#Няма съмнение - след като вълненията от първия учебен ден през септември отминаха, октомври навлиза с дъждовни и хладни усещания. Голяма част от родителите изпитват притеснение, че времето застудя сякаш изведнъж, а есенният гардероб на техните малчугани все още не е завършен изцяло!

Предлагаме да ви помогнем с кратък гид за това, което може да намерите на достъпни цени в Serdika Center, за да запълните бързо пропуските.

Всички наши предложения разголедайте в галерията ТУК >>>

Връхните дрехи

От опит знаем, че без тънко яке за сезона няма как да минем. Суичърите биха изглеждали несериозно като връхна дреха през идните дъждовни дни, а за дебела зимна шуба е рано. Предлагаме ви да заложим на ефективните, хипстърски ветровки - тънки якета за дъжд, които са удобни и компактни, за да се поберат в и без това тежката чанта на децатa. Те са стабилни дори в големите порои, защото са непромокаеми, с качулка и удобни за носене върху по-дебела блуза.

Магазин CROPP се очертава като сборен пункт на по-големите ученици

Снимка: Serdika Center

Както вече е ясно - през 2021 година на мода са ярките цветове - масленозелено и тъмнолилаво за момчетата и пастелени цветове за момичета.

Със сигурност подходящ модел може да намерите в магазин CROPP в Serdika Center, където вече са подготвени за сезона, а това се очертава един от любимите магазини на подраставащите.

Комбинацията между подходяща блуза и дънки е бейсик облекло за училище

Снимка: Serdika Center

Бонус съвет: Големи щампи на любими герои от анимационни филми са тренд по училищните коридори в есенния сезон.

Големите щампи са хит в училищните коридори. Провете колекцията в CROPP

Снимка: Serdika Center

Няколко блузи с дълъг ракав в комбинация с дънки и бели кецове определено са бейсик екипче за всеки ден!

За първкласниците и малчуганите, които тръгнаха на детска градина, Carnical Kids предлага пълна колекция връхни и ежедневни дрехи и обувки!

Снимка: Serdika Center

За първкласниците и малчуганите, които тръгнаха на детска градина, магазин Carnival Kids в Serdika Center предлага пълна колекция връхни и ежедневни дрехи и обувки! Предлагаме ви да хвърлите поглед на колекцията! 

Обувките

Есенните обувки са сериозна инвестиция, тъй като често се ползват и за преходния сезон между зимата и пролетта. Затова съветът ни е да заложите на малко по-скъп ежедневен модел и по-бюджетен официален такъв.

Снимка: Serdika Center

Тийнейджърите със сигурност ще скачат до тавана, ако им предложите да посетите култовия магазин Buzz Station, където може да намерите последните и най-вайръл модели, които носят и идолите им звезди! Няма какво да се лъжем - и вие не бихте отказали чифт Timberland - вечната стрийт обувка или Reebok Aztrek, чиито рекламни лица са най-известните изпълнители в момента!

Снимка: Serdika Center

В замяна може да спазарите някоя друга шестица или да изкопчите обещание от вашия подрастващ срещу подобна инвестиция, с която едновременно с това ще сте спокойни дори в най-големите дъждове.

Снимка: Serdika Center

Спортни принадлежности

Няма как да минем без часовете по физкултура! Освен това, ако годината остане присъствена, вероятно учениците ще имат и спортни празници, и занимания на открито. Ако вашият ученик посещава допълнително извънкласни занимания - футбол, карате, плуване, разбира се, че се нуждае от нови попълнения в спортния сак!

Колекцията от подходящи якета за преходния сезон вече е налична в магазините на Sport Depot

Снимка: Serdika Center

Колекцията от подходящи якета за преходния сезон все още е налична в магазин Sport Depot в Serdika Center. 

Определено ви препоръчваме обиколка там, защото може да откриете колекция от цялостен екип за вашия ученик - от чорапите до бейзболната шапка, през анцуг, маратонки и тениски!

Учебни пособия

Освен учебни пособия, може да намерите и подходящ подарък покрай хобитата на ученика

Снимка: Serdika Center

Учебните пособия никога не стигат! Хубаво е да превърнете този тип пазаруване в нещо любимо за уикенда - тетрадките, боите, несесерите и пособията за креативни дейности се нуждаят от презареждане на няколко пъти през учебната година.

Шарените аксесоари за училище внясят добро натроение в подготовката на раницата

Снимка: Serdika Center

Няма нищо по-хубаво от това да залъжете малчуганите да направят една обиколка с мама в цветния Orange Center, където освен пособия за училище, може да разгледате и куп настолни игри за дома, предназначени за сплотяване на семейството около масата в дъждовните дни!

Orange може да се превръне в място за страхотна разходка през уикенда

Снимка: Serdika Center

Едно от любимите занимания може да се окаже заедно да изберете интересна книга с вашия по-малък другар или пък да подарите хитов комикс на непокорния тийнейджър - със сигурност ще заплените сърцето му, ако е с героите на Marvel!

Техника

В Serdika Center се намира стаицонарния шоурум на eMAG

Снимка: Serdika Center

Няма какво да се лъжем - това, което повечето ученици чакат с нетърпение от Дядо Коледа е смарт техника - таблет, компютър, телефон. Ако добавите и безжични слушалки за музика - ще сте родител номер 1! Обикновено "пазарлъците" за подобни по-скъпи подаръци продължават между 6 месеца и година, особено ако сте се научили как да стимулирате вашия наследник с изисквания за високи бележки, добро поведение и по-малко привиквания при директорката. Ако детето ви е прилежно - не смятаме, че един таблет или смартфон може да го разглези, напротив.

Ако сте обещали на ученика нова техника за началото на учебната година, разгледайте прмоционалните предложения

Снимка: Serdika Center

Голяма част от родителите са привърженици на идеята, че децата трябва да прекарват по-малко време пред екрана на смарт устройствата си. Донякъде се съгласяваме, но не бива да забравяме, че това е ново поколение, което работи с Touch Screen от тригодишна възраст. Давам за пример сина ми, който научи половината от shortcut-ите на смартфона ми, едва 5-годишен, докато аз все още търся с лупа иконките по десктопа.

Смарт часовник е страхотен подарък за по-големите ученици

Снимка: Serdika Center

Разбира се Kindle - електронна книга, готин калкулатор или чифт добри слушалки също са вариант за нестрандартен подарък за първия учебен ден. Не съм привърженик на прекаленото глезене, но пък да ласкаеш ученик има своите предимства.

Портативна колонка е бюджетна изненада за начало на учебната година

Снимка: Serdika Center

След това му е доста трудно да откаже да си напише домашното, а пък и се услажда доброто отношение от мама и тати. Не забравяйте, че никой не обича да му махат с пръст и да му наставничат. Добрият жест винаги води след себе си обратен такъв! Когато става дума за децата ви, разбира се!

Ако пък не разполагате с дълбок джоб в момента, готино USB или преносима колонка за музика е страхотен и изненадващ подарък за ученика!

Препоръчваме ви да разгледате предложенията за учениците в eMAG, които имат шоурум в Serdika Center. На място там може да получите лично и онлайн поръчката си, както и да вземете подпечатана гаранция.

Имиджът

Не забравяйте, че училищните коридори са същинско модно дефиле! В най-голяма степен това важи за учениците-тийнейджъри. Сигурните стъпки между учениците в училище са основополагащи за психиката на децата ви в този крехък период на порастване.

Отделете време да ги учите да се грижат за себе си

Снимка: Serdika Center

Обърнете внимание на това как вашето дете се грижи за външния си вид. Добре е да стимулираме грижа към външния вид на децата, но трябва и да им показваме, че това не е най-важното. Добрият вкус се възпитава от родителите точно в тийн годините. 

Не подценявайте външния вид на учениците

Снимка: Serdika Center

С навлизането на западната култура в последните 10 години и социалните мрежи, ученичките вече искат шарени кичури, плитки, брокати и какво ли не по косите, а момчетата се ориентират към хипстърския стайлинг с опашка или добре поддържан голям бретон.

Заведете вашите ученици на фризьор, за да възпитате в тях от малки нуждата от грижи за себе си, за да отделят и занапред време за външния си вид.

Няколко плитки спестяват време за едно кафе сутрин на мама

Снимка: Serdika Center

Това, разбира се, има своите плюсове. Ежеседмичната прическа при момичетата в Angelina Peacock със сигурност ще спести едно кафе време за мама и татко. Така вашата дама ще е готова от неделя за седмицата, например, с правилно сплетени плитки при вълшебниците от фризьорския салон!

Фризьорксият салон в мола е страхотно място да създадете устойчив имидж на вашия ученик

Снимка: Serdika Center

Там определено могат да придадат и на вашия малък мъж прилежен вид с подстрижка!

За родителската и мама 

Родителските срещи! Обикновено нещо, от което ни настръхват косите! Не само, че обикновено са дълги и се провеждат след работно време... А зашото понякога научаваме неприятни новини... В добавка почти никога няма време да се приготвим подобаващо за тях и да влезем уверени, за да седнем на малките чинове на децата ни!

Разглеждайте стилните предложения на Bianca и заложете на техните комбинации!

Снимка: Serdika Center

Затова, мили майки, предлагаме ви от сега да подберете един два "късметлийки" костюма за родителска среща. Когато дойде датата, избирате един и скачате смело в него, за да стигнете поне до училището в добро настроение. Пожелаваме ви да си тръгнете в още по-добро след родителската, разбира се!

Магазин BIANCA предлага идеален тоалет за родителска среща, но не само...

Снимка: Serdika Center

За модерните и предвидливи майки - препоръчваме ви кратка разходка в магазин Bianca в Serdika Center! Приятни цветове, непретенциозни, но стилни модели, с които ще бъдете мама за пример!

Всяка градска мама има нужда от поне два костюма за есенния сезон

Снимка: Serdika Center

Ако искате още съвети относно училищния шопинг, може да надникнете в инстаграм профила на Serdika Center и да откриете как известни майки като Славена Вътова и Галя Симеонова пазаруват и се забавляват с децата си. 

 Вижте ТУК >>> 

 

*Maтериалът е подготвен за Serdika Center и съдържа продуктово позициониране!