Милионерът, който опитва да "хакне" смъртта

Брайън Джонсън – технологичен вампир или вдъхновяващ биохакер, който иска да бъде отново на 18

Обратно в новината

Коментари - Милионерът, който опитва да "хакне" смъртта | URBN.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има невидими неща които са недостъпни за 99, 999% от хората ! А именно там е Голямата Истина , в хилядната от процента !

Историята помни такива "безсмъртни " като този , които са прекрачвали границите на нормалното и дори са си преливали кръв от младенци с надеждата да удължат живота си !

Трябва да внимава. Ако се увлече. Може да се върне на майка си. В бутката.

смъртта да хакне него...

Последния за който съм чел че е ползвал процедура за регенерация на организма е граф Сен Жермен (18 век). Тази тема е табу и не се обсъжда ползва се само от избрани хора.

Ха дано , ама надали.

Случва се. Докато не е опасен за здравето на околните няма нужда да се "фиксира". Но трябва да е под строго наблюдение.

Не знам на колко е, но прилича на 40+ годишен. Природата не можеш да я излъжеш... Никой не иска да умре, но всички умираме - тоеа е простата истина. И никой никога няма да може да промени това.

Ше се изненадаш ...и този момент не е далеч.. :)

Човекът е изследовател по душа. Иска да помогне на хората, не крие нищо, документира. Наистина ще бъде полезен за медицината.

Божееее.... лудите станаха повече от нормалните май :/

Той не е виновен,че е дебил. Обаче драскача написал статията му идва от вътре да е такъв.

смъртта не е код за и.и. за да бъде хакната! по-важното в живота е това, как го пропиляваш или изживяваш. нека погледнам нагоре и видим онази част от вселената, която ни е дозволено да видим с просто око, но повече не ни е нужно. ние виждаме процеси, които вече са едно толкова далечно минало, че е трудно да се осъзнае... процеси, случили се преди милиарди години, като уточним, че годината е земна величина, зависеща от въртенето на планетата ни около звездата слънце, която още не е хакнала смъртта и ще "загине", както всичко в тази галактика го прави по неотменим закон. клетките не стареят, защото са така програмирани, а защото са бомбардирани с космически лъчи, които никой още не може да измери, или спре. те преминават през цялата земя, като дори не усещат съществуването на такова "препядствие". така че, живейте си нормално и не бъдете алчни, завистливи, подли нечовеци. оставете добра следа след себе си, която се помни. все пак човекът е жив, докато има кой да си спомни с добро за него. дори да записваш на видео как се пънкаш за повече кликове в нета, като този шут бива забравян на третата минута, след като е било изгледано видеото му от край-до-край. никой не му пречи да си пропилява живота с подобни амбиции за да не е свободен, а за да му казват. има и много по-зле от него. ""Те ми казват от какво се нуждаят. Моето съзнание разказва истории, но вече не му давам властта да прави спонтанни поръчки на пица и паста, десерти. Всичко, което правя е по научен алгоритъм, изчислен до най-малкия детайл да оптимизира здравето и да обърне процеса на стареене", казва Джонсън, който уточнява, че цялата му програма засега излиза по 2 милиона долара на година."" два милиона на година какво са в днешните времена? пари за вестници и златни арки. както и да е. все с нещо трябва да се пълнят и страниците на медиите. не само джобовете на милиардерите "филантропите". Бог с нас

Колкото до реверсивното стреене - прочетете Сияние на Стивън Кинг. Там има доста екзистенциални въпроси относно темата. А че тоя си продава живота, то е ясно!!

Той и Майкъл Джексън живееше така,че да изкара до 160 години и накрая ритна камбаната на 50...

сичку идвъ ут пърдениту нъ кравите

И на кочовете...

2 000 000 долара на година за съмнително подмладяване. За толкова пари в рамките на 2 години има начин как да се регенерира организва. След 2 години терапия човек получава нови органи. Древните са го правили и са живяли по 1000 години като периодично са подменяли органите си.

Така е правили са сърдечни операци - смяна на сърце, сменяли са и бял дроб, после и мозъчна операция и така през 100 години...

Баси , поне по-читава боя за коса да ползваше муахаххаахх

Нейде прочетох, че обичал да пилотира. Все някой ден не ще му кацне самолета и ... язък за похабеното време и енергия да бъде безсмъртен.

Няма самолет дето да не е кацнал!

Тоя пич все едно живее в болница. Всеки ден хапчета и изследвания. Не, мерси!

Ние отдавна сме я хакнали смъртта. Тялото ни живее, чрез децата, а душата е вечна.

Тоз юнак изглежда като някой елф. Блед и недохранен. Нормално, като яде някакви вегетариански боклуци!

Важното е, че лайната му миришат на маргаритки.

Естествената миризма на маргаритките е на лайно. Така привличат много повече мухи от други растения, а мухите са поленизатори, от най-важните осоено като изчезнат пчелите.

Ти си лапай по 3 пържоли, но после не се чуди защо получаваш инфаркт на 45. И апе, той не е единственият, който се опитва да живее много дълго чрез биохакинг. Това си беше тенденция сред silicone valley богаташите последните 10-15 години. Похвално е, че се документира всичко и, при положение че се прави правилно, впоследствие тези данни ще бъдат много ценни.

На Стив Джобс подейства ли?

Не знам, кой те излъга, че пт месото ще получиш инфарт, но си останал в дълбоко заблуждение. Сърдечните проблеми и диабета идват от консумацията на много въглехидрати и захари. Та ти си хапвай картофи, спагети и поца и си мисли, че няма да получиш инфаркт. :-)

Репликата е до специалиста 3456. Месото, особено свинското, е богато на наситени мазнини, които вдигат холестерола и запушват съдовете, демек водят до инфаркти и инсулти. 1 вратна пържола съдържа 4 пъти препоръчителните наситени мазнини. Въглехидратите, особено бавните като картофите са полезни и препоръчителни в умерени количества и нямат нищо общо с инфарктите. Освен това червеното месо е Клас А канцероген - същия като при цигарите. Виж сайта на СЗО и се образовай преди да пишеш глупости.

Имах колежка с повишен холестерол. Уплаши се и мина на строга диета. Резултат -холерстерола не мръдна изобщо. Дано да вденеш нещо.

Си похапваха и пържоли, и сланина, и луканки и докараха до 100. Заври си някъде тия холестеролови теории.

Новите дрехи на царя. Взимат му парите и викат изглеждаш на 18, другите не могат да го видят щот не са на твоето ниво.

Парите изкарват на преден план скритата лудост. Съдбата си знае работата - някой ден ще пишете умря внезапно, а метаболизма му беше не знам какъв си.

Сори бро!

смотан

тотално изтрещяха

Само те да са. Виж нашите списвачи по медиите, какви са будали. Всяка глупост или щуротия копипействат.

На акъл определено е обърнал времето.

Дори да удължи живота си с малко - какъв живот е това??

Живее в частната си болница във вид на опитна мишка ... Може би - така е пожелал, за да запише името си в науката, а може би го прави само за славата - той ВЕЧЕ е богат.

Луд умора няма