Коментари - „Крийпи“ зяпачи в залата или фитнес мацки, жадни за внимание? | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отива на фитнес да се дупи с тесните клинчета, дигне си егото, че я заглеждат, ама мъжете са прасета...Жени и логига....

просто е - ако не му е станал кура е невинен.

От целия текст схванах със сигурност, че има хора, дето не са виждали фитнеси само за жени. Че и статии пишат/превеждат. Най-нормалното е - мъжете в една зала, жените в друга. Никой никому не пречи, никой никого не гледа.

Имам следните наблюдения-всеки си тренира, със слушалки в ушите и никой не го интересува нищо друго, освен да си направи тренировката.

и отразява плащещ тренд в САЩ. Но пък има и развитие, което не виях описано тук. Преди седмица имаше клип в тик-ток на една такава инфлуенсърка, която не можа да се изправи под тежестта на уреда си и малко тихичко, но извика за помощ. НИКОЙ ОТ МЪЖЕТЕ В ЗАЛАТА НЕ ДОЙДЕ. НИКОЙ! Първо, те виждаха, че тя се снима. второ, не знаеха дали не е номер и после да ги обвини, че кто чакали са я наобиколили. Накрая дойде друга мацка и я измъкна.

И какво - аз като ходя на зала по здравословни причини, трябва постоянно да гледам в тавана?! Ще им се не видеше, писна ми от тъпи надути кифли!!

Ясно просто и нагледно защо някои занятия трябва да се провеждат само за жени или само за мъже. Довлачи ли си жената телесата и се почва - тоя грозен, оня отвратителен, третия гледа кофти, четвъртия не ми харесва и само проблеми около тях. Трябва да ходиш на пръсти около тях за да не смутиш с нещо високите естетични критерии на нейно величество

овце, сър

Ходя редовно във фитнеса по здравословни причини. Та да ви кажа моите впечатление. Първо една случка: веднъж видях едно момиче да права напълно неправилно упражнение с гири. И естествено се загледах да разбера защо. Тя:какво ме зяпаш. Аз и обясних че така както прави упражнението ще си откачи ставата а може и да си счупи ръката. Обясних и и защо. Тя: абе ти що се занася с мен, разкарвай се. След седмица я видях с приятеля си. Тя в гипс и с обездвижване на ключицата. Като ме видя изсумря и се обърна на другата страна. Та толкова за вирнатите носове на младежите днес. А иначе във фитнеса има няколко вида жени: Разбира се нормални момичета и жени, с които човек може да се заговори, дошли именно да се чувстват просто във форма. И повечето в отлична форма. Има и спортистки с травма и подобни. Но има и са разни мускулести особи, явно на хормони вероятно с комплекси че нямат пишка. С тези по-добре да не се говори. След това са разни моми дошли да си направят голямо мускулесто дупе и да го показват навсякъде. Тези се радват като ги бъзикаш, ако не казваш нещо лошо за външността им, пък даже и да е от типа "тук си се изцапала". Абе общо взето повечето имат комплекси с мъжете и трябва да им се помага като общуват. Обикновено в един момент разбират че голямото дупе не е чак толкоз важно. След това са момичета просто придружаващи гаджетата си. Скучно им е. Такива дето се снимат и правят магарии не съм виждал. Може би веднъж, но набързо я изведоха от фитнеса. Келешите дето правят номера са повече.

Аз така се заговорих с един мъж после целия фитнес ме сваляше. Нема нужда. Също ходя по здравни съображения, не да се правя на интересна.

Първо “автора” е “превел” анонимно статия за американските фитнес зали. Второ феномена съществува, да, но идва да покаже, колко повърхностно и пошло е домогването до само външен вид, продажба на плът и съблазняване за похот. Трето същите кухи лейки, които сега засрамват привлечените момчета от тесните си бодита, ще се чудят защо никой не се жени за тях! Златотърсачки, които вярват, че само 5 процента от мъжете ще им обърнат внимание. Другите мъже са игнорирани сега. Като станат на 30, 35 години започват да викат “къде са истинските мъже??” Защо съм сама?” И тогава си търсят наивник, който обаче иска 18-25 годишна, не амортизирана от возене на “карусела” и преследвала Чад и Тайрун.

Заревах чесно, ти искаш да предложиш брак или да се повозиш на карусела?

По-глупава списка скоро не бях чел. Клишета, опаковани в чуждици и жаргон. Без послание, без да ти се е впрегнала нито една мозъчна гънка през това загубено време.

списка да не е на български?

Всеки е направен, защото някой се е слагал на някого. Няма нищо противоестествено в това.

Когато всички искат да ти го сложат или искаш да го сложиш на всички, е хубаво да се сопреш малко от малко. Сложете елементарен правилник за поведение във фитнес залите. Някои хора имат нужда.

Комплексарите са от всякакъв пол.

Отива един изглеждащ като Александър( от филма за Александър Македонски), но БЕЗ силикони и без перуки( щото от силиконите, жените май НЕ можел ида правят деца) и казва на една- "" Здрасти""".. А оная му вика на висок глас, така че да чуят всички в залата- "" Ако още веднъж ми кажеш нещо, ще извикам Полицията"".. Тая или е била луда или е свързана с измамници- корумпирани МИТНИЧАРИ !!! Какво и е казал оня, така че и другите в залата го чули ??????

Ами кой ти позволява да заговаряш? Хайде стига се имахте за много вървежни!

Kakво е крийпи ? Звучи на турски? Научете български и след това пишете

Абе мисирки прости , оправете си българският език защото е много "крийпи" и хич не в "вайръл"!

А, не си райт! Вери е импортант да си фйешън, щото не кан да си олдфашънд, ша ноу! Анадър си е да си джърналист в днешно тайм.

Чудовищна демагогия и лицемерие! А хилядите мъже, които им гледат после клиповете, слагат им сърчица, целувки и подобни глупости, НЕ, те не са крийпи досадници, воайори и т.н.

Интересна работа. Във този фитнес, дето ходя, никой никога не ме е притеснявал. Нито мъже ми се слагат, нито кифли ме снимат за Тик Ток. Отивам, правя си тренировката и си тръгвам. Иначе повечето посетители са млади момчета, цели тумби, а аз съм им кака и понякога съм единствената жена на дадена група уреди.

До скоро и във фитнеса, в който ходя аз беше така. От скоро се появиха украинките.... сега е като публичен дом + селфита.

kade e tova?

Бургас :) Тук тези са навсякъде и е гнусно дори да се разминаваш с тях. Торби с вируси...

Обличат се с една педя плат и се демонстративно се фръцкат като мацки на пилон, търсят внимание, ама да не ги гледаш. Е, как? Облечете се като монахини и не си правете селфита и клипове за социалните медии (където така или иначе ще ги качите всички да ги гледат) като откачени и няма да ви зяпат.

Най-смешни са ми тия, които уж се оплакват, че ги зяпат и гледат, а като не им обръщаш внимание ти се навира в лицето само и само да и обърнеш внимание. Аз нарочно вече ги отбягвам, не ги гледам изобщо дори да се разминаваме на 5 см един от друг. Или се обръщам на другата страна или гледам право напред съвсем умишлено. Няма да ви казвам какво почват да правят, като видят, че не ги гледаш.

Много са жалки наистина. Залата празна, тя иде да се гъзури точно пред теб.

Ами, разделяте залите и кенефите на мъжки и женски и готово! ... Само не знам с траверсите к'во ще правите ... Ха-ха-ха!

Мъжете ще оглеждт мъже, а жените - жени. Няма лошо :D

Няма нищо по-естествено от това мъж да се загледа в яка дупара заела предизвикателна поза и облечена в нещо ултра секси , което минава за тренировъчен екип. Никой не може да те спре да гледаш , защото няма такво престъпление като "изнасилване с поглед" , Изобщо цялта тая модна феми идиотщина е смехотворна - "фитнес инфлуенсърките" се обличат секси , снимат си упражненията с акцет върху дупарите за да прилапват лайкове и последователи но се възмущават защото в залите някой им погледнал въпорсните дупари ?!?! Кой нормален човек ще гледа как се прави упражнение от няква мърла а не от професионален спортист или треньор. И изобщо тая мода с видеата от залите , а дори и от съблекалните е тотална наглост и незачитане на правата на околните . Но пробелмът е и в самите фитнес зали защото най-лесно е да се забранят вътрешно снимките.

Имам над 10 годишен ежеседмичен опит във фитнесите, 3 от най- старите и известни в София, НИКОГА не съм видяла мъж да сваля жена, без да си е дошъл самия той с нея, тогава е друго…. аз им викам гадженцата… на тези и много се забавлявам като ги гледам…. Госпожата дето се хвали, че всяка седмица някой й се пробва, сори, ама … тоя филм не знам къде е….

Аз па съм виждал и мъже да свалят жени и жени да свалят мъже .

Ходя на фитнес два пъти седмично от години. Хората, които тренират в един и същи час и в една група с треньор обикновено се запознават и общуват. Естествено, по време на тренировка не става, то ако е добра тренировка дъх не ти остава. Но е вярно, ако тренираш яко няма начин да забиваш мацки. Е ако някоя много ти харесва човешко е да се заговориш. И аз съм заговарял и мен са ме заговаряли. Нищо кой знае какво.

Инстаковрите реално търсят клиенти. Ако си беден и грозен си криипи. Ако си богат и красив си им пръв интерес

Аз съм жена, не съм имфлуенсърка, нямам инстраграм, нито губя времето си в тикток. Сори, ама нещо не е наред с пълнолетните хора, които гоедат тия глупости. НО!!! Ходя на фитнес,защото ми харесват уредите и защото намирам мотивация сред други спортуващи. За съжаление почти няма седмица, в която някой напомпан мъжага да не реши да си пробва чара или да тръгне да ми се лепка. Какво не е ясно? Целта на посещенията са тренировки, а не зарибявки! Гадост

Ясно, но колко от трениращите го правят? "Някой", всяка седмица - това какво значи, един, двама от двеста? На улицата вероятно много повече те зяпат. Все пак повечето мъже в залата също са там за да тренират. Иначе да се загледаш е напълно нормално нещо, всеки харесва красиви форми, и мъжки и женски. Аз и по мъже се заглеждам когато са постигнали естетически резултат. Вярно, тях не искам да ги чукам. Която не иска внимание да облича торбестия анцуг и си решава проблема. Гледах как Крис Бъмстед си съблече тениската в залата и една пастърма отиде и му погали мускулите. Нещо не виждам женорята да са се вдигнали срещу "сексуалния тормоз", който тази "крийп изнасилвачка" извърши срещу човека, който просто искаше да потренира.

Невъзможно е да те забиват, в твоя си фитнес, ако си редовна и се бъхтиш яко …. Но, ако си с екипче за йога и се търкаляш по земята и правиш ритници във въздуха с циците навън - вече е друго… Успех с мотивацията…

Така работи света, ако не сте разбрали. Мъжете се предлагат, жените избират. Не е сложно, нито чудно. По-скоро трябва да се притеснявате ако не се пробват. :-)

Ами ходи във фитнес в който е разрешен достъпа само на жени....интересно ми е а ти загледжала ли си се по-някой готин мъжкар...или когато ти заглеждаш е ОК ....

Защо кардинализирате така? На мен също не ми е приятно да ида в залата да тренирам и да не мога да си направя програмата защото някой снима.

е просто, като душевността на кифлоенсърка. Да се забранят телефоните и снимките, както е по музеите, храмовете, кината, галериите и т.н. И толкова по въпроса.

Като толкова искат никой да не ги гледа да си направят един фитнес вкъщи и да си тренират и да си се снимат колкото си искат!

А къф е проблема да си направят женски финтеси? Нали ТЕ пищят, че са репресирани. Аман от курволяци.

Ами, те жените правят неща, които са интересни, за това мъжете ги заглеждат. В смисъл, като застанеш на ръце на мен би ми било интересно, колко време ще издържиш, за това ще те гледам, Не виждам колко пък толкова да е секси една жена, която ходи на ръце... Също така, като видя, жена, че вдига повече от мен също ще ми стане интересно, ще се загледам какви са реакциите й, колко кила е щангата, каква е техниката й. Крипи било, те се правят на циркаджийки, ние ги гледаме щото ни е интересно какво ще направят още и после вие сте КРИПИ.. ае сикитр бе. Не, че нещо, ама тия жени, които се връзват на тия тъпотии на финала ще направят така, че седят на вибратори, щото никой няма да смее вече да погледне жена, за да не влезе в някаква измислена графа най-малко или пък да го изтипосат в нет-а, че бил КРИПИ!

Кой те пита за личните ти драми бе, кифло?

Абсолютно съм ЗА фитнеси само за мъже и жени. Същите тия патки дето снимат и се жалбата вечерта са на колене и правят знаете какво на същите тези мъже. Айде разкарайте се!

А те питат ли другите хора дали са съгласни да бъдат снимани и да попаднат в кадър на тъпите им Тик Ток видеа? Така не нарушават ли лично пространство на другите, като снимат без да искат съгласието на всички останали във фитнеса? Не всеки иска да попадне в социалните мрежи сниман как тренира потен, неугледен и с раздърпан тренировъчен анцунг!

Всеки фитнес си има правилник и снимането на други обикновено е забранено.

Важното е че тренират и са 100% жени и мъже, а не някакви измислени хора. Хората трябва да спортуват дори и да флиртуват в този момент.

А те питат ли другите хора дали са съгласни да бъдат снимани и да попаднат в къдар на тъпите им Тик Ток видеа? Така не нарушават ли тяхното лично пространство, като снимат без да искат съгласието на всички останали във фитнеса? Не всеки иска да попадне в социалните мрежи сниман как тренира потен, неугледен и с раздърпан тренировъчен анцунг!

Какво значи "крийпи", да ви го начкам на американските реплики от треторазредни филми...метросексуални педдали такива?

Ахааааа, ето защо една студентка стои разчекната за задна прашка по 10 минути в зоната за загряване. Аз се чудех кой мускул чак толкова и се е схванал.

Сфинктера

Без препарати нЕма резултати ! После бай Pass на сърцето !

Затлъстелите мързели с бай пас са многократно повече , в проценти отколкото трениращите и зобещи .

Нищо де, и за вас се намира място. Само леко да не си гръмнете байпасите.