Бионсе, ренесансът на кънтрито и истинската Америка

Албумът на Бийонсе е магнетично пътешествие из корените на американската музика, а звездата казва, че е изключително вдъхновена от Мартин Скорсезе и Куентин Тарантино

Обратно в новината

Коментари - Бионсе, ренесансът на кънтрито и истинската Америка | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че Бионсе е направила няколко кавъра на известни песни в кънтри стил не прави "ренесанс в кънтрито". Последните 8-10 години се намериха много нови кънтри певци, които пробиват в бизнеса и излизат в топ 10 на Билборд без големи продуценти - Оливър Антъни, Райън Ъпчърч и Том Макдоналд идват на ум, а те даже сами си пишат текстовете. Така че - Бионсе е просто една стара мома дето вече нищо ново не може да направи.

След 80 те год. ФАЩ неслучайно съсипа звукозаписната индустрия- за да могат рапъри- чернилкихи т.н да лапат милиарди от идиоти

Дам, лъха на черно порно - кънтри.

Не им ли омръзна тая чернилка да ни я навирам в гъза вече над четвърт век.

Това ако е Кънтри, то Аз ще съм направо Блейк Шелтън. Пълна вкиснала БОЗА.

Бьонсей е велика! Обаче Бьонсей не е станала Бьонсей за един ден. Тя се труди много.

Този кавър на Джолин е направо отвратителен. Чудя се как Доли Партън е позволила това. Смисъла на парчето е изопачен напълно. Аман от тези войнствени феминистки.

Ма по нета джитка една секс сценка. Явно Диди, Джейзи, Канйе са си продавали жените на елитните боклуци милиардери. Да станат милиардери. Як смърдеж идва от тая групичка илюминатска.