Завръщат ли се "опасните" шеги?

Излиза ли хуморът от политически коректната кома?

Обратно в новината

Коментари - Завръщат ли се "опасните" шеги? | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да хванете да научите български и едва тогава да превеждате статии от чужди езици, а? Статията е пълна с чуждици единствено защото не си познавате уж родния език ;)

А ти вземи научи пълния член къде се слага и кога. Научи се кога и и кой препинателен знак се слага въпросителните знаци не са за украса .

Влади, май си пил от Кулейд-а на Тъкър с пълни шепи, а? Изобщо знаеш ли какво значат думите, които използваш? Да ти обясня какво имма предвид, Либерал идва от либърти, т.е. свобода, т.е. свобода да изказваш мнение и позиции.

Явно не си гледал шоуто. В него имаше референция към едни времена, в които нямаше ултралиберализъм, който всъщност се изроди в тотална цензура и гонения на неудобните и опит за подмяна на ценностите. Дано хората се осъзнаят и защитят свободата на словото и не се вземат толкова на сериозно.

Всъщност е точно обратното. Цензурата, в САЩ конкретно, откъдето прелива и в Европа впоследствие, тръгва от най-консервативните щати, където да се говори за редица теми, като секс например, камо ли за аборти, е табу от 70-те поне. И за да може да се излъчват приемливи за тях програми, мейнстрийм медиите в САЩ, разбирай националните им телевизии цензурират редица теми. Например никога няма да видиш цица в техен сериал. Много думи са забранени да се казват в ефир и изобщо се избягват изцяло редица теми.