Винени миксове с ниско алкохолно съдържание, които се съчетават с плодове, се очертават напитката на лятото. Това са най-новите продукти на New Bloom Winery - Verano Azur FUSION - два вида винен микс с натурален плодов сок. Предлагат се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина, с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол.

Любопитна подробност е, че новите винени миксове с плодове може да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени - на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед, дори за ледени близалки. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли. Нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти, споделят oт избата-производител New Bloom Winery.

снимка: Verano Azur

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от енолозите на винарната и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация.

снимка: Verano Azur

"В последните години категорията на нискоалкохолните вина и винените миксове глобално расте. Смятаме, че тази тенденция няма да подмине и България. Затова търсихме безкомпромисно качество и баланс между винения микс и плодовия сок. Така се роди Verano Azur FUSION.", казват още от New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия. Преди две години те бяха първите, които си партнираха с моден бранд - момичетата от Alessa, които разработиха етикети за специална лимитирана серия.

Съдържание на: Verano Azur