Коментари - Хавиер Милей и Герт Вилдерс шокираха политическия свят. И фризьорските салони | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вилдерс пък е холандкият копейкин. Сега се оказва, че в неговата партия няма други освен него и дори не може да събере хора за правителство. в Холандия няма как недоучки, като просто Киро и Кокорчо да управляват!

Либертарианците като Милей са странни птици. Комбинират социален либерализъм с икономически нео-либерализъм. Милей твърди че е патриот в същото време иска страната му са се откаже от финансов суверенитет и да позволи Федерални Резерв на САЩ да контролира монетарната им политика? Уж е против Олигархията а пък иска да подчини страната си милостта на Федералния Резерв и Международната банка. Уж е за развитие на малкия и среден частен бизнес а подкрепя глобалистки институции. Уж е за обикновените хора, а иска да им отнеме социалните придобивки и вместо това да им позволи да продават органите си

Авторът на статията определя двамата лидери като комични и злодеи, но дава ли си сметка, че хората които демократично са ги избрали са на друго мнение. Защо в статията се застъпва идеята на загубилата страна вместо да се разгледа защо хората масово гласуваха за промяна ?

Латинкса америка не ме интересува, иначе кой избра Вилдерс? холандските баби, дето ги е страх, че някой мароканец ще ги оноди в кафявата точка.

повръща ...

Сигурен ли си, че комунистическите либерасти въобще съществуват? Не познавам човек който се определя като такъв. Един от инструментите за контрол на Олигархията е да отклоняват вниманието на хората от важните неща и да манипулират да се "борят" срещу измислени, фантастични герои.

Тя италианката,която днес управлява Италия се ежеше и подскачаше предизборно , а после обърна палачинката в тигана.Сега е тиха и кротка с ЕС и САЩ. Така , че приемам нещата 50% на %. 50 с тези палячовци. Нещата се изменят , когато вече си на власт. Едва ли нещо съществено да постигнт...

Италия е първата страна, която забранява изкуственото месо на Бил Гейтс.

Мелони си е кадър на Сорос и особено на Шваб от самото начало.

Само да кажа, че вчера пак ми пръснаха анала, а уж съм трениран. Ще трябва повече лубрикант. Като ми мине гъза, пак ще ви осведомя как са нещата.

Вилдерс ще шокира и българите като им каже че след още сто години може да влязат в Шенген, ако до тогава въобще съществува ЕС и Западно европейския съюз!

Вижте сега, че обществата ни имат нужда от ремонт е ясно. Няма начин тая ремонт да дойде от тия. Видяхме Тръмп какви га надроби в САЩ. Слабо ме вълнува, че вие го виждате като успешен президент, статистиката и фактите сочат друго. За първи път при Тръмп от 2008, през 2018, 2 милиона души остават без медицинско покритие. Защото той спира програма за подпомагането им. Което всъщност видга разходите и повишава дефицита... Като част от тия хора просто умират, щото не могат да си позваолят лечение, ама на кой му пука. Тука ви пука само за палестинци, етнически руснаци в Украйна и тъпи българи в България. Всички други са или елит или гняс и следователно не заслужават внимание. А, ако заслужават внимание, то е как да бъдат смачкани. Нищо, сега очакваме Аржентина да цъфне и Нидерлания да изпревари Германия, нали? :))) п.п. За по глупавите сред нас. Като не дадеш пари да се ремонтира стената, след време трябва да строиш нова стена. Та, така се пестят нерви и пари, като даваш пари...

Глупавия бълвоч, написан от някакъв джендър.

Това е резултат от дългогодишната либерална политика на Европейския съюз! Катастрофата стана, когато Меркел и Обама ни навлякоха мюсюлманите! Интересното е че въпреки провала на тази имиграционна политика на ЕС, все още продължава да си я прилага! Нормално е сега да са наход крайно десни!

Всеки, различен от статуквото (либерален демократ, woke, слуга на Америка), се представя като заплаха, опасност, винаги се описва негативно, осмива се. Един ден ще се наиграете и тогава ще е лошо за всички.

Малко куцо си го написал. :))) ДОакто ти се разбере за кой отбор играеш... :)))

Който и да е отбор - не е твоя, дето сте на левия бряг.

Германците не са се "събудили"....Тогава...ах тогава,всички слуги на тази курвенска политика ,ще го отнесат...,че и много други...!!! Има политическо-курвенски прагматизъм ,несъвпадащ,разминаващ се с разбиранията,ценностите на народните маси -това вече ,е мръсна дума за така наречените "демократично избрани лидери"...Чийто идеи са нало- жени от "Биг Брадър " отвъд Океана...!?

Същите популисти и лайняри като перуката Тръмп и рошавия Джонсън, всички путиноиди са шантави

Пич, научи си урока - Милей много преди да стане президент се обяви против Русия и Путин. Както и против Китай. Иска да вади страната от БРИКС и да замени местната валута с долари. Супер неадекватни коментари има и надолу, личи си че изобщо не сте разбрали разликата между либертарианец и либерал и не сте прочели и грам от възгледите на Милей.

много убаФ, продажна мърша. За такива продажни тъпанари само дебелия край на сопата.

По убав съм от тебе и категорично по адекватен по тая тема. Аре у лево сега, където ти е мястото.

а държат на свободата и просперитета на държавите си и свободата от всякаква измет и мърша. Чудно как уж демократи и десни хора се застъпват за комунисти като Байдън, Обама и Демократите в Америка, които са си чиста проба Марксисти.

Като не ви правят евала на педалите и като не лижат гъза на Америка за популисти и фашисти, а ?

Вярно комунистите се възпалихте, ама свиквайте, прекалихте с левичарските глупости и сега това е нормално което става. Милеи всъщност има доста добри идеи, проблемът е че няма да му разрешат да ги реализира, просто няма мнозинство в парламента им и ще го стопират, но и малко от идеите си да сбъдне ще е добре за Аржентина.

Елементарни подигравки от изпадналите в паника неолиберални фашисти? Ако така ще им търсим кусури за прическите, то на нашите да погледнем първо. Красавецът Христо Иванов, Пеевски, Борисов, Кокорчо, Денков,.само да погледне себе си!!!

Неолибералите треперят. Идва края на левият им извратен свят и започват да обиждат, като за начало с физически недъзи.

Ей, така и не разбрахте, че неолоибератие са Рейгън и Тачър. А се смеете на жените, че на всичко викат бурмичка. Да, тъпи сте. Дали ще ви язадат чуждите или вашите е все тая. След 100 километра все ще ви стане тежко. :)))

Киро и Асен са с най авангардните прически от всички европедали

Дъното май вече се копае.

Швестерите са навсякъде!

Какви откачалки са т.нар. ''световен елит''. Свършиха ли умните нормални хора?

Не бе баце такива назначават