#Covid-19 пандемията затяга своята примка около света все по-безмилостно, а на прага на зимния сезон въпросите, свързани със здравето, бита и икономиката растат лавинообразно.

Затварянето на редица бизнеси и нарастването на безработицата не само у нас, но и в много държави по света, ни изправят пред сериозна икономическа криза. Едва стартирал, отоплителният сезон допълнително затруднява месечния бюджет, а неизвестните около финансовата стабилност на много държави продължават да се трупат.

Ще издържи ли икономиката ни ново затваряне и каква ще е цената на евентуална зимна изолация? 

"Матине" ви дава възможност да зададете въпросите, които са най-важни за самите вас. Всяка седмица в предаването на Dir.bg ще говорим с експерти и доказани професионалисти по най-актуалните теми в страната, а вие имате възможност да участвате в разговора наравно с водещите.

В следващия епизод на предаването ще поговорим с бившия министър на икономиката Николай Василев. Как ще усети задаващата се икономическа криза обикновеният човек, малката фирма, корпорацията, държавата, светът? Къде да търсим баланса между мерки, които спасяват живот, но рушат бизнеси?

Очакваме вашите въпроси към Николай Василев в коментар под публикацията или на фейсбук страницата на #URBN. Отговорите ще получите следващата сряда точно в 08:00 часа в новия епизод на "Матине".