Коментари - Геополитика и социални мрежи - епично-комичната битка за забрана на Tik Tok в САЩ | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тик ток бил ударил щатите в собственаъа им територия, дигитАлни технологии и влияние. Е тогава какво правят всичкки гугъл, фейсбук, мета , инстаграм и др , които царуват по 20 години. И те влияят. И те удрят, възпитсват, развращават и объркват.

Руската тролоферма брани Тъп Ток! Удивително! :)

ФАТМАК, ФАТМАК, изключително много си тъп!

Youtube уж e същата работа, но... Има и стойностно съдържание. И дори свобода на словото. Един вид замести телевизията тотално. Има филми, предавания, рубрики. На всякакви езици, дори руски медии, които в България са забранени. Тубата печели в този случай, а Tik Tok e безсмислена идиотщина. В самия Китай не е ли забранена за непълнолетни? Който е бил там - да каже! Официално знаем какво твърдят китайците.

И дори свобода на словото..... Майтапа на дено.....

Да може... Гендери от западо демократично трият хора от свойте мрежи... И една независима платформа е проблем за западо..... погледнете колко истини има само за "невинни" укри там.....

ами дет се вика квото повикало ..тва се обадили ..даже янките много Zaкъсняват с иZчегъртването на поднебсната социална мрежа Трик-Трок :))) в Поднебесната Кинкалерна работилница отдавна са Zaбранени Фейса ..Туитъра ..Гугъла ..Инстагама ..да не ги иZреждам всичките ..а пекинчетата и техните фенове тъдява се въZмущават ..ама как така ..ама как може да се Zaбранява Трик Трока :) ..?! ..ами що не се въZмутихте когато Zaбраниха Zaпадните социални мрежи в Пекин ..а вече и в Масква ..тaм Za една публикация влиZaш в пандиZa ..a тук от айде до Zaйде се тироли и оплюва Zaпада ...

са заплаха за младите и за не чак толкова младите. Такова промиване на мозъци се извършва через тях. Имам познати, които не мога да ги позная. Умни хора пък облъчени от всякаква пропаганда.

Русия и Китай се отърваха от юдео-Болшивизма, но САЩ е ЕС вървят натам. Не са ли "европейските ценности", всъщност американски и какво е американски неолибеталистични цемности, за които цял свят да "бленува" ?

Третата световна война започнас едни понички на един площад преди години!!!

Това пък защо?

Tiktok е създаден с една единствена цел- dumbing down, което си е законно и за това използват събирането на данни като претекст да го забранят.

Стачкуващите от снимката са ясни - имат натрупани последователи в ТикТока и изкарват добри пари от съдържание, като естествено не им дреме за национална сигурност и прочие абстрактни работи. Проблемът им е, че за тях може да са абстрактни, но на национално ниво изобщо не са и най-вероятно ще го издухат. Иначе всеки има право на протест в ЩАТ-ите и да иде където си иска с плакатче да протестира. Не навсякъде можеш да се похвалиш с подобно нещо.

Едно време ни заглушаваха Запада. Сега ни заглушават Изтока.

Докато майспейс, фацето, твитер, уоцап събираха данни всичко беше ОК, появи се тикток и стана голям проблем

1. Баба Митрофановна да бъде отпратена към Масква 2. РуZското пасольство да се Zакрие 3. Промяна на датата на националния праZник 4. Приемане на Zакон Zа чуждестранните агенти финансирани от Кремъл 5. На 3-ти март да има Zадължително ритуално иZпикаване върху РуZското Zнаме. По желание може и иZсиране 6. Импийчмънт на льотчика "миролюбец" 7. Демонтиране на моча и рутуално иZмочване върху отломките 8. Ритуално онождане на дирнишки модератори триещи евроатлантически коментари 9. Zабрана на анти-българските партии БСП, ДПС, ВъZраждане 10. Лишаване от българско гражданство и беZплатен чемодан и билет до Масква Zа всяка предателска продажна копейка 11. Руснак ли е? Веднага на дръвника и с теслата ! 12. Да ви мочам на МОК-а !

Тотален некадърник. Едно и също всеки ден и във всяка тема. Кой ли идиот си е дал парите за теб ...:))

То бива, бива едно и също извън контекста, ама...

Какво ти е направил? Спря ти състезателните права? :D