Коментари - MrBeast, който дава милиони на непознати | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И много пъти е казвал че тези пари той не ги заслужава и затова давал толкова много на хората.. Но простите булгаристанци в тоя сайт вечно недоволни.. Боклуци сте

Не го знам лично този инфлуенсър, но това си е чиста реклама и бизнес. Всеки може да го имитира с тия големи подаръци на случайни фенове. И той печели от това, и феновете като мухи му се лепят. Нешо като лотария но на Инстаграм. Кое толкова му е великото? По-скоро голям хитрец, защото той със сигурност печели от това.

такива бизнес рекламни стратегии е имало още преди 50год, тогава са казвали - дай ми 5$ и ще ти върна 20$, или 100

Нарича се Понци схема ;)

Че олигофрен като този и подобните му са най-платените ютубъри е индикация за ГЛОБАЛНА ИДИОКРАЦИЯ. Елементарни трикове ви гарантират успеха. СнайперУълф е няква кифла, която седи и се лендзи на тик-ток клипчета. Милиони печалба. Милиарди идиоти зяпат. Ето това е представата за бъдещето дирижирана от технократите и господарите им от Давос.

БРИКС Е БЪДЕЩЕТО

В момента, в който падне стандарта неизбежно на западните некадърници, рекламите няма да имат такива плащания. Да не говорим, че дийп фейк технологиите тотално ще изхвърлят инфлуенсърите от пазара. Тези, които имат позиция ще я запазят, новите ще умират с надежда без да са нясно с принципа на Парето. В Китай за 1000 долара може да ти вдигнат дийп фейк клонинг, в който след подаден оригинален видеоматериал само въвеждаш текста и от там се генерира цялото видео. Та да се радват миндилите на инфленцърски успех, докато го има. Виртуалният свят ще се генерира от алгоритми, а идиоти винаги е имало и ще има, които да живеят в Метавръза.

в страни от БРИКС или такива, които искат да влизат в БРИКС има цели ферми за инстаграм и тикток - отделни стаички, където различни "инфлуенсъри" промотират продукти real-time - най-разнообразни. Сюрреалистични клипчета има в нета, провери ги. БРИКС-МРИКС или "прогнилия запад" - все тая - навсякъде е едно и също. Даже да не кажа в БРИКС още по-зле.

нормално, те брикс са си индианци, от амазонка, оригинални индианци от индия и северни индианци евенки, монголи и тувинци