Кой се страхува от светещата костенурка?

Украсата на Малките 5 кьошета стана обект на скандали в социалните мрежи, но сякаш никой не разбра защо тя е там

Обратно в новината

Коментари - Кой се страхува от светещата костенурка? | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен идеята ми харесва! Да не забравяме, че в държави като Австралия Дядо Коледа пристига на сърф.;)

Въпросът може да е Кой взе парите за нема нищо.

Големите червени букви опитващи се да внушат колко сте права, всъщност имат обратния ефект. Избягвайте ги. Интересна арт инсталация нямаща нищо общо с Рождество. Ако бяха създали арт инсталация на тема Рождество Христово, никой нямаше да им обърне внимание. А сега ден след ден говорят за тях. Някой платил, за да предизвика скандал и го постигнал. Рекламата е успешна.

Направили са инсталацията, за да изместят фокуса от Рождество Христово.

Страхува се баба ти от зелени таласъми. Поне не плашете децата и не им разваляйте празника. Коледа е белобрад старец със Снежанка, шейна, елени, звънчета и звездички. На Запад за Коледа специално домакините окачват червени завеси на прозорците, червеното е цветът на Коледа. Защото е радост, Бог се е родил, еретици.

Тая Юлия май е от джендър-дружинката на тротинеткаджиите на Мис Бони и нежния кмет ДС-Терзиев, за да пита кой се страхувал от светещи костенурки!!! Какче, никой не се страхува от тях, но те са най-голямата нелепица навръх коледните празници, в които нямат място вещици, розови понита, медузи и други морски обитатели!!! Коледа дори и през соц. строй се е свързвала с Дядо Коледа/ Дядо Мраз, еленчетата, Снежанка, снежинки, снежни човечета, украсени елхи, пресъздаване раждането на Младенеца в яслите! А тези извращения в София от хомошайката, която чрез машинна измама завзе властта в София, кака Юлия може да си ги навре отзад!!!

По принцип подкрепям екологични каузи, а и самата арт инсталация( защото тази украса е точно това) е сама по себе си сичпатична, НО какво общо има това с Коледа??? Вече политкоректните властимащи се страхуват дори да упжтребят израза"Коледни празници", а се употреяват изрази като "зимни праници", , за сда не се засегнат нехристияните.... Защо се страхуваме да заявим идетичността си и принадлежносттта си към европейските ценности? Какво толкова се обълка в дущ.шите и умовете ни, че насила се превръщаме в безлични и безполови същества! Хора, отстоявайте европейските, християнските и не на последно място нашите си, бългърски ценности! Това ни прави личности, иначе се превръщаме в безлични индивиди! Желая ви весела Коледа и здрава, мирна и благодатна Нова година!

На фона на розовите еднорози и вещиците хората съвсем уместно се чудят и на костенурките.

Тези тъпанари с костенурките имат ли представа изобщо какво се почита на Рождество???

във всеки случай не рекламите на кокакола

Дъ гъ еВъ и автуркътаъ, у кухата тиква, дъ гъ ... Нема таквиз тъпунгери кат' тия ... че и кът' автурйътъ, дъ гъ ...

Вие какво очаквахте от драг кралиците в СОС ?

Педали смотани, не слагайте костенурки, медузи, розови еднорози, и разкрачени феи, като украса, за един от най големите християнски празници! Сложете си ги в ..., абе там, където най много ви харесва, на място, където слънце не огрява!

Тази Коледа влачещи се по корем костенурки , и безгръбначни медузи !!! Догодина охлюви и плужеци .... и така до края на мандата на розовите еднорози Терзиева и мис бони !!!

Ако само някой от коментиращите знаеше от къде идва думата "Коледа" и че има нула християнството в нея... Една банка прави една кампания, със свои пари ( каквито и фондации да бълнувате, това не е правено с общински или държавни пари). Не виждам какво може да пречи. Сигурна съм, че панелните блокове, които обитавате, са добре украсени, чисти и спретнати.

По-скоро въпросът е кой го е страх от традициите на Коледа ? Защото в България нямаме нито октоподи, нито морски костенурки, нито застрашени медузи - имаме Български застрашени животински видове - защо не ги показаха тях например ? И е малоумно да се показват на Коледа животни, които ги няма в България и които нямат ама абсолютно нищо с коледният дух ! Твърдо сме ЗА опазването на морските животни, но точно Коледа не е мястото за агитация към това ! Загадка е защо това елементарно нещо затруднява толкова тези "велики" творци, които са взели доста пари на данъкоплатците, за да прехвърлят с "копи-пейст" някаква западна боза на родна територия ! Хем било за децата, пък не вярвам да има дете, което да очаква медузи и октоподи по Коледа ... поне не в София !

Дядо Коледа той е от северния полюс, и той ли не може? Искате български Дядо Кольо ли?

Искъро е пълен с октоподи, морски костенурки, застрашени медузи, но има и акули, които си направиха ВЕЦ-ове по него та спират движението на рибите.

Болни мозъци претворяват кошмарните си видения, неграмотници после ги тълкуват на простолюдието...

Истината е една: 1. Каквото и да сложат в София хората пак ще са недоволни. За какво да се стараят тогава? 2. Каквото и да измислят пак ще е грозно, защото толкова си могат. 3. Еми няма да се оправим... Моля, последният останал да загаси лампата като си тръгва през Терминал 2... Лека вечер!

Твърдите, че Mastercard ни могат да си измислят рекламна кампания ли? За която от три дни говори цяла София? На банката ли да изгасят светилинте не разбрах.

Въпрос само за православни ганьовци - Какво е станало на Коледа: 1. Печелим 4-то място на световното по футбол. 2.Кобрата бие Чисора в 3-ти рунд. 3.Гришо печели супер мега тв формата "Слепок и мамба".

Въпрос за префърцунени третополови евроатлантици : Кое от животните го има в България и какво общо има то с Коледа : 1. Октопод 2. Морска костенурка 3. Океанска медуза

Това, че въпросните животни ги няма у нас не значи, че не съществуват въобще! Може би предпочитате белоглавият лешояд? И все ви се привиждат атлантици, лгбт, гейове и т.н. Само за това ли мислите по цял ден? Честно казано ви съжалявам!

Няма страх, има СМЯХ!

Абе смешно ни е като гледаме, но като разберем колко пари е взел някой "творец" от някоя фондация и ще ни се приреве

Ооо не не. Това си е опорочаване на Коледа и на коледния дух. Нищо против този тип каузи, даже съм ЗА - категорично ЗА, обаче някои неща са традиция - Дядо Коледа, джуджета, еленчета, светлинки, венци, камбанки. Тези акции и инсталации моля да са през останалото време от годината, само не на Коледа и Великден. Има два големи християнски празника и не е необходимо да ги опорочаваме…

Не сте прави !! Това е духът на удавената от екоминистърката костенурка !! Дошла е да вика на правителството "Ууууууууу !!" !!

Ти си гений, смях се с глас.

" креативни проекти в Грузия, Мароко, ЮАР и цяла Европа, като условие за приемане на поръчка и до днес е тя да е комплексна и да изисква брейнсторминг и креативност. Известни са с работата си за модния гигант Louis Vuitton, за които произвеждат различни фасадни и интериорни инсталации за магазините на марката в Париж, Токио, Лондон и други столици по света." Велика езикова комплексарщина ! Иначе цялото многословие е за да ни внуши, че по Коледа всичко върви, най-вече като трябва да се усвоят едни пари.

Никой не се "страхува". Просто е невероятен кич, грозотия и е абсолютно неадекватно да е Коледна украса. Ако някой иска да привлече общественото внимание за определена кауза посредством това, може да го направи по всяко време на годината

Поредното педалско изпълнение на розовите еднорози, нямащо нищо общо с големия християнски празник!

Този "арт" очевидно не постига търсения ефект, не успява да предаде нищо от жалните внушения на авторите към публиката им и определено изглежда по-скоро уирд. Аз си помислих,ч е от общината съвсем са останали без пари и са взели някоя стара украса от карнавал в Рио, Куба или венецуела... А и моментът да опънат шаренията предколедно е глупаво избран също.

стига крадохте бе, малоумници! СТИГА!

Ами... избрахте си ги - сеге им гледайте еднорозите и костенурките

да ми хапнеш водораслото

Да сложиш морското дъно за коледна украса е меко казано идиотско, но от друга страна е подпис за интелектуалните възможности на възложителите, по- скоро за пълната липса на такива... Дисниленд!!

Кой се страхува от думата Коледа? Какво коледно има в медузи, бе, см.ешници. Явно има хора, които се дразнят от християнското, та оттам идва идеята с костенурка и медуза. Но аз вече не се учудвам много много, щом вече продават картички "честито зимни празници".

Да оставим настрана простотията "кой го е страх от костенурката". Най-печалното е, че имбецили като авторката на този платен пасквил стават по-многобройни и от далеч незастрашените от изчезване медузи...

Не знаех, че медузите са застрашени от изчезване. КОстенурката, че е грозна и недходяща за КОледна украса е ясно и на 3- годишно дете. Само на умнокрасивите не им е ясно, ама те са още на по 2 годинки горките.