17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Консуматорство и безпътица, пълна отврат от известните и преуспялите.

Преди малко по националнато радио слушам някакво предаване с коментари от слушатели...МНОГО ДИВ И ОГРАНИЧЕН НАРОД СМЕ, СЪДЕЙКИ ПО КОМЕНТАРИТЕ. АМА МНОГО....ИМА ХОРА ДЕТО АКО ИМ КАЖЕШ ЧЕ ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА, ТЕ ВЯРВАТ И ЗАПОЧВАТ ДА УБЕЖДАВАТ ДРУГИТЕ....И ТОВА ГО ПРАВЯТ ДАЖЕ БЕЗ ПАРИ...ГОСПОДИ!!!!!

На снимката е Роман Абрамович

БОКЛУК

Западняците грабят и преследват руснаците така, както нацистите ограбваха и преследваха евреите.

Най-накрая смислен текст в Дир! За пръв път откакто го чета

То затова в РФ никой не харесва олигарсите, но бг смотаняците хълцат по писанията за живота на богаташите в тъй наречените демокрации. Пълна помия и консуматорство.

И тоя кат Банев от частния самолет слезе на ниско ниво Майбах и накрая в ареста Колко много мъка има по света и богатите също плачат

Много дорбе написано. Кратък разказ за награда. Не мисля, че претендира за автентичносът, но ми се иска да можех да пиша така! Браво!!!

това изглежда е измислен персонаж, ето един истински, в 30 годишно българско лято - Ованес Мелик Пашаев

Какво общо има чешкият актьор Карел Роден, който е на снимката и статията, така и не разбрах....

РУСоляв синеок с вид на проспериращ славянин

малки жужаци сега ще сърбат попарата на Главния Жужак на СССР-2. Тоя крадец-трилионер в рубли не може да си позволи това което може обикновения Българин -самолетна екскурзия в Рим- може и с Визеър..

Само глупак може да напише такава статия.

На снимката е Дмитрий Харатян, затова погледнах писанието, пълно бездарие

Как ве ви е срам? Явно дира е руски бот за да публикува такива статия. Ебаси продажните българи дето има!

Лятото на руските олигарси ,а и не само на тях е тотално опропастено.Някой ще каже еее взели му някой друг миляр,някой друг дворец на Запад,някаква яхта ,самолет .Запорира ли някой и друг милярд в някоя банка - е кво му дреме вся ще преживее с останалите 2-3 милярда.Да ще преживее но не в Лондон,Маями Париж или Рим ,а в ленинград омск и москваТова най много ги унижава съветските другари ,че няма да могат да се пъчат пред бедните нещастни западняци .Пак ще си пазаруват Ролекс или Ролс Роис,скъпи бижута и яхти даже и самолети.Но едно и да пазаруваш в Ню Йорк Париж Лондон Рим и друго е в Истанбул и Дубай.Едно е яхтата да ти е в Маями Ница или Барселона и друго в Мармарис или калинград Едно е комшия да ти Мик Джагър и друго е филип киркоров .За Това ги боли много повече от загубените милярди.Те пак ще ги направят не и проблем от имат крепостен пролетарият ,вече тотално закрепостен в росия .Ке гледат стари снимки ще се напиват от мъка че ще пътуват най много до Капълъ Чарши и Абу Даби

Обеднял , останал с 1000милиона , а вие с колко сте?????,

А ти? Къде си?

За да могат жалките ви мозици да разберат колко страда един милярдер просто го осмислете така 1 милиярд = 1000 милиона, та ако на някой с 10 милиярда му вземете 90% от богатството той не става равен на вас, остава си човек с 1000 милиона!!! Живее в свят, който вие буквално не можете да си представите, даже и с всички филми , които сте изгледали!!!

Да живее в свят, който повелителят му Путин разрушава в момента!!! Ето това се казва да режеш клона на който седиш!

Кое мислиш боли повече? Ако от 10 лв ти вземат 9 или от 10 милиарда ти вземат 9 милиарда?

Извън иронията, жалкароте от запада милееха за парите на руските бизнесмени. Няма вече обороти от скъпи вина, маркови дрешки, скъпи хотели, такси за яхти, покупка на имоти. Всичките тези суми руските бизнесмени харчат, но не в европа а в Дубай, Турция и т.н. Западния лицемер е жалка картинла. Подома статия може да се напише за всеки западняк, притежаваш компания за метали и други полезни изкопаеми. За пример: дънди прелъс, коори изнасят златото на България! Според вас собственика/собственицие на дънди как живеяъ, сигурно нямат яхти, не инвестират в други бизнеси. Едно поне е хубаво: западняка ше гледа руските ресурси през крив макарон, тъй като тези ресурси щв се добиват от русанци, и ще се продават скъпо на запада!

Супер! В Турция и Дубай. Голям майтапчия си.

ДЪНДИ ПРЕШЪС собственик РИЧАРД КАТЦ братовчед на ФИЛИП РОТШИЛД и негов представител за Ротшид и сие ИТАЛИЯ -офис МИЛАНО

Много готин материал, браво!

Това е невероятна статия, за който може истински да я прочете. За съжаление тук пишат надъхани примитивни тролове.

Няколко стотин дружки на другарят ви Петър II обират абетата и се хилят на такива като теб, дето си мислят, че като са хванали мижава държавна службица, са хванали Господ за шлифера.

На такива "олигарси" пълним гушата ежедневно със скъпите суровини и продукти!

Бих желал да попитам какви субстанции ползва автора на статията. Мисля че са много силни след като е написал това.

"тлъста и сочна пура"