Коментари - Как да "затъпим" населението най-просто | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой ли не разбира, че това е измислица?

За съжаление е много срамно и тъжно това, което се случва в една Регионална библиотека!

Хубаво е авторката на пасквила по-често да посещава подобни "молове", па било то и софийски.

Авторът Хитра Петра тръгнала да търси кусури покрай изданието... Има си каталози и ако си толкова библиотечно ориентирана, би трябвало да знаеш как се правят тези неща. То бива конспирация, бива негативизми, та от тоалетната през качеството на прозорците. И от дума на дума ... Пежото ми е 28 Хил. Лв.... Брей да му се не види, ама това много ли е или малко? За един прЕятел питам

Аз напълних 4 чекмеджета от таз библиотека и с Митьо си купихме далеч по добри коли от тая за 28 бона

Тази библиотека е само за соросоиди, аз отидох , исках кафе, но ми поискаха пари. В такава капиталистическа дупка няма да стъпя!

Тази дето се жалва , че няма тоалетна хартия е много куха - ми в библиотека си бе - хартия бол

Мазнярката, т.нар директорка я знае цял Бургас, обожавам като ми се мазни и още повече като ми каже бау бау изпълнявайки всяка моя заръка. Проблем за мен е че сега може да се е засегнала и ще ми лае цяла вечер. Пак ще се налага да й хвърлям кокали да та не ми мели на главата.

Кмете, идва нова вълна ковид събирай пейките ша мреми ва

според мен това е еволюция , не деградация - на времето занесох в Габровската библиотека диск с материали по математика - не бяха пиратски , бях ги събирал за себе си - в Интернет има толкова много информация , че библиотеките ми се виждат излишни ... та библиотекарката взе диска , позачуди се за какво и е и го е пъхнала някъде , не вярвам някой да го е ползувал ... някой беше казал , че 10 % вишисти са достатъчни на една икономика. ;))) , яко , а ? ... скоро ще има изкуствени интелекти и роботи и никой няма да го вълнува какъв ти е избора , защото всичко се върти около икономиката ... тъй че нека се забавляват децата в мола - това ще им остане - хубави спомени от безметежното детство ... не всички сме имали такива !

Гласуването ли е признак на образованост? От над 20 години гледам как интелигентните гласуват и всички които сме избирали са престъпнци. Няма значение дали говорим за Костов, Борисо, Доган и другите отрепки. Политиците не работят за хората и никога не са го правили. Умните хора трябва да разбрерат, че колкото по малко политици, толкова по добре за всички.

Началото на опростачването на нацията ни беше поставено от СДС-Шайката и СереУ-то,чрез замяната на ценностната система на българина с англо-краваро-джендърска ,с прилагането на "План Ран-Ът" и финансирането на нашенските простаци с паричките на Чичко Шорош. Нали така, пъпчивий ми Пинокио!?

С установяването на болшевишката диктатура С избиването и смачкването на интелигенцията и всеки който има собствено мнение С насилствената "колективизация" и прогонването на големи селски маси в градовете Със системата " мой човек", с доносничеството, със издигането в кариерата на нагли, некадърни и слабообразовани подлизурковци Със системата на привилегии за "активни борци" до 9то колено По време на комунистическата диктатура, България фалира 3 пъти, ТРИ, за 45 години - явен белег за въпиюща некомпетентност