Коментари - 8 стъпки да разпознаем финансовата измама | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С 1 дума, можете да попаднете в схема за финансови измами само ако сте пълен идиот.

Първият ви въпрос би трябвало да е: Ако печалбата е толкова сигурна, защо сами не се възползвате, ами предлагате на останалите. По принцип всеки си пази печелившата схема за себе си.

Ако още не ви се е случвало не означава, че се имунизирани. Просто означава, че не сте попаднали на правилния човек.

Ами какво да ви кажа, много теория и нищо на практика.... Така не се прави... човек трябва да хваща всяка възможност, защото не е ясно кога настина ще излезе златната кокошка... Ако Тръмп четеше и следваше подобни съвети, дали щеше да е толкова успял и богат?!?! Не нямаше! Ама вие ще кажете, че не му искате парите, нали? Споко, няма и да ги имате!

Още по-тънка схема, нарича се "продуктово позициониране", каквато е тази статия.

Да стане.

Най-много обичам саумерените типове... и после да им гледам сеира как реват с крокодилски сълзи! Всеки си намира майстора ;)

Абе и аз така мислех.Правех си навремето редпвно тестчета.Ай кю от 120-140.Намерих си майстора.Алчност +времеви прозорец.Да не говоря че от всички опити за инвестиции все губя.Не че не познавам тенденциите.Не уцелва момента и винаги съм на червено.Когато предвидения момент от мен настъпи вече нямам средства.Та колкото по умни се имате,толкоз по вероятно е да се окажете глупаци като мен

Няма 8 стъпки и други работи. Има ли член на ГЕРБ има измама няма ли член няма пари!

Практиката показва друго - продължаваме да чуваме за милиони и милиарди, насочвани към финансови пирамиди и измамни схеми. Не все от идиоти.

Я кажи, с колко те жулнаха? :) :) :)