17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той е слуга на масоните. Само изглежда разсъждаващ. Да заблуди и разсее. Само Христос е пътя!

Всички "конспиративни" теории, заради които беше пресиран Джо, се оказаха абсолютна истина, но най-вече ковидарщината.

dzho-rougan-mediyna-megazvezda-i-hibrid-mezhdu-batka-i-nard Падам! ххаахахах

На това му се вика slug и е с цел SEO - генерира се автоматично, като заглавието се транскрибира по зададени съответствия на буквите. Не е писано от списвач, въпреки че и той нямаше да напише nerd. Доколко има смисъл от такива шльокавици, когато оригиналите са на български е отделен въпрос...

Аз признавам, че не съм IT специалист. Не знаех, че се генерира автоматично, но дори и да не беше съм също убедена,също като теб, че нямаше да напишат nerd.

Този Жо е просто едни Гном- Кенеф. Нищо повече

Проблем ли е ако не съм чувал за този? Как е точно ''батка'' на англоийски че живо се интересувам.

на жаргон батка може да е tough guy, macho man, stud, studmuffin, caveman.

:)

Meathead. Ползва ке някой с много мускули и мозък нюню. Те затва точно ка използвали хибрид между батка и нърд, защото е мийтхед с мозък. Чудно Дейвид Гогингс как биха го определили? Псуващия маратонец?

Rogan е с мозък. Как се прават $60M годишно яко си без.

Ти кажи първо на преводача, че "нърд" не е точно на български ...

Но, първо, думите - радио, телефон, интернет също не са на български, но ги ползваш.

През 2020 г. CNN описа Роган като „склонен към либертарианите“. Роган каза, че има голямо разнообразие от политически възгледи и не попада лесно на нито една конкретна страна на политическия спектър. Той се описва като социално либерален, като казва, че подкрепя еднополовите бракове, правата на хомосексуалистите, правата на жените, употребата на наркотици за развлечение, всеобщото здравеопазване и универсалния основен доход, но също така подкрепя правата на оръжието и Втората поправка.Роган описва себе си като силен привърженик на свободата на словото и критикува това, което той описва като "култура за отмяна" и това, което той възприема като потискане на онези, които имат десни възгледи в телевизионната и филмовата индустрия. Той също така критикува това, което описва като американска външна политика на военен авантюризъм. Роугън подкрепи Рон Пол в президентската кампания в САЩ през 2012 г. и гласува за кандидата на либертарианците Гари Джонсън на президентските избори в САЩ през 2016 г.. Той подкрепи Бърни Сандърс по време на президентските първични избори на Демократическата партия през 2020 г.

Тоест политически възгледи - ветропоказател. Ясно. Поредният нищоправещ, целящ с тъпотии да изкара един камион с пари!!!!

Джо Роган е либерал и фен на Бърни Сандърс! Освен това е антиТръмп! Тук са коментирали много заблудени русофилистици!

Който е писал статията е пил coolaid-a направо от бутилката. Особено ми хареса рефрена за красотата на капитализма и колко е велико да избереш печалбата пред принципите....

Къв е тоя дедка?

Това че си невежа он-лайн не е проблем, проблем ще е да се изрепчиш оф-лайн на някой такъв дедка като него, щото ше ти откачи кратуната от врата преди да си изпискал още.

Щото па ти си много вещ. Най-обикновен (o)

Тоя дедка е стотици пъти по умен от теб и на место да се напъва на тоалетната чиния като теб работи. Отделен е въпроса ме тоя “дедка” ще те прекърши като солета. Айде сега отивай си лягаш че ще изпуснеш сънчо

Джо Роугън - бунтар или подлога?

Ако беше подлога, нямаше да се опитват толкова мощно да му потопят корабчето преди около 6 месеца. Само той от целия "прогресивен" западен свят имаше мъдури да направи интервю с откивателя на приложната иРНК манипулация във фармацията

А ти къв си тъпак или подлога. Е такива паразитчета като теб замърсяват земята. Ти освен да “хейтваш” друго неможеш. Все някой ще ти пречи все някой ще ти е длъжен и ти никога не си виновен. Ти си цар на трон в обществена тоалетна. И преди да почнеш да лееш “хейт”и срещу мен се замисли върху жалкото си съществуване и злобната ти завист към хора които за разлика от теб са постигнали нещо в живота си. Никой не ти е виновен ,че от теб и чеп за зеле не става.

дето не я разбираш. Потърси " Станислав Цанов - бунтар или подлога" и ще видиш за какво говори пича от коментара. Няма нужда да се правиш на тегав и да се дървиш на хората в интернет за глупости. Типична балканска черта да се правиш на тежкар за най-малкото нещо, често недоразбрал за какво става въпрос. Колко непровокирана злоба дейба. Защо?

Джо е направил повече за просветлението на западните младежи от университетите. Жесток е... Да е жив и здрав та да си харчи милионите

Тия го откриха и те... Джо е известен още от времето когато пое коментаторското място на UFC - по времето, по което Дейна Уайт нямаше 5 долара на цяло още. За да стигне дотук, извървя огромен път и всичко му е постигнато, а не дадено, за да прокарват ултрелевичарския дневен ред, като на разни либерални циркаджии - Фалън, Кимъл, Кордън, Ноа, Оливър, хеле па Колбер... Единственият левичар, който не е паднал от небето май е само Бил Мар, а и на него напоследък не му издържат нервите от тези простотии, та си позволява да е критичен към своите. На цялата тая паплач, антиподи с голяма аудитория са Джо и естествено Краудър.

Дейна Уайт (младши) е милионер по рождение. 5лв в джоба си не си имал ти.

Краудър е супер. Много му се разрасна публиката последните 2-3 години, което много ме радва.

Хубавото е, че се допълват, а не се припокриват с Джо, щото на Краудър форматът е коментаторски и рядко има гостуващи събеседници. Другото е, че има голям екип и реализират всякакви акции - онзи ден "Бето" О'Рурк го направиха на още по-голям глупак, отколкото е, по време на кампанията му да се бута за губернатор на Тексас.

"Нърд" може да е само за родените в каравана, за които основното образование се е оказало тежка и непреодолима бариера..

Супер, ама нямаше едно изречение на нормален български в тая статия.

Да, звучи превзето и дразнещо, ....дори нелепо....Писана от натегач....

И очевидно е преведена от английски

Спешъл Ейджънт Джо!

Много е интересен като водещ. И се издигна като лицето на нормалните хора срещу вълната от ултра-либерална, уок, мулти-джендър култура. Заслужава си големия договор и много се радвам че Спотифай го подкрепиха и вместо него изхвърлиха либералните си боклуци.