#Толкова е лесно да ви направи впечатление, когато случайно я срещнете по централните софийски улици. Коста ѝ е почти винаги ярко оцветена, усмивката ѝ е гарантирано винаги широка, а разговорите с нея са толкова леки, колкото и приятни. Срещаме ви с едно истинско столично бижу, което разбира от красивото в живота, красивото по тялото и красивото в душата.

Джули Лепоева е маркетинг специалист с богат опит и от години разработва и рекламира едни от най-красивите и запомнящи се бижута на пазара. Тя е очарователната съпруга на DJ Мартен Роберто и майката-мечта на дъщеря им Франки. От скоро Джули влиза в ново, макар вече познато амлоа на водещ на предаването "Ла Фамилия", което се излъчва в ефира на WnessTV. Днес в #Матине с нея си говорим за изпитанията пред съвременното семейство, изкуството като част от живота и магията на любовта, каквато всички си я представяме.

"Между другото, никога не съм знаела от малка каква искам да стана. Със сигурност не исках да стана това, което станах - икономист. Като малка никога не ме е влечало това, но по стечение на обстоятелствата и съдбата всъщност завърших икономика. Иначе винаги съм искала да се занмавам с нещо, свързано с хора. И отново по стечение на обстоятелствата и съдбата се занимавам именно с това."

В живота на Джули, изглежда съдбата много добре си разбира от работата и през годините я сблъсква с много нови и различни приключения. Последното от тях е смейното предаване "Ла Фамилия", което идва със заявката да ни припомни колко лек, красив и вълнуващ е всъщност животът.

"Ла Фамилия" е едно прекрасно място - предаване, което се излъчва по WnessTV. Започнахме юни месец със снимките и е наистина много приятен, различен и свободен проект. Аз обичам да го сравнявам с детството - свободно, шарено, индивидуално и усмихнато. Семеен тип предаване, в което всеки епизод разискваме различни теми, говорим си с всякакви хора. Не винаги толкова телевизионно популярни, но хора, които могат да споделят интересни неща от житейски и професионален опит - да дадат наистина практични съвети, които да приложим и всеки един може да разпознае себе си, своите проблеми, своите притеснения и да се справи с тях."

Можете да слушате #Матине в Spotify и Google Podcasts!

С предизвикателствата в собствения си живот Джули се справя без страх и винаги разчита на "своите" хора - семейството, което е в основата на всичко. Именно днес Джули и Мартен празнуват 10 години от брака си, макар че в началото на тяхната любовна история тя съвсем не имала подобни намерения.

"Изобщо никакъв интерес нямах. Нашето запознанство се случи в периметъра на Орлов мост и парка "Заимов". Явно отново съдбата е била намесена, защото аз категорично отказвах и нямах никакъв интерес. Той е доста по-голям от мен и това тогава имапе значение, аз бях все още ученичка. Всъщност аз отказвах да му вдигам телефона, отказвах всякакъв контакт. Но влязох в болница, оперираха ме и в този момент телефонът ми беше в майка ми. Той отново е звъннал за пореден път и вече майка ми му е вдигнала, незнаейки кой звъни, за да каже, че аз не мога да говоря в момента. И всъщност така започна всико. Той дойде на свиждане в болницата и видях, че не е толкова страшно. Аз лежах три дни там, вече след операцията представи си как съм изглеждала... И всъщност тогава видях, че може би поне можем да се видим приятелски, не съм влагала нищо повече от това - нещата си се случиха естествено."

Говорейки с Джули, си припомняме колко прости са всъщност важните неща в живота. Колко малко ни трябва, за да се усмихнем искрено. А нейната най-искрена усмивка се появява в мига, в който заговорим за дъщеря ѝ Франки.

"Дъщеря ми е невероятно дете. Тя е умна, тя е възпитана, тя има чувство за хумор на 7 години и го прилага много точно и много правилно. Доста често с баща ѝ оставаме без думи. Прекрасно дете е - истински шемет. Това, на което ме учи, е да не се взимам на сериозно. Откакто имам дете, разбрах, че всъщност децата и детското съзнание са това, което ни трябва, за да се справяме с ежедневието. Откакто станах майка се старая да бъда по-естествена и да се забавлявам много. Децата много се забавляват на всичко. На тях не им трябват устройства, дрехи - те се радват на дъжда, на локвите, на цвете така, както ние също трябва да се радваме и да оценяваме тези неща. Някъде на 2 години я оставих сама да избира как да се облича. След това последваха може би 2 години и половина пълен цирк. Не я спирахме по никакъв начин - излизала е в уникален вид с принцеско наметало, анцуг, отгоре рокля с тюл... Решихме, че ще я оставим и ще видим накъде ще тръгнат нещата. И с времето тя изчисти стила си до момента, в който се облича много често така, както аз бих се облякла."

Гледайте новия епизод на #Матине, за да научите още какви са истинските изпитания пред съвременното семейство, може ли светът да се върти без изкуство и какво каза Мартен за Джули пред камерата ни.