Когато си купуваме обувки, марката им е важна поради няколко аспекта. Първо, тя е своеобразна гаранция за качество - сигурни сте, че при купуване на обувки от марка на световно ниво, то и обувките ще са на световно ниво. Второ, тя ни дава специализирани обувки за нашите предпочитания - като спортните обувки на Puma и Nike за спортни хора. Така че, когато сте решили да си вземете нови обувки, може би се чудите на коя марка да са те. Ето това ще обсъдим в тази статия.

Коя марка спортни обувки да си вземем?

Когато става въпрос за спортни обувки, можете да заложите на Puma на obuvki.bg. Тази марка е световно известна и то с пълно право. Изработва своите продукти от изключително първокласни материали, които са здрави, дълготрайни и с отлични характеристики. Освен това при производството влага нови технологии в обувките - като тези за отвеждане на изпотяването, стелки против хлъзгане, стелки от пяна за по-голяма мекота, абсорбиране на шока при ходене и тичане и т.н. Не бива да забравяме отличния комфорт, който ни дават обувките Puma. Те обгръщат краката ни и им дават мекота и приятен допир, който ни позволява да крачим по задачи с часове или да тичаме дълго в парка.

Освен това Puma произвежда както специализирани маратонки, така и спортни обувки, които са с по-елегантен вид и, следователно, могат да се носят по много повече поводи. Можете да ги обуете в офиса, на вечеря с приятели, че дори и на бизнес среща. С тях постигате спортна визия, която е прекрасна и стилна. Puma е гаранция за отлично преживяване, което ще обгърне топло краката ни и ще ги държи отпочинали и свежи дълго време.

Снимка: Obuvki.bg

 

Коя марка елегантни обувки да вземем?

Ако пък си търсите елегантни обувки, можете да изберете Tommy Hilfiger. Те са чудесно решение за офис средата, за срещи с приятели, за по-официални събития и други. Изработват се от първокласни материали, за да ви гарантират дълготрайна комфортна употреба без скъсване или твърде бързо износване. Носят ви удобство и неустоим комфорт, така че дори ще забравите, че обувките са елегантни (а понякога - и че въобще носите обувки). Общо взето, марката Tommy Hilfiger ни доставя страхотно преживяване с мекота, комфорт и удобство за краката. Благодарение на изработката, която е извършена с внимание и към най-дребния детайл, обувките са със страхотна визия и блестящ стил. Запазен е традиционният вид на марката, който ви връща в предишните години на Америка, но в никакъв случай не изглежда старомодно.

Напротив, тези обувки изглеждат изключително актуално и красиво. Те са стилни, удобни, вкарват елегантността във вашата визия и ви позволяват да постигнете чудесен вид без никакви усилия. Обувките на Tommy Hilfiger са прекрасно решение за елегантни събития, които изискват по-официален дрескод.

Как да изберем правилния размер обувки онлайн?

Когато тръгнем да търсим обувки онлайн, може би се притесняваме, че няма да уцелим правилния размер. Все пак, някои марки работят с малко по-различна номерация. Това обаче не трябва да ви плаши, понеже ние имаме решение за този проблем. За да сте сигурни, че ще намерите точния номер, измерете дължината на ходилото си от върха на палеца до края на петата. За целта можете да използвате шивашки метър или пък дори рулетка. После, когато влезете в сайта и намерите желаните обувки, потърсете в таблицата с размерите. Там са дадени подходящите номерации за различните дължини на стъпалото.

*Спонсорирана статия