#Мечтал ли си някога да се потопиш в магичния свят на selfie музеите? Сега можеш да се докоснеш до него! Екипът на Xiaomi в България e подготвил вълшебни изненади - Xiaomi Instagrammable Wonderland e зашеметяваща инсталация с общо 4 фото корнъра, които за секунди ще ви потопят в различни измерения.

Инсталациите са разположени под куполите на Ларгото до метростанция Сердика в София и са със свободен достъп за всеки, който иска да ги посети. В продължение на 12 дни - от 30-ти март до 10-ти април, посетителите на столицата ще могат да се докоснат до Xiaomi Instagrammable Wonderland в часовете между 7:30 сутринта и 22:00 вечерта.

Специалните фото корнъри могат да ви донесат награди от Xiaomi. Брандът ще зарадва петима от вас със следните продукти:

1 брой смартфон Redmi Note 13 Pro+ 5G

2 броя смарт часовници Redmi Watch 4

3 броя слушалки Redmi Buds 5 Pro

снимка: Xiaomi

За да участвате в томболата, трябва да посетите Xiaomi Instagrammable Wonderland и да качите стори или пост в социалните мрежи с таг @xiaomi.bulgaria и хаштаг #RN13BG.

снимка: Xiaomi

Четирите корнъра са вдъхновени от популярната серия смартфони Redmi Note 13 на Xiaomi.. Тя включва два базови модела - Redmi Note 13 и Redmi Note 13 5G, както и три Pro модела - Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro+ 5G. Всички модели от серията се продават активно в официалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазините на бранда в Paradise Center, ниво 0 и Sofia Ring Mall, етаж 1, както и онлайн на https://mi-bulgaria.com.

Redmi Note е най-продаваната серия смартфони в световен мащаб и се отличава с впечатляващи характеристики на флагман ниво, като едновременно с това се предлага на достъпни цени. Независимо дали търсите отлична камера, ярък дисплей или мощна батерия, всички тези функции ще са на върхово ниво и при петте модела от серията Redmi Note 13.

снимка: Xiaomi

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще бъдат обявени в социалните мрежи на Xiaomi България в Instagram и Facebook.

Пълните правила и условия може да видите ТУК

Екипът на Xiaomi в България пожелава успех на всички участници!

Съдържание на: Xiaomi