#2020 беше по-различна за всички и вероятно няма човек по света, за когото тази година и събитията в нея да не са променили нещо.  

Броени дни остават до едни от най-светлите и любими празници в годината, а Коледният дух продължава да се чуди дали ще се намести в домовете ни, или този път ще си вземе извинителна бележка. 

За мнозина празниците тази година вероятно ще изглеждат по-различни, предпазливи и без топли прегръдки. Или пък точно през тази трудна 2020-та ще ни е най-сплотено, макар и в разреден семеен състав?

Екипът на #Матине провери какво е предпразничното настроение на софиянци, а участниците в анкетата на предаването получиха и специални подаръци от Спорт тото. Все пак наближава Коледа!

Различни ли ще бъдат празниците тази година, каква беше изминаващата 2020, с какво настроение я изпращаме и какво хубаво ни се случи през нея? И как столичани ще отпразнуват Коледа? 

И съвсем неслучайно, в духа на светлите празници, позитивното начало и новия шанс, търсим отговор на въпроса: Какъв е най-големият късмет, който можете да изтеглите през новата 2021 година? 

Вижте във видеото!

*В предаването има продуктово позициониране