#Да срещнеш Анджелина Джоли или да срещнеш Брад Пит? Почти Хамлетовият въпрос има различен отговор за дамите и господата, но една от малкото българки, която може да отговори с познание е Евгения Джаферович.

Жената до бившия футболист Ваня Джаферович, който също е "на ти" с екрана и доскоро гледахме в новия сериал на Нова телевизия - "Ягодова луна", успя да се докосне до една от най-красивите жени на планетата - Анджелина Джоли. Това се случи преди месеци на премиерата на хитовата втора част на "Господарка на злото", за която Жени имаше специална покана да присъства. И неочаквано получи шанс за близка среща с една от най-впечатляващите жени в света на модерното кино, за която вече е разказвала, но пък сега ние научихме още нещо покрай нея.

Г-жа Джаферович определено знае за какво говори, когато става дума за избор между еталоните за женска и мъжка красота във вече бившия тандем "Бранджелина" след случайната среща. "Анджелина или Брад?" е дилема, която се обсъжда често и навсякъде, независимо от приключилия съвместен живот на холивудската двойка.

Снимка: Матине

"Като жена може би бих се радвала да срещна Брад Пит", разкрива шеговито Жени, която гостува в предаването "Матине" и допълва подробности от звездния момент с емблематичната актриса.

"Щастлива съм, че я срещнах! Това е някакво същество, не мога да кажа, че е точно човек.Тя не ходи, тя се носи, то е един финес, но накрая и едно шипче, което показва, че е "ххх". Много е красива на живо!", казва Жени.

Сигурни сме, че въпросът "Брад или Анджелина" ще остане вечен, но пък с Жени, освен за звездни срещи, си говорим и за Международния ден на червилото, който се отбелязва на 29 юли. От години Евгения е популярна у нас като инфлуенсър и гримьор с тънък усет що е то красота и естетика. 

"За мен гримът е нещо, което ни прави различни, дава ни настроение. И червилото е един от много готините, женски и закачливи елементи, които всъщност много могат да ни променят.Важно е да знаеш каква е твоята формула на червило ,защото на пазара има всякакви - от това да сложиш само молив, през сухо червило, сатенено или с повече глос."

Как да се грижим за устните си преди да посегнем към макияжа, кога е удачно да посягаме към тъмните и контрастни цветове, и какъв е етикетът за грим на плажа.? Гледайте Жени Джаферович в разговор за красотата при Рени и Вяра.