Пука ли ни за стачкуващите сценаристи?

"Кой ще пише сега трите основни и официално одобрени сюжета с до болка познати реплики за всички филми и сериали, които правим, а?"

Обратно в новината

Коментари - Пука ли ни за стачкуващите сценаристи? | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде сте учил журналистика господин Апостолов, че така смело пишете субективни статии с нула факти? Моля образовайте се по темите преди да подлъгвате хората.

Ти си същото, дето се пише “пффф”! Лява вредна тролка! Статията е добра и журналиста има топки! А ти със сигурност нямаш!!!

Владенце, инсел непоръбен, кажи нещо за Гутфелд. :))) Или той сам си пише актуалните шеги? :))) Бахти помията си забъркал. :)) Гледай си "Бандинския Петърбуг", като искаш неща от живия живот и мачкай патето на видеа на Питърсън. :))) Дано си платил, за да го видиш в София на живо. :)))

Българина не му пука че му гори къщата,па баш го боли дедовия за американосите

Каква тенденциозна, невежа и подвеждаща статия.

Този текст е писан от изкуствен интелект явно. Ако е от човек, то той съвсем не е на ясно как действа холивудската машина, а и всяка друга в бранша. Сценаристите са просто брънка от голямата верига и от тях нищо не зависи. Продуцентите са тези, които казват какво и как да се направи. Хората с парите определят всичко.

Не проумявам, защо все още ползват сценаристи от САЩ, все едно, че няма такива в Индия.

Само си отворете видео за Калифорния сега. Ама истинско, не политкоректни холивудски лайна. Мизерия, бездомни, липса на средна класа, наркомани навсякъде. И гласувайте пак за "демократи", либерали, социалисти, прогресивни и силните на деня. За умно-красивите инфлуенсъри... "По плодовете им ще ги познаете!" Господ Иисус Христос

I don't give shit!

Не! Не ми пука за стакуващите сценаристи! Въобще на ми пука за каквито и да е стачкуващи!

Политкоректност, цензура, квоти за джендъри и негри!?

Американски ли са - не, не ни пука. На Слави ли са - също не ни пука.

На мен специално не ми пука.

Скучни и познати сюжети, миш маш от класически приказки, насилие и простащина, това е сега Холивуд, живият живот отдавна не е интересен за тях, незнам защо не ни представят повече европейско кино, винаги е било много по добро.

Много добра статия. Махалото се връща обратно със страшна сила. Соросите да се преориентират навреме, да не им отнесе главите.

lu4ka

Не.

Днес с изкуствения интелект е по лесно да напишеш сценарии отколкото да го прочетеш

Защо говорите глупости, като не разбирате нищо. Колко сценария написахте с ИИ, че изказвате това твърдение. ИИ е още на много ниско ниво,з а да пише смислени неща. Прави пълни бъркочи. А за сценаристите ще кажа, че пишат това, което шефовете искат. Не са те виновни за нещата които излизат. Просто това искат онези с парите.

Добре, че не пишеш сценарий. Щеше гладен да си седиш. Пак някак успя да ме подведеш да прочета глупостите които си написал. Браво!

Мега посредствен текст, сякаш е писан от шестокласник. Личи си, че авторът не е запознат с нито с произведенията (предавания, филми, сериали), които цитира, нито с положението на стачкуващите. Поредния параноик, който като папагал повтаря заучени фрази на консервативно-дясно-фашистите. Препоръчвам да си намери друга работа, или поне малко да се образова.

Къш, бе, соросоидче.

Чемодан, вокзал - и тутуф тутуф към Мада Раша - където ви е мястото на всичките копейкаджии!

Къш на теб, лоботомизиран ретард

Абсолютно точен коментар. И аз отворих статията с надежда за повече информация по темата, а се оказа тъпо 'есе' на заядлив журналист, на които не са му харесали няколко филма/сериала и решава,че сценаристите са му виновни