Коментари - Бюджет под око. 8+1 мобилни приложения за следене на семейните разходи | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към днешна дата едно домакинство, колкото и стриктно да е планирало бюджетите си се оказва в състояние на същото незнание поради натрупаната инфлация. Кумулативната инфлация не е индикатор, който е достатъчно пълно или навреме измерен и домакинствата се оказват изненадани. Съветът ми е за следващите поне 9 месеца, при по-ниските доходи до 10-15 хиляди на месец да правите много консервативни бюджети в семейството, да поемате само към покупки, които са ви нужни и по възможност да реализирате спестявания като преминавате към по-евтини продукти за да може да имате максимално голям буджетен буфер. Ситуацията няма да се подобри поне до другото лято, като не се очаква и значимо повишение на заплатите, напротив - след изразходването на натрупаните пари в системата може да се стигне до свиване на икономическа активност и да се увеличи безработицата. Също някои компании могат да изберат просто да не произвеждат в даден период заради повишени цени на ресурси / енергия. За бюджетиране можете да използвате и един прост ексел като си свалите транзакциите от банковите сметки или си въведете ръчно ако потоците са ви в брой-. Тва мишките, които се борят да заемат пак топлите административни места в парламент и министерства няма да ви го кажат....

В джоба на Про100то Кире, Кокорчо и мазния евреин Лорер. Там са ни паричките.

Няма смисъл да триете коментарите ми:))))) Безопасен съм относно кражбата на 15 милиарда от простоватия народец:))) Нямам идея на кой са офшорните сметки с откраднатите пари на глупаците:))))

Parapetcho i Kokorcho

Парите ни отиват в търбусите на лакоми политици и корпоративни играчи. Дебилите в Брюксел, американски и корпоративни подлоги трябва да бъдат избесени.

Ами не, не си задаваме този въпрос, щото сме достатъчно грамотни да видим че ги окрадаха тулупа и шайката му

Аз си задавам въпроса, защо ми изтрихте коментара бе, смотаняци? Кого засегнах, че от пландемията стои този въпрос, а/? И че се появи и нов "враг", с когото да се борим.

"Къде отидоха парите ми?" Сигурно всеки си задава този въпрос - в джобовете на богатите !!!

според твоята дефиниция?

"Тия, които накупиха имоти на тройни цени и дори теглиха кредити да се приготват за тяхното тотално обезценяване." Това го слушаме от години наред, а имотите продължават да вървят нагоре. Особено с войната в Украйна и липсата на основни строителни материали, цените съвсем ще хвръкнат. Тези, които НЕ купиха имот и чакаха цените да паднели, те са най-прецаканите.

Цените на имотите НИКОГА няма да паднат :) Могат да се стабилизират, но НЯМА да паднат :) По-добре стройте :) По ваш план, по ваш вкус, според ваши нужди!

Бюджета не може вече да бъде раздут, а и пари държавата вече няма. Предстои замразяване или намаляване на доходите.

Тия, които накупиха имоти на тройни цени и дори теглиха кредити да се приготват за тяхното тотално обезценяване. Повече няма да има цикли, а само падане до безкрай. Моля ви копирайте този пост и го запазете, за да ми го припомните, ако съм ви подвел.

Чак до безкрай няма да е падането, но до 90% сигурно ще докара по места. През 2015-та купувах от ЧСИ имоти на 10% от стойността на кредита, по който са били заложени, така че нищо фрапиращо.

"Къде отидоха парите ми?" Ами Kирчо и Кокорчо ги откраднаха. 11 милиарда лева липсват от бюджета. Финансовата министърка днес го каза.

Дръжте повече кеш в себе си и плащайте кеш където и както можете. Всяко дигитално плащане ви приближава до момента, когато всички финансови активи ще са дигитални. А там - там се осъществява контролът. Поздрави от Давос.

Кирил Асен ги окрадоха

Е, едвали всеки! Само тези, които имат пари...

Е, как къде?! Едните пачатят другите пускат статии о типа - лелеееее, умрехте от глад. Резултата е видим. Ноооо на спекулантите им харесва това.

далече ли да започнем. Първо от щатите с тяхното безкрайно печатене на пари , да стигнем до техните мекерета в брюксел със снакциите , да стигнем до гриндъра и ококорения , които вкараха държавата в криза. И всичко това заради едни педали в давос и техните подчинени да направят милиарди просто защото им е скучен живота и трябва да преебват на всички останали просто за кеф.

Слава кокаине

Дефакто по-голямат част от тях, отиват за плащане на глуостта на Брюкселските Бюрократи, които продължават да живеят преграсно и да измислят нови простотии, за които трябва да се плаща допълнително.

До вчера си мислех, че има системни недоразумения в решенията и цялостната политика на управниците на ЕС. Сега вече осъзнах, че голямото недоразумение са самите управници.

Голяма част от парите на първо идват от Брюксел, проста копейко.

В на Кирчо и Кокорчо сметките!!!!!!

Взе ми го от устата.

Инфлацията ги изяде….започна се от Щатите където раздаваха пари на ляво и надясно по време на Ковид и сега продължават…ще опрощават студентските дългове. Естествено, че ще има инфлация, въпроса е защо го правят?

Дали не мога, а? В устата на админа.

Инфлация, предизвикана от подържниците на "Слава кокиене!". Там си търсете парите.

Минаха годините на изобилието,гответе се да живеете,като българите - каза Макрон в интервю за Франспрес...

Именно - "гответе се", а не "да се готвим". Ману с баба си ще са добре - чичко Шваб ще се погрижи за питомците си.

Поздрави от Канада!!!

от малоумното изчегъртване на ГЕРБ, без да има яснота, как ще се управлява България без него. Всички специалисти по света и у нас са единодушни, че световната криза от 2008-ма е по-силна от тази в момента. Тогава ГЕРБ и Борисов се справиха. Сега разни некадърници изпразват джобовете на българите, а парите отиват в чужбина. Киро и Асен са проклятие за България.

Моите, специално, жената ги отнесе...

на Баце в чекмеджето

у господарите

не ми е увеличавана, въпреки, че съм дългогодишен ценен кадър. Обяснение няма. Парите не стигат, а имам две деца. Уча програмиране и други позабравени неща. Сменям работата или държавата.

мойте джобчета по-пълни не са били...

Парите ми отидоха по джобовете на Киро, Асен, Лорер и Корни. Не ми трябва приложение за да ми го каже това.