#Не е нужно да жертвате удобството и топлината си в името на модата! За Зима 2021-2022 дизайнерите са намерили начини да придадат неподтражаем стил дори на пухените палта и плетените клинове. Тенденциите на тази зима са свързани с адаптивността....

Независимо дали сте на празничното парти или имате намерение да дремнете между възглавниците на дивана, с новите трендове за сезона можете да правите и двете! Представяме ви 6 модни тенденции в каталога на тайното модно общество Best Secret! До тях, при това на изненадващи цени, ще имат достъп само онези от вас, които са получили специална покана! Заедно с #URBN може да надникнете в гардероба за отбрани на тайната модна общност - едно гише с над 3000 премиум марки на цени с до 80% отстъпка. Броят на поканите в сайта е ограничен, а списък с чакащи ще се отвори отново, когато всички покани бъдат раздадени. Всички артикули са налични, като връщането е безплатно! 

Да имате покана за Best Secret e истинска привилегия! Може да се убедите защо в галерията! Там може да отриете ранообразие от преиум марки облекло за мъже, жени и деца, както и аксесоари за дома! 

A докато четете тази статия, може да станете част от ексклузивното модно общество, защото ще получите достъп, ако последвате този линк! Побързайте, защото може да го направите само сега! 

1. В час по геометрия

Изглеждайте здраво стъпили на земята, като облечете яке с щампа. Не сте в настроение за разговори? Един от артикулите с геометрични фигури ще отговори точно на всеки, който задава прекалено много въпроси!

2. Луди по карето!

Съчетайте карирани поли и панталони с плетени жилетки, за да запазите изисканата нотка в облеклото навсякъде! 

3. Клинове за всеки 

Клиновете не са нещо ново, но са част от базисните трендове за сезона и трябва да им намерите обезателно място в гардероба си! 

4. Сини дънки, бейби! 

Денимът от главата до петите беше тренд на есента и продължаваме да го виждаме да процъфтява през зимния сезон. Играйте с пачуърк стилове - дънките в синьо никога не са скучни! 

5. Гънки за детайли

Бъдете красавицата на интимните празнични събирания през този сезон в рокли, извезани с женствени гънки, които подчертават силните ви страни!

6. Ски аутфит е супер! 

Сгушете се като буболечка в големи пухени палта, които могат да се носят в планината, но изглеждат също толкова яко и по градските улици.

Както споменахме - модната общност Best Secret ще ранообрази гардероба ви с над 3000 марки с до 80% отстъпка! Сред тях са уникални модели на Alpina, Adidas x Y-3, American Eagle, Alberta Farreti, Betty Barclay, Buffalo, Converse, Diesel, DKNY, Dr. Martens, Desigual, Etro, Furla, Fjällräven, Guess, Geox, Hunter, Juicy Couture, Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, NA-KD, New Balance, Timberland, Pepe Jeans, The Kooples, The North Face, Salomon и мног други. 

По изключение ние ви дадохме екскузивен достъп с код. Надникнете като последвате този линк!

*Maтериалът е подготвен за Best Secret и съдържа продуктово позициониране!