#Тази събота започва много добре в #Maтине, защото си имаме очарователен гост в студиото. Денят със сигурност ще приключи още по-добре, защото вечерта ще му се радваме на телевизионния екран. Той е новият водещ на Вечерното шоу на Българската Национална Телевизия - Орлин Павлов. 

Впрочем, Орлин Павлов има опит на телевизионен водещ още от 2010 г. с предаването "Точно така". Певецът и актьор не дебютира и в #Maтине. В годините на пандемията Орлин Павлов вече гостува на водещата Рени Веселинова по темата за компенсациите на артистите, която акумулира известно напрежение в средите.

"Сега ми е по-спокойно", смее се Орлин Павлов. "Предването не е всеки ден, не е на живо - така че има комфорт. Малко съм мислил, преди  да приема - знам шоуто и с Митко Павлов, и с Ники Станоев - приятно, развлекателно, затова се съгласих". 

Първият му гост е Орлин Горанов! 

"Разговорът между Орлин и Орлин в събота вечер е по-различен. Има доста лични моменти. Орлин Горанов е непресъхващ извор за опит и знания и винаги ми е много приятно да разговаряме", казва водещият. 

Вечерното шоу, като формат, е тясно свързано с комедията, сатирата и злободневните теми. Орлин Павлов признава, че още се напасва със сценаристите си тепърва, като се стараят да се задържат на ръба на хумора и актуалните теми.

"Трябва ни време"

"Притеснява ме отговорността да възпитаваме зрителите. Важно е какво ще се случва в шоуто, кои ще са гостите и какви ще са разговорите. Ще задълбаем, някои от тях са най-популярните лица, други са непознати за широката публика, но гарантирано талантливи хора", издава водещият. 

Снимат предаването през деня, а Орлин Павлов смята, че засега не е никак претенциозен. Вечерите остават свободни за дъщеря му Елизабет, на която посвети последната си песен - "На тати любовта". Текстът е на Белослава, песента му се явява в един сън, а щастливият татко се надява да се превърне в химн на бащите! 

"Вдъхновена е и от "Für Elise" на Бетовен, а видеото е сглобено от наши лични клипове. Бети вече е във възраст, в която започва да разбира всичко и като види видеоклипа ми казва: "Тати, дават ни!", смее се Орлин Павлов. 

Говорейки за музика, той издава, че във Вечерното шоу на БНТ всеки път ще представят нови музиканти - банди или солови изпълнители.

Очакваме с нетърпение!