#Пролетта дойде, а с нея и чувството за свежест от слънчевите лъчи и цъфналите дървета навсякъде около нас. Cappy вярва, че с продуктите си може да донесе именно това усещане, полезна грижа и най-вече баланс. Новите продукти Cappy Enhanced Blends са създадени, за да подпомогнат нормалната функция на имунната система, костите и мускулите, да улеснят рутината за приемане на нужните витамини и минерали, а също и да придадат още една глътка свежест, съчетавайки в себе си любими плодове и зеленчуци.

Вече повече от 60 години Cappy е синоним на изключително вкусни сокове, нектари и плодови напитки за цялото семейство, чиито вкусове, дизайни и опаковки не спира да усъвършенства и развива. На прага на пролетта поредната иновация на бранда провокира сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци, осигуряващи допълнителни ползи за правилното поддържане на баланса от витамини и минерали.

"Щастливи сме, че благодарение на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на успеха на Cappy, посветена на разбирането, че природата може да предложи всичко необходимо за пълноценното и балансирано начало на всеки наш ден. Вярвам, че със своите вдъхновяващи вкусове и висококачествени съставки, новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за усмихнат старт на деня на потребителите ни", каза Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

снимка: Cappy

Новият Cappy Immunity Support съчетава в себе си микс от портокал, праскова, морков и ябълка, а ценните витамин С, витамин В12 и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система.

Cappy Strength Support дарява с ново свежо усещане небцето с чудесния си комбиниран вкус на портокал, манго, ябълка и праскова, докато важният витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и нормалната функция на мускулите.

Новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity Support са в компактна опаковка от един литър и вече завладяват българския пазар. Достъпни са за всички, които държат на високото качество и обичат да съчетават приятното с полезното в името на добре балансирания стил на живот.

* съдържание на Cappy