Коментари - Холивуд още е болен от Харви Уайнстийн | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

престъпление, в което доброволно продаващите телата си за слава са винаги невинни жертви. Много точно казано! Относно комичната присъда: хетеросексуален, нормалрн мъж винаги ще иска да прави секс със жени, и да - с красиви такива! Така е откак свят светува! Той ги канил човека, те отивали, после даже отново и отново, и после сексуален хищник бил! Ами не - бил е нормален мъж, грозноват, който е използвал друго, а не външността си, за да достигне до избранниците си! Всеки иска свирка от красива жена!

Гледам, че има 5 коментара само, вероятно верно половината пишещи в дир-а сме баннати за Лайф, Корнер и не знам още кои секции. Може ли поне за митуу да помислите, темата е доста по-сериозна, от обществено значение и какво като става въпрос за кинаджии и с тоя бан сте доникъде.

Я, коментарът мина - вероятно защото не е в статия от Лайф секцията. Сори, но сега пък аз нямам възможност да седна да напиша това, което мислех да напиша.

Предлагам всички, които са се оплакали, да си върнат оскарите и паричните печалби от участията в неговите филми.

Съсипаха човека ей. "сексуален тормоз в една или друга степен". Абе задявал ги е явно, може по някоя ръка да им е пускал, не е правилно ама не е и за доживотен затвор. И му измислиха и тези изнасилвания за да го овътрят.

Kalin

Кога вземаха Оскарти и пачките не ревяха а после се сетили

таковал млади кифли за да ги направи звезди.И чифута и неговите " жертви" са еднакво отвратителни.