Като малък Той искаше да стане боклукчия. Но стана президент. Той стана и един от най-известните актьори у нас. Тя искаше да извозва и събира боклука, защото много държеше да й е подредено и чисто. А защото разбра, че не може да подсвирква като истински боклукчия и това е много важно за тази професия, днес Той е един от най-известните сценаристи в България.

Кои са известните личности, които като малки мечтаеха да извозват боклука? И защо? Говорим си по темата в "Матине" в Деня на мъжете боклукчии с водещия Драго Симеонов, който също е искал да кара камиона с боклук като дете и не се е притеснявал да търси съкровища в чуждите отпадъци.

"И веднъж дори, честна дума, си намерих части от конструктор Lego, коeто е най-голямата ми находка изобщо. Продължавам да търся, затова не съм се изключил за този бранш. Каквато и находка, каквото и съкровище да достигне до мен, винаги се радвам и съм много внимателен към това, което изхвърлям. Знам, че е подарък за някой друг. А ма не ми се смейте сега", казва Драго, който даде начало на рубриката ни за смешни видеа #МАТИНЕсесмей.

В "Матине" ще видите и как оцеля водещият на bTV Сашо Кадиев след първото си море на къмпинг и какви уроци ще му даде Рени, за да оцелее и следващия път. Защо карикатуристът Доньо Донев го наричаше Пустинна буря? И кога за последно си носеше пиратки в джобовете?

А как изглеждаха най-известните супермодели в света в началото на кариерата си? За критериите за красота преди и сега разказва Мис България 2010 Ромина Тасевска. Ще разберем трудно ли й беше да избере семейството пред лъскавия подиум още в зората на кариерата си на обещаващ модел и още любопитни истории от света на модата.

В какво се превръщат мечтите - гледайте в "Матине" всяка сряда от 08:00 часа в dir.bg