17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новия балон

Илон Мъск - новата българска мъжка Бритни!

Педал никога като него

И да ви светна авторите нещо за алфа мъжкарите - този не е такъв. Алфа мъжкарството най-често няма нищо, ама нищо общо със социалното положение на мъжа, нито с парите му, нито с колите му, нито с никой от удължителите. Алфа мъжа няма нужда от атрибути. Като се изправиш срещу такъв насред дивото и без нищо по себе си, веднага схващаш кой е алфа, кой е бета и въобще колко струваш сам по себе си.

Предполагам дава луди пари за реклама, че толкоз ми го навирате в очите. За мен е самодоволен вредител от най-едрите вредители на планетата. Такива са хубави единствено за себе си. Феновете им са пълни нещастници.

неща има предвид? Заем неща Заем неща Заем неща и накая в гроба. Май той не живее така

Прелича на Кръстника, но с визията на Бойко Борисов.

Направо са изпра зних!

Тоя ако е новият мъжки идол пускай апокалипсиса преди всичко съвсем да се е прецакало.

е. Вече.

Айде големите разбирачи. Като толкова много знаете, какво ми седите тука. Отивайте и правете пари. Стигнете неговото ниво.

Той не прави пари ,а краде пари!Той е извънземен евреин.Освен това маймуните ,на които Илон имплантира чипове са измрели.Как може такъв човек,който чипира живи същества да е пример за каквото и да било.

Факт номер 1: Всички в този форум искат да са на негово място. Факт номер 2: Никой от този форум няма да бъде НИКОГА на негово място! Остава да си лаете и да ми правите кефа с идиотията си!

Явно имаме доста различна представа за живота с теб щом си мислиш и представяш като факт това че искаме да сме на негово място.

ти аха да го изпревариш ! Едната любезност те въздържа !

Двете коментирали момченца: много сте далече от истината за мен, но да...имате право да хейтите :) Причините са дефинирани в първия коментар :) И минусите няма да ви спасят!

И десет пъти по вече да има пак сме ражни.Едно гърло има и един пенис.Впрочем тревогите при него са значително по големи.Да е жив и здрав!

Не сме равни ,даже и с по един пенис пак не сме равни.

На снимките като млад изглежда много добре. Хваща око. Но на скорошните снимки е напудрен и блед като мумия.

Мъск не е от тази планета и руските тролове с право го мразят! Направо разката фамилията на сибирските жужжета! ХИ ХИ ХИ Разсипа им космическата програма със Спейс Екс и износа на петрол с Тесла!

Идолът на златотърсачките.

щом е сред няколкото най преуспели бизнесмени в света, значи е мъж мечта .

определено е. МЪЖ не е просто човек с израстък между краката, а човек който формира света, който прави и постига мечтите си. ЧОВЕК който е за пример на останалите КАТО ПОВЕДЕНИЕ. Половината население на земята са с пишоци... Но истинските мъже са малко

С бизнеса си задоволява елементарни човешки потребности на висока цена, с продукти правени на минимални разходни нива, като за това което е най-ценно - човешкия интелект плаща най-малко. Основната причина да бедете с чипове в главите е да бъдете контролирана работна маса. Първоначално намесата в мозъка ви ще е благородна цел, болните и нуждаещите да имат нормален живот, но идеята е много по дълбока. И докато се усетите капана ще е щракнал. :-)

Перфектно казано но дали някой ще те разбере .... голям процент вече са толкова промити и пастмасови че не е истина , може и без чипове да минат ;)

Глуписти на търкалета на малки злобни пишлемета. Ако беше така както казваш никога нямаше да оробие ма този пазар и нямаше да разбие хегемонията на НАСА и Роскомикс. Уби ги точно на цена.

Най-добрата ми придобивка. Той сам дойде да се продаде ;-)

Възхода на Ейлон Муск се състои от факта че МАЙКА му е швейцарско-немска ЕВРЕЙКА ИЛОН/ЕИЛОН е словосъчетание от 2 ЕВРЕИСКИ думи ЕИЛ-на иврит БОГ,божествен ,господар и ОН-на иврит Голяма МЪКА,,голямо СТРАДАНИЕ ,много болка , старадащ от РАК МУСК-на иврит ВДЪХНОВЕН ЕИЛОН МЪСК/Вдъхновения Господар на МЪКАТА и СТРАДАНИЕТО/

Кака не ви е срам бе???? Кака бе???? най-върлите ШАЛОМОФИСТИ да обвинавят и да си измислят тъпотии да набедят някой друг че беил еди си какъв си... ВИЕ ... поддръжниците на Путин - ШАЛОМОВ по майчина линия... Шалом Шаломов !!!! С приятели като МИЛЕР, ДЕРИПАСКЕ, ВЕКСЕЛБЕРГ или зетя с име Шамалов.... точно вие ли ще определяте и мъкнете вода да набеждавате другите кой бил евреин бе???? Смешници !!!!! Гнусна паплач лъжлива,.

Спри да се пениш, ами добре прочети, има достаъчно информация , а и се зане ,че Мъск е евреин по майчина линия. Богато, разглезено дете ..ай до тук с американската мечта.

Илон Муск е еврейн сатанист НЯМА как да бъде идол ,освен на САТАНОподобните

Тролове, не фучете толкова. Всичко тече, всичко се променя. Путин одъртя, ореола му на модерен политик изгасна и в момента е идол само на разни сибирски баби-комунистки и африкански диктатури-канибали... Дори на вас трябва да ви плаща за да го харесвате.

Очевидно е че момчето не разполага със себе си.Набеден за гуру-визионер на отиващия си либерален пасквил.Трудно се справя...стъклен поглед,фалшиви лозунги вмъкнати в иначе простоватия му вид...и много,много лъжи...

На гроба на Александър Македонски пише следното Това място стигна за този за който не стигна целият свят

Мъск е боклук, за кви идоли говорим

По-хубава снимка няма ли?? Тази е най-грозната снимка дето сте избрали.

Как може да идолизирате такъв човек с феодално мислене? Хвалете му фирмите за реалните постижения, но той като личност е абсолютно лайно. Последно пак се изцепи преди ден-два колко невероятни били китайските му работници, защото работят по 12часа 6дни в седмицата. И това след като наскоро имаше смъртен случай на 23годишен младеж, който умира от преработване. Осъзнайте се бре хора, какъв идол може да е човек, който изкарва милиарди на гърба десетки хиляди души, които експлоатира като роби? Безос #2

Дано го отровят най после

Имаш ли МЪЖ да ти нашляпа занника ???

писалият това боготворящо, слузесто слово за мъск е педал, който е влюбен в мъск. сигурно даже си е обесил плакат на тоя капут в спалнята си. отврат.

тази година мъск, догодина зеленски

Олигарх добър в ПиАрът

Да му туря леща в устата на този идол

Дали идол е най-подходящата дума не знам. Ама факт е, че марката Мъск е разпознаваема е успешна.

Ще трябва да се свърже с колегите , работещи по безсмъртието.

_stankow

"позира за фотографите с идиотски гримаси. Заради такива подвизи Илон допълнително се издигна в очите на мъжете" Чак пък издигна ? Чак пък "допълнително" ? Авторът/авторката/авторТо-то, дали е виждал някога нормален мъж ? Дето да се впечатлява от гримаси ?

ПиАрите са му Казали да изглежда естествено. Кво толкова?

Тоя излиза с бисексуални кукундрели. Има кусур деца, някои от сурогатни майки. 2 от децата му са с извратени имена. Сериозно ли е нечий идол? Освен на онези хорица, които като цяло са дезориентирани кой пол са и какво харесват и искат от живота и предпочитат да живеят във виртуална реалност, а на живо са тотал щета

Кой беше, че не се сещаме?

А ти колко деца имаш? Или си голям мъж, ама пишката е малка и мека и едно даже не си направил. Кръчмарски мъжага.

Мъск не може да бъде идол на никой. ОК. Нека се поправя. Мъск не може да бъде идол на никой нормален човек, колкото и успял да е. В България също има много успели бизнесмени. Но това не означава че са идоли за подражание. Да не споменавам имена сега, че всички ги знаем. Някой вече са в Ада.

Пък други в дубай.

То и Бил Гейтс беше идол на разни, ама покрай Кромида доста опротивя.

Браво нормално е да е световен мъжки идол все пак е толкова успял

А ти си неграмотен по душа!

педераз

Многодетният ИНВИТРО баща - алфа-МЪЖКАР :)

Луд с пари

Имам чувството че цялата му дейснот е пирамида. Преди няколко дена бе съобщено че е постигнал договорка да купи Twitter за 40 милиарда долара, което беше безумна цена, тъй като компанията едва ли реално струва дори и 4 милиарда долара. Акциите на Twitter скочиха до небесата, а Мъск вчера внезапно съобщи че "май" се отказва или ще отложи бла бла бла... Сега ще го затрупат с граждански искове за милиарди долари. Преди няколко месеца закупи биткойни за 2 милиарда долара, което пак вдигна цените на биткойна още повече... само дето през последните дни всички криптовалути са в неконтролируемо падане. И ако се окаже че той междувременно се е възползвал от вдигането на биткойните и е продал своите, то пак ще го затрупат за искове за милиарди. А в Щатите подобни искове винаги се удолетворяват защото са приели такова законодателство, което да наказва измамниците (не че не се намират хитреци).

Мислиш ли, че тези изказвания и постове са правени без предварително да се консултира с адвокат? Специално за отказването от туитър - има условие - спамът да е под 5% за да купи компанията. А явно е повече. Каква вина има Мъск, че някой си е инвестирал в спамърска компания? Нещо такова де - не съм адвокат.

Путинистите газ пикаят и цъкат коме тарчета в несвяст ама това е другари. 2021ва Илон Мъск 31 ракети изстреляни, велика Русия 25. И може да купи всички руски олигарси с джобните си пари и да си поръча Путин да му танцува на сватбата.

до Супер Ако беше написал това с калем и молив на заешка кожа, щях да те призная. Ама ти пишеш на компютър или телефон създаден от такъв като Мъск и в същото време отричаш. Как да те нарека? Лицемер и измамник е най-малкото което може да се каже за теб.

Детински отговор на сериозен коментар. Човека си е загубил времето да ви обяснява реалността. Аз не бих. Няма как на едноклетъчни притежатели на многоклетъчни устройства да им се обясни каквото и да било. На тях им се инжектира мислене с повтаряне на слогани и рекламни образи. И до там.

От 1 до 2 Човекът, който си е изгубил времето да обяснява, защо МИ говори на ВИЕ? Той не ползва ли същите многоклетъчни устроийства? Това което е написал НЕ важи ли и за него? В пещера ли живее? Бая си тъп 2. Да знаеш.

Колко да е неконтролируемо падането? Биткойна в момента е 29к. Преди 13 години беше 0. Максимумът беше към 66к. Флуктуациите са съизмерими с петрола да речем, който за същия период е бил и 150 и под 50.

Само че в единият случай говорим за борсова стока, а в другият за валута. Ама то егати и валутата с тези флуктоации!

Всяка валута е стока.

аххахха мъск е с поведения на абсолютно чихуахуа

А можехте просто една свирка да му издялкате, нямаше да откаже, дори в ефир! Цял парцал сте му изтъкали, а той даже няма и да разбере!

Моляяяя!!!!!!!!

След като и за Мъск взехте да триете комевтари, ясни са новите господари...

Илон Мъск – новият световен мъжки идол В смисъл мъжете мечтаят за него ли? ха-ха... Или мечтаят да са като него? ха-ха... И двете категории са абсурдни. Аз не познавам такива мъже. И жени не познавам, които биха си легнали с тази южноафриканска жидомаймуна, плод на инцест. ха-ха...

Рамзан Кадиров вече каза на Илона да не се прави на мъж, защото е нежна жена и че е навит на Илона да я ебе !

Рамзан цига-нина може да плещи всякакви глупости в неговото си село. Мъск има фабрика дори в Китай.

Кой е Рамзан Кадиров? Един от многото васали на путин. Лиже руски гъзове за да е на власт. Нещо създал ли е?

Рамазан е един позьор , нито е бил военен командир , нито е бил сериозен боец а просто син на баща си и удобен за Путин

Fuck this guy!!!

Мъски е грозен, с гаден глас и често се държи неадекватно. Добър бизнесмен със силни връзки с Дълбоката държава в Щатите. Това да. Нищо повече. Повечето печалби на фирмите му идват от държавни субсидии и поръчки. Нещо като един добре излъскан и доста по-интелигентен Пеевски.

Като си млад трупаш капитал и онождаш простакеси и гювендии. Като си натрупал кинти, иборът е твой....но уви, не си на 25 (поне си се избавил от крокодилите)

При Бил Гейтс беше обратното. Като млад чукаше крокодила Мелинда, а като стар взе да ходи по гювендиите на Епщайн. Не съм му светил де - така пише във вестниците.