Полиаморията – екстази за богатите

„Полиаморията предполага, че психическото здраве и личното освобождение са синоними на липсата на вътрешни задръжки“ пише историкът Кристофър Лаш през 1977 г. в книгата си „Културата на нарцисизма“

Обратно в новината

Коментари - Полиаморията – екстази за богатите | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това трудно ще се разбере от хора, които едва се престрашават да обичат един човек, пък камо ли повече. За политиците тук - полиаморията не идва от "загнилия Запад" и не е от вчера. Относно ценностите - това, че много обичаш любовницата и я ч"""""ш без жена ти да знае, не е полиамория, а гнусна изневяра. Ако имаш толкова много любов, първо трябва да се научиш да си честен, етичен и еквивалентен - да си ок с това партньорът ти да прави същото, което правиш и ти. И накрая, сексът е стока само за онези, които не се свързват на друго ниво, освен физическо. Това няма нищо общо с любовта, още по-малко с полиаморията.

Ми да сваля гащите Юлия Владимирова, да разцепим незадоволеният й задник

Тя вече 10-ти живот е назадоволена... Такива като нея казват: "Любовта е една, само мъжете се сменят!".

"Ако отношението към нещо е като към стока, значи то е стока."

няколко чепа отзад?

Хайде стига с вашите либерал -болшевистки и неотроцкистки извращения,не вървите

Една засукана дума за елементарен курвалък

Следващата статия ще е за евтаназията и колко прогресивно, модерно и прозападно е правителството да ти асистира да се самоубиеш. Статия част от поредицата "евроатлантически ценности"

Малко се бърка любов и секс. Когато сексът стане капиталистическа стока, тогава любов няма, няма и човешки ценности.

Аха, ма курвалъка не ще лИбофф. Тва , че имаш жена и две лщбовници едновременно не те прави търговец в или извън храма, едно време имаше фанатични истински комунисти , но с голям мерак за нещо младо и зелено...

турчин да станеш, харем с кадьни да имаш, нал натам въри еуропата :)))

ни вь лий срам да драскате таквиз западни извращения бе, мериджеи безполови ??? само търсите да продадете идеологии, щото за друго не ставате ! а туй че един бял няма в статията ви ? и се нарича полигамия, не онуй преведено с преводача !