Готов ли си да усетиш безграничното очарование на морето директно от сърцето на София? Летният сезон е в разгара си, а столицата е на 500 км от най-близкия плаж. Защо да казваш "Чао, София!", когато можеш да опиташ с "Ciao, Mare di Sofia!" - градският плаж на стадион "Юнак", който през целия август ще носи неповторимия дух на италианското безгрижие и наслада от живота.

Вдъхновен от Malfy Gin, Mare di Sofia лесно ще те пренесе на амалфийското крайбрежие, за да се насладиш на същността на "La Dolce Vita" - с джин в ръка, хубава музика и много настроение. Не говорим за обикновен pool bar, а за истинско морско изживяване с фин пясък, зона за плажуване, бар за коктейли и сцена за разнообразни събития, въплъщаващи Dolce far niente натурата на бранда.

снимка: Pernod Ricard

Грандиозното откриване е планирано за 4-ти август със специалното участие на невероятната DARA, за да ни потопи в една истинска градска лагуна със средиземноморски дух и коктейли, вдъхновени от вкусовете на италианския крайбрежен живот и типичните за там цитрусови аромати.

В рамките на цял месец (до 2-ри септември) Mare di Sofia ще се превърне в домакин на серия дневни и вечерни плажни партита, специални събития и ексклузивни гости. Още през първата събота от месеца ще бъде представена модната колекция на българската марка за дрехи KNAPP, вдъхновена от плажния живот и визуалната естетика на Амалфи.

Очаква те и емблематичното After Work Social Club party на Go Guide дни след откриването, както и дневно плажно парти с yordan_ptkv и KITCH. Не пропускай и яхтеното парти с Papi Hans с дрескод, инспириран от яхтени облекла, а също и среща с глобалния посланик на Malfy Gin Fabiola Falasca. В програмата на Mare di Sofia са включени диджейски вечери, участия на живо и още много други цветни и вълнуващи събития! Освен богатия избор от партита, коктейли и неповторими събития, ще можеш да се насладиш и на брънч в италиански стил с автентични италиански деликатеси - всяка неделя през август.

снимка: Pernod Ricard

Изненадите обаче не свършват дотук - през целия месец можеш да се включиш в цветните партита, вдъхновени от невероятните летни вкусове на Malfy Gin - всеки петък със специални дрескод идеи:

  • Gin Originale: син дрескод
  • Gin Rosa: розов дрескод
  • Con Limone: жълт дрескод
  • Con Arancia: червен/оранжев дрескод

Запознай се пълната програма на maredisofia.com, както и в профилите на плажа в социалните мрежи, за да си сигурен, че няма да пропуснеш най-интересното от лятото в София!

Приготви се да кажеш "Ciao!" на Malfy Gin и нека София се превърне в морски град на безгрижието и италианското очарование. Преживяване, което обещава да задоволи сетивата и сърцата на всички посетители, да ги потопи в духа на Италия, средиземноморието и Malfy!

Mare di Sofia е създаден с идеята да осигури възможност на софиянци да се насладят на плажно преживяване, без да е нужно да пътуват до морето. Работното време на плажа е от 11:00 до 22:30, а стандартната цена за вход е 10 лв., с изключение на специалните събития. На Mare di Sofia се допускат лица над 18 години.

 

* съдържание на Pernod Ricard