Екскурзии, почивки, излети и походи сред природата са някои от най-предпочитаните варианти, с които можем да запълним свободните моменти през следващите горещи месеци. Дали ще е на море, на планина или в някой динамичен градски оазис, лятото си е лято, и винаги носи със себе си много щастливи и радостни моменти - особено ако създадем за тях правилната и точна компания. За какво точно говорим?

Както лятото си обича прохладата, а късните нощи си обожават танците, така и пивката бира си търси изисканата компания на вкусните и ароматни ястия. Рядко можем да открием по привлекателна комбинация от вкусно приготвена храна на грил, и една студена и охлаждаща душата биричка. Мирисът на прясно грилови месни продукти и звукът от радостните хмелови наздравици, могат да опишат най-добре перфектния и така търсен от всички нас запомнящ се летен спомен. Нямаме представа кога е отпита първата глътка бира, но сме вярваме в едно - тази утоляваща наслада най-вероятно е настъпила в компанията на някоя божествена и изпълваща небцето грилована храна.

Дебела сенчеста локация, дузина приятели, пресни продукти за грил и ледени бирени предложения - какво повече му трябва на летния човек? Може би и някое друго практично грил съоръжение, с което той да приготви своите майсторски грил вкусотийки. Но затова тук на помощ идват Lidl, които ще зарадват потребителите на мобилното приложение Lidl Plus с тематични летни награди. През целия юни всяка покупка за над 30 лв., маркирана на касата с приложението, може да донесе на 100 късметлии чисто нов грил, с който те да стартират своите летни преживявания, както и купони за пазаруване на стойност 200 лв. през мобилното приложение. Само не трябва участниците в играта да забравят след това да потвърдят и участието си, за да могат да се наслаждават спокойно на прекрасното грил приспособление, което могат да спечелят.

А всяка весела компания, която търси перфектния летен грил вкус, може и това лято да заложи на специалната селекция "Грил майстор" на Lidl, с която разнообразието от продукти и предложения за скара може да изпълни всяко изискано и търсещо свежестта желание.

И нека преди лятото отново неусетно да ни е напуснало, да останем на тази вълна и да се отдадем на повече от прекрасни и вкусни приключения - защото хубавите и запомнящи се летни спомени се създават с апетитни гриловани ястия, студени бирички и в компанията на весели приятели и роднини.

 

* съдържание на Lidl