#Принц Хари се събуди в съботната утрин с лепкавото усещане, че е още по-голяма жертва от преди. Остави прислугата да оправи огромното легло и бавно се запъти към голямата като бална зала кухня, където Меган бе поръчала да се доставят пресни веган вкусотии с нисък въглероден отпечатък.

Хари започна деня си с безкофеиново кафе, безглутенови кроасани и дигитален детокс. Три минути стоя без да проверява реакции на последните му девет телевизионни участия. Той ясно беше заявил, че не иска намеса в семейния му живот и затова мина през половината вечерни шоута в Америка. Другата половина я запази за другата седмица.

Воден от желанието си за поверителност и неприкосновеност на личното пространство, херцогът на Съсекс потвърди още 14 гостувания в сутрешни, обедни и следобедни предавания, четири големи интервюта за списания и две фотосесии с Меган. Всъщност, фотосесията се оказа една, защото в крайна сметка Меган му каза, че за втората предпочита да бъде сама.

Имала си концепция, която Хари оцени като гениална.

Неговата съпруга му съобщи и друга фамилна шоубизнес новина преди да потегли към поредна среща в централата на водеща стрийминг платформа. Холивудски продуценти са изявили пред нея желание да екранизират автобиографичната му книга "Резервен". Меган му каза, че тя ще играе себе си, защото и без това е актриса, но за него ще се търси актьор. Колебае се между Тимъти Шаламе, Майкъл Фасбендър и Скалата. Майсторите на грима и специалните ефекти ще докарат физическата прилика, каза му тя.

Сподели му още, че няма търпение да филмира секс сцените, които той описва детайлно в книгата си. Не точно той де, а неговият "писател в сянка" (ghost writer), но това няма такова голямо значение.

Меган действително се ентусиазира да пресъздаде секс сцените с Хари, но този път с Шаламе или Скалата, в зависимост от настроението и желанието на херцогинята за контраст. А може би и с двамата, ако се реши, че филмът ще има авангарден и експериментален характер, и ще се състезава за "Златна палма" в Кан, например. Принцът отговори, че това е брилянтна идея, но се обвини, че не е включил още повече сочни спални моменти, за да може съпругата му наистина да се раздаде в екранизацията и да докаже, че топ актрисите на САЩ са надценени аматьорки в сравнение с нея.

Хари бе уверен, че филмът по книгата му "Резервен" може да стане романтичен блокбастър с елементи на историческа черна комедия. Замисли се и за продължението - "Резервен II: Уиндзор отвръща на удара". Естествено при това положение трябва да има трилогия. Третата част може да се озаглави "Резервен III: Хари не е Потър, но Бъкингамският дворец ще стане Хогуортс" и да се насочи към семейната аудитория и фентъзи феновете.

Разбира се, тук изникна и нуждата от "прикуъл" и "ориджин стори".

Хари инстинктивно тръгна да търси номера на Харви (Уайнстийн), но се сети, че е в затвора и реши, че ще се допита до Маркъл кой да бъде перфектният продуцент за подобна сага.

Снимка: Getty Images

След закуската и потвърждението на новите медийни изяви, шофьорът закара Хари до частния самолет, който щеше да го отведе на световна климатична среща, където принцът да говори за намаляване на вредните емисии и да посъветва простолюдието да ползва повече велосипеди и градски транспорт.

Климатичната среща мина чудесно, той си направи селфи с новото гадже на Джеф Безос, обеща на самия него, че с Меган ще му гостуват на новата мега яхта през лятото, и договори още едно ексклузивно участие в "60 минути". Там щеше само за осми път в рамките пет дена ексклузивно да обвини Кралското семейство, че е проявило неосъзнат расизъм към неговата съпруга и винаги го е третирало като потенциален донор на органи за престолонаследника и негов по-голям брат Уилям.

Привечер принц Хари отново се опита да си спомни всичките пъти, в които Уил бе проявил неуважение към него. Някъде там се намеси фантазията му и той вече беше готов с поредната ексклузивна и експлозивна история за братско насилие с кралски краски.

Докато му сервираха петстепенно меню на негов любим готвач с няколко ресторанта с по няколко звезди "Мишлен", принц Хари отново се замисли каква жертва е. Добре, че беше Меган да го избави от злосторническото му кралско семейство, отговорно за толкова много колониален и империалистически гнет по целия свят. Сега беше в сигурни холивудски ръце. С книга, документална поредица, пет медийни участия на ден и все така желязна воля да запази личния си живот в тайна. Хари не виждаше никакви противоречия в начина, по който реши да атакува роднините си по медиите, докато обяснява как страда от нахлуването в личното му пространство.

Снимка: Getty Images

Меган му звънна и му съобщи, че в крайна сметка е избрала Скалата да го играе в екранизацията по "Резервен".

Сега тя се колебаеше дали да накара Скалата да се "втали" или Хари да се "напомпа" и да се правят, че принцът винаги е бил 195-сантиметров самоански алфа-мъжкар и бивш кечист с огромни мускули. Маркъл се спря на втория вариант и поръча на Хари да започне своята трансформация.

Той благодари на съпругата си за безценната заповед, пардон съвет. Ако стане мускулеста машина като Скалата, вече окончателно няма да го свързват с Кралското семейство и тяхната история на "колосален колониален империалистически расизъм". Но той щеше да се свързва с тях, разбира се, като сипва ежедневни признания за терора, който е преживял в дворците. Принц Хари имаше нова мисия. Не като онази в Афганистан, но пак тръгваше на война един вид.

Този път за сърцата на хората.

Снимка: Getty Images

Но преди това трябваше да даде още едно ексклузивно интервю, в което да защити личното си пространство, като разкаже срамни интимни детайли от живота си на принц "резерва". В американския ефир той вече беше титуляр. И нямaше да позволи на никой да го смени. Освен ако Меган не решеше друго, естествено. Хари заспа с тази блага мисъл в главата си и поръча на слугите да го събудят за сутрешното участие. Имаше още толкова мръсни тайни да разкрива, за да съхрани чистотата си. Хари се унесе в сън без да мисли за хейтърските заглавия във вестник "Сън".