#Появи се пред вратата ми в събота сутрин, за да ме събуди най-нахално в 8:15. Не бях особено доволна. В онзи момент ми се струваше далеч по-възпитано да изчака поне време за brunch, преди да позвъни на звънеца ми. С времето обаче осъзнах, че това далеч не му е в стила. Той е създаден да се появява шумно и цветно, да ти вземе ума и дълго да гъделичка любопитството ти. Но за това малко по-късно.

Първата ни среща беше особена. Малко неловка и срамежлива. Той беше от онези, чиито имена завършват с цифра - неговото беше "трети". Забелязах как докато го оглеждам, за да го преценя, старата ми любов все по-настоятелно се движи към някой позабравен ъгъл на ума, където трупаш топли спомени за студени вечери. А аз го оглеждах дълго и внимателно, изумявах се от извивките му. Така нахално навираше в лицето ми всички неща, които умее, че за миг се зачудих дали изобщо ставам за него. Видях обаче собственото си лице, отразено в очите му, и се харесах. Много се харесах! В крайна сметка щях да разбера, че той е за всички и всички са за него, но имахме още много време да се опознаваме преди да стигна дотам.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Прекарах следващите няколко дни в неговата компания. Беше хубаво и различно. Ново и интересно. А ние не се отделяхме един от друг, нямахме и подобна необходимост. Беше ни добре заедно. Той без проблем понасяше дългите ми телефонни разговори. Заедно изгледахме за стотен път всички сезони на "Приятели". С него направих най-добрите си снимки, слушахме музика по цяла вечер и дори успяхме да поработим заедно. Времето с него мина неусетно. Той наистина умее толкова много неща, че просто няма как да ти стане скучно.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Знаех, че ми отива. Стоеше чудесно до мен, независимо как изглеждах аз. Нямаше никакво значение дали искам да потичаме заедно, да вечеряме в изискан ресторант или просто да се наслаждаваме на комфорта на собствения си диван. Той беше готов с удоволствие да отговори на всяка моя прищявка. И винаги изглеждаше великолепно. Ако искате ми вярвайте, но той дори украсяваше елхата с мен! Старата ми любов никога не би го направила, някак му беше "под достойнството". Сега дори с усмивка се сещам за всички недостатъци на онази стара любов. Всичките му претенции, капризи и особености, на които толкова се ядосвах някога. Сега обаче имам Него, а старата ми любов ревнува яростно и знам, че би дал всичко, за да се намести уютно в ръцете ми поне още един път. Но ръцете ми вече търсят само Неговите форми.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Любовта ни беше неочаквана, но се оказа толкова вълнуваща. Днес, докато ви разказвам всичко това, той не е с мен. И ми е някак празно. Усещам как ръцете ми инстинктивно го търсят. Докато бяхме заедно не си позволи да ми противоречи нито веднъж. Не се оплака, не се умори и винаги беше готов да се впусне с мен в ново приключение. Не се притеснявам, защото знам, че няма да сме разделени за дълго. Той ще се върне при мен точно за Коледа, а междувременно съм сигурна, че с удоволствие ще прекара време и във вашите ръце. Просто се запознайте с него, името му е Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Неговата биография

Galaxy Z Flip3 5G бе представен от Samsung на 11.08.2021 г. като част от семейството на Z серията - устройства, които се отличават преди всичко останало със сгъваемия си екран. Това, което свързва Galaxy Z Flip3 5G и Galaxy Z Fold3 5G е професионалната им изработка. Нещо повече, това са първите сгъваеми телефони, оборудвани със сертификат за водоустойчивост IPX8. Рамката на Galaxy Z Flip3 5G е изградена от материала Armor Aluminium - най-здравия алуминий, използван някога в изработката на Galaxy смартфон. Предният и задният капак на корпуса също се отличават с най-здравото стъкло, използвано досега - Corning Gorilla Glass Victus.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Това, разбира се, е немалко предимство и спокойствие, че мобилният ти телефон е защитен от драскотини по екрана или случайни падания. 8GB RAM пък предлагат отлична възможност за оптимална производителност. Не на последно място, подобрените говорители с аудио технологията Dolby Atmos позволяват напълно да се потопиш в това, което се случва на екрана.

Неговите възможности

Впечатление сред функционалностите на Galaxy Z Flip3 5G прави възможността приложенията да се оптимизират спрямо ъгъла на сгъване на екрана, което прави самият смартфон още по-приятен за ползване. Сгъваемият панел и подобреният Flex режим предлагат нови възможности за взаимодействие, като горната част на екрана може да се ползва за гледане, а долната - за управление.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Чудесна функционалност на Galaxy Z Flip3 5G е и възможността за hands-free управление. Просто го поставяте в удобна за вас позиция и готово - можете да изгледате новите видеа в Dir.bg, без ръцете ви да бъдат заети да държат телефона. Благодарение на Flex режима, заснемането също е учудващо лесно. Необходимо е човек само да нагласи подходящия ъгъл и да направи крачка назад, а Galaxy Z Flip3 5G ще свърши всичко останало. И тъй като не всеки има фотографско око, смартфонът дори може да ви помогне в избора на най-добрата гледна точка за снимки. Функцията Dual Preview е може би най-забавна именно за любителите на снимките. Чрез нея човек има възможност да визуализира това, което снима с основната камера както на основния, така и на външния екран.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Нека обърнем внимание и на едно от най-големите, според мен, предимства на Galaxy Z Flip3 5G - външния дисплей. Със своя нов дизайн и четири пъти по-голям размер, външният дисплей позволява да провериш съобщенията, мейлите или календара си; да правиш снимки и да слушаш музика, без изобщо да се налага да отваряш телефона си. Само с един скрол, външният дисплей дава възможност за проверка на до 8 известия. Междувременно, телефонът предоставя абсолютна непрекъснатост между екраните - докосваш известието на външния дисплей, отваряш телефона и вече го виждаш на голям екран без допълнителни движения.

В заключение от опита ми с Galaxy Z Flip3 5G мога да кажа, че той е чудесна компания за всяка дама. Сгъва се и се побира дори в джоба на най-slim-fit моделите. Пасва без проблем и в малка чантичка. Въпреки това, с едно движение на ръката устройството се превръща в 5G смартфон в пълен размер, който се разгъва до любимите ти ъгли. Новите четири цвята, в които се предлага, са ванилия, зелено, лавандула и мистично черно. В комбинация със стилните рингове за захващане и калъфите, които улесняват взаимодействието с телефона, Z Flip3 е устройство, с което наистина можеш да изразиш собствения си стил.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Неговите най-добри приятели

В ерата на смарт устройствата, едно от мъдрите решения, които може да вземе човек, е да допълни смартфона си със смарт часовник. Просто преживяването е в пъти по-пълно. В този контекст предложенията на Samsung - Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic, създават истинско "уелнес" усещане. Чувствително по-детайлният дисплей и разширената вътрешна памет, която разполага с цели 16 GB, дават поле за изява както на различни приложения, така и на музика и снимки. Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic разполагат със съвсем новия Samsung "BioActive" сензор, който позволява на потребителите да следят кръвното си налягане, да открият нередности в артериалните фибрилации на сърдечния си ритъм, да измерят нивото на кислород в кръвта си и, за първи път, да изчислят телесния си състав.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Благодарение на One UI Watch интерфейса, съвместимите приложения се инсталират автоматично на часовника, след като вече веднъж са инсталирани на смартфона, с който го синхронизирате. И двата модела се отличават с елегантна визия и разнообразие от каишки, така че досущ като Galaxy Z Flip3 5G да се превърнат в отражение на собствения ви стил.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Чудесна компания за Galaxy Z Flip3 5G са и безжичните слушалки на Samsung - Galaxy Buds2. Едно от най-големите им предимства е функцията за активно шумоизолиране, която блокира страничните звуци, но едновременно с това динамичните двупосочни високоговорители възпроизвеждат напълно ясни високи тонове и силен бас. Galaxy Buds2 са и най-малките и леки слушалки на Samsung. Извитата им форма е доста удобна за дълга употреба, а в приложението Galaxy Wearable ще откриете разработен тест, който да помогне допълнително за тяхното прилягане. Със своите четири нови цвята - графитено сиво, бяло, маслинено зелено и лавандула, с лекота можете да ги съчетаете с останалите устройства от семейството на Samsung така, че вашето смарт преживяване да бъде стилно, полезно и най-вече приятно.

Снимка: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

А до 31.12.21г. всеки, който закупи мобилно устройство Samsung Galaxy от избрана селекция устройства от партньорската търговска мрежа на Samsung (магазини или онлайн), може се сдобие с най-новите Galaxy Buds2.

*Материалът е подготвен с подкрепата на Samsung Bulgaria! 

#URBN Team

PM: Йорданка Блажева-Вълчева

Автор: Ренета Веселинова

Стайлинг: Александрина Дерменджийска

Гардероб: Serdika Center / Collective Bulgaria / Opticlasa

Грим: Росина Георгиева

Коса: Натали Иванова 

Снимки: Десислава Генкова - Елриша за #URBN

Локация: Photo Studio Elrisha