17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изплащам три етажна къща с ипотечен кредит,която ще подлони децата ми,внуците и поколения до 200 години напред Вместо да плащам наем в града ,си взех дом с двор . Аз се лишавам 25 години,но после 200 години семейството ми няма да плаща наем. Даже в двора 1 декар може да строи още една къща .

До 200 години в кенефа ще сте само внуците ти, колибата на село и милиони сигани. Бъдещето на БГ!

вфсдвфсдгврфв

А какво те кара да мислиш, че семейството ти ще иска да живее още 200 години там? Ами ако има бедствия, безработица, война? Не мислиш ли, че така решаваш вместо тях как и къде да си живеят живота? Егоист.

Ако с едно нещо се занимават повече от 10 процента от хората, там пари няма!

на мен допреди няколко години(а, не съм млад) даже не ми е идвало на ум че може човек да неработи! просто даже не съм се сетил че може да съм имал незнам си кво и да седа да безделнича. като ме питат какво работя, какво ще кажа? активи трябвало... навремето казваха човек да се труди. сега да "инвестира" и безделничи.

Има един "феномен" в природата, 10% от дадена група след време винаги изпреварват останалите 90%

Списание Коспополитън ли съм отворил?

Моята заплата е 6000лв и ме боли кура! Удри Хитаче!

6000 лева, ама от времето на Виденов. :))) Кажи по сегашния курс колко е. :)))

Само за сведение има хора със заплати над 30 000 лв. на месец. Има много, които сме и над 10 000 лв. намесец :) Въпрос на умения и знания!

6 експерта не стигат...

Всичко в живота е пирамида, дори и самият живот. Саденето на картофи също е пирамида. Не знаете дали ще спечелите или някой друг няма да ви ги обере. Според Рокфелер: "Човек трябва да си изживее живота!". Това означава, да се роди беден, да спечели пари и да умре беден. Да изхарчи всичко спечелено!

Получавам 1200 лева заплата. На възраст съм и трудно бих се преквалифицирал. Казаха, че ще има увеличение до 1300 лева. Миналата година по това време на месец си харчех почти цялата заплата. Сега с новите цени я харча цялата, а със сметките за отопление, няма да ми стига. Та дайде ми съвет за инвестиция ...

Намери си втора работа.

Смени си работодателя! И си договори добра заплата!

Не зная за какво са тези два минуса, но така постъпват разумните хора. Ако не ти харесва някъде просто се местиш там където ти е по-добре :)

Или намерете богата приятелка. Тези съвети са за да запълват място в медиите. Бедните няма какво да направят с малко пари за дс ги запазят или умножат. Или пуснете тото..

да бе, няма :) Няма ако си имбецил!