17-11-2017 20-11-2018

Коментари

prosto...prosto napisano

На мен статията ми допадна...била съм в Гърция, но не на плаж. А българският манталитет е много правилно описан. Мъжете тип мачо-та, които шумно се тежкарят, жените им, които да им правят салати и да им сервират.. Пренаселените безплатни зони по Черноморието, докато в обширните платени няма един човек. Разликата в обгрижването между двете зони- арендаторите заравняват старателно пясъка, почистват боклука..въпреки, пе са длъжни да фо направят и в другата зона- мръсотия, мръсотия. Децата се ровят сред фасове, найлонки, останки от храна, които посетителите на бг- плажовете смятат за нормално да захвърлят, където поискат. За наглостта да се тропват хавлии на 2 см, да си изръсват пясъка от хавлиите върху теб, да крещят и пускат музика, сякаш са единствени на плажа, да не правят забележки на децата си, които направо минават с пясък през хавлията ти или се блъскат в хората ..откъде да дойде възпитанието, като го няма явно и родителите... Случвало се е храната да е прясна и вкусна в заведенията по плажа,..но гарнирана с ужасно силна музика, на фона на която разни на вид непълнолетни танцуват полуголи о се натискат с местни гларуси. Дали е по- приятно децата ти да си тръгнат с увреден слух или с пълна програма софт-п*рно? За бабите и дядовците, които се припичат без бански и скрупули няма да почвам... Дано и ние станем полугърци или полуевропейци някога

Малко ,злобно ,нечистоплътно, претенциозно същество е словоблудствало тука. Дир,моля ви, подбирайте си "журналистите", нивото ви пада постоянно.

Писна ми от малоумщини и платени тъпотии...Повече от 30 години ходим няколко семейства на почивка в Гърция на различни места,за разнообразие и никога досега не сме останали разочаровани,даже напротив...Които ходят редовно в Гърция знаят,че това са пълни измислици,а на ,,авторката" и пожелавам да отиде на нашето черноморие ,да се ,,наслади" на обслужване и отношение и да ни опише разликите...

сам

кО, кО рече ??

Страхотна дивотия. Сега чакам статия за българката като полутуркиня, в която да се словоблудства за това как в България куцо, кьораво и сакото се пули пред малоумни турски сериали, които обаче са много интересни, щото са пълни с лиготии.

Някой чете ли подобни тъпотии преди да ги публикуват ?

Комплексите на "писателя" няма да коментирам, но ми направи впечатление, че домакинята гъркиня знаела една дума на български и три на английски!?

WTF?!

Тъпо. Много тъпо.

Когато човек говори простотии дори и никой да не го слуша в околовръст това е словесна диария. Но когато човек седне сам пред екрана и почне да строи идиотии в писменна форма това вече е душевна чекия за собствено удовлетворение... Чудя се "афтурът" на този пасквил дали е получил душевен оргазъм само от писането или се е наложило да се "дообработи" с някой силиконов 40см... душ? Как живеете се такъв хейт бе?!

В днешно време да се наречеш писател в България и да "пишеш" по този начин е норма. Не случайно съвременната цивилизация е на смъртен одър.

Лицемерие и един кофти елитизъм лъхат от тази статия. Някой си е изсмуквал от пръстите каква по-голяма гнусотия да каже за българите на плажа, докато самият той коментира целулитите и поведението на другите.