#Една от най-популярните италиански поговорки гласи: "Se comprendere è impossibile, conoscere è necessario" - "Разбирането не винаги e възможно, но знанието е необходимо". Можеш да я разбереш напълно, ако я приложиш за основа на посещението си в Рим. Във втория ден от почивката ми в най-древния град, осъзнавам две неща - сглупих, когато не послушах мама да си взема маратонки и взех умно решение да наема екскурзовод на български из Ватикана и забележителностите на Рим. В противен случай, не само разбирането, а и знанието щяха да ме задминат с мръсна газ, както италианец на Vespa - пешеходци на зебра.

А сега между нас - имах и "пищов" в джоба си. От онези, които ползвахме в училище, само че по всички предмети и по-модерен. Говоря за Samsung Galaxy S23 Ultra, който ме придружава навсякъде и ви докладва всяка моя стъпка. В поредицата материали "23 000 крачки на ден в Рим" ви споделям моите лични разкази в снимки, които свързват миналото, настоящето и бъдещето на Вечния град! Животът през камерата на Samsung Galaxy S23 Ultra е по-цветен, по-детайлен и по-вълнуващ - повежда ни през миналото, което не можем да върнем, настоящето, в което крачим, и бъдещето, към което искаме да продължим...

Снимка: Ангел Юруков

***

Ранната сутрин в уютната ми квартира започва с весели италиански подвиквания под прозореца, които някак те правят част от филмовата атмосфера. Навън е облачно, а слънцето все още сънено наднича, но местните вече са отворили чадърите, макар да не вали и бързат по малките, широки две павета и половина тротоари.

Никога не съм виждала толкова малки тротоари и толкова малки камиони!

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Стъпвам боса върху хладната шарена мозайка на земята в стаята, което е доста разсънващо, но същевременно съм в толкова добро настроение, че усещам как древната енергия на града на папи и императори се влива в мен от недрата на земята през нозете ми - звучи преувеличено, но вече съм изцяло на римска вълна и никой не може да развали вайба ми.

Малките улички на Рим през погледа на Samsung Galaxy S23 Ultra

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Всяко пътуване си има плейлист, а моят е в мобилния ми телефон Samsung Galaxy S23 Ultra, където е и цялата енциклопедия, и фотоапарата ми, и навигатора ми. Докато се приготвям за голямото ходене и гледам натъжено към новите ми обувки, с които трябва да го споделя, слушам италиански chill out през двата високоговорителя (1 горен преден под екрана и още един в долната част), които осигуряват дълбок и мощен бас и стабилен тембър, което прави Samsung Galaxy S23 Ultra чудесен вариант за слушане на музика, гледане на филми или игри.

Отправям се към кухнята за първата си италианска закуска на Via Arenula, където срещам за първи път Даниела - жената, която е домакин на моите римски сутрини. Тя е висока, слаба, с хубав тен и катранено черна, гладка коса, прибрана зад тила в стегната опашка. Още когато проверявах препоръките за мястото, където отсядам, доволни гости споменаваха името ѝ с благодарности и скоро разбирам защо. Даниела е енергична, говори високо и само на италиански, използвайки за преводач директно телефона си Samsung, но друг модел. Доближава го към устата си, за да запише дълги и напевни изречения на майчиния си език, които звучат като безкраен рецитал, и едва си поема дъх между думите. После ми пуска "преводача", който изплюва само 3-4 думи и ме кара да си задавам въпроса: "Е, само това ли каза?!".

В комуникацията ми с Даниела, още в началото стана ясно - тя постави ръка на гърдите си, потупвайки ги и отчетливо произнесе - "romana", тоест кореняк римлянка, което допълни силуета ѝ - ръкомахащ, гъвкав и ритмично тактуващ в синхрон с речта ѝ. Научавам, че няма как да се измъкна без закуска и кроасан, а в раницата може и някой друг тост с шунка и кашкавал да ти напъха. Даниела никак не се притеснява, когато ѝ обяснявам, че ще закъснея за срещата с групата туристи (както вече отбелязах в първия текст, закъснение от половин час, не е никакво закъснение в Рим!).

Авторът Криси Димитрова изпробва селфи възможностите на Samsung Galaxy S23 Ultra

Снимка: Ангел Юруков

Докато проучвам в Google Maps маршрута до срещата с моя гид - българката Елизабет Ферара, Даниела ми сервира голямо парче сладкиш и капучино.

Кростата и капучино е типична италианска закуска. Може да се комбинира с портокалов сок и тяхното кисело мляко, което задължително имат в хладилника си в огромни количества. Кростата е италианската дума за тарт или пай. Произлиза от думата "crosta", която означава кора. Samsung Galaxy S23 Ultra бързо ми намира и още информация: "Сладкиш изпечен във фурната, състоящ се от тънък лист пясъчно тесто, покрито със слой мармалад или сладкарски крем, върху което се разстилат пресечени ивици от същото тесто." Как го открих ли: просто насочваш камерата към това, което търсиш и Google Lens ти поднася цялата информация на масата!

За италианците закуската е най-важното хранене!

Тя често е сладка, обилна и високо въглехидратна. Уреждат си срещи по-скоро на закуска, отколкото в другата част от деня. Стават много рано, но магазините отварят към 11 часа. Заведенията за хранене също рядко започват работа преди 19 ч., а пицариите и закусвалните, където предлагат аранчини работят почти до полунощ.

Скоро осъзнавам, че хапването сутрин с Даниела е важно и защото може да се окаже единственото до късния следобед, когато с последни сили ще стигна до крайната си цел - "Къщата на виното", но за това по-късно...

Отседнала съм на около 20 минути от всички важни места в Рим - Ватикана, Испанските стълби, Колизеума, артистичните квартали и Острова на Тибър. Рано сутрин улиците са оживени, а хората викат за поздрав от единия край на улицата до другия. Изглежда напълно постижимо като разстояние до всяка забележителност да се извърви пеш, но подчертавам - удоволствието щеше да е по-голямо, ако просто си бях взела маратонки, а не кубинки с грайфер.

--

Сред забележителностите, които трябва да видите обезателно е Пантеона - тази сграда, чиито пищни бронзови орнаменти са претопени от Барберините, за направата на огромния балдахин на Бернини, който виждаме по-късно в Катедралата "Свети Петър" във Ватикана. Заради тази постъпка римляните казват: "Каквото не направиха варварите, сториха го Барберините".

Когато влезеш в Пантеона, усещането е неописуемо - все едно си се телепортирал. В средата на покрива виждаш правилен кръг, през който наблюдаваш светлосиньото небе. Аз го правя със супер zoom-a на Samsung Galaxy S23 Ultra. Смея да твърдя, че това е най-добрата камера на смартфон, с която съм боравила. Усъвършенстваните възможности за изображения на Samsung Galaxy S23 Ultra надминават вече високата летва, поставена от неговия предшественик. Наборът от камери е впечатляващ сам по себе си - с превъзходни възможности за снимки при слаба светлина и 200-мегапикселов основен сензор. За мен камерата е единственият ъпгрейд, който винаги привлича вниманието ми. Винаги прекрачвам границите на това, което мога да заснема с камерата на телефона, просто защото телефонът ми често е единствената камера, която нося със себе си.

Освен, че са тълкували времето, са го използвали и за календар

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Със своята усъвършенствана задна камера с 200-мегапикселов, 50-мегапикселов и 12- мегапикселов сензори и подобрения режим Nightography за нощно снимане, Samsung Galaxy S23 Ultra може безпроблемно да улови повече детайли - дори при слаба светлина, каквато е и в Пантеона - най-древната сграда в Рим. Името ѝ всъщност означава "всички богове" и е соченa за едно от чудесата на Европа.

Да се върнем на въпросния кръгъл отвор на тавана - той е не просто пролука за светлина, но и древен календар и слънчев часовник. Изработен е толкова майсторски, че най-голямата атракция е когато вали - дъждът пада през дупката като душ, перпендикулярно на земята, а водата се стича само там, без да наводнява цялата площ.

Чудо, а?

Слънчевият часовник в Пантеона

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Успявам да го снимам и разгледам така, както няма да мога с просто око - през епичната камера на Samsung Galaxy S23 Ultra. Камерите не са единствената област, в която този телефон ще спечели вниманието ви. От фините промени в дизайна като по-малко заобления и по-малко закръглен екран до забележимо подобрен дисплей (по-студени, по-малко наситени цветове), всичко оказва влияние за хубавия кадър в тези 23 000 крачки на ден в Рим - особено, когато ръцете и краката ми вече треперят от приятна умора.

Със своите 200-мегапикселова, 50-мегапикселова и 12-мегапикселова задна камера и подобрения режим за нощно снимане, Samsung Galaxy S23 Ultra може безпроблемно да улови повече детайли - дори при слаба светлина, каквато е и в Пантеона - най-древната сграда в Рим. Името ѝ всъщност означава "всички богове" и е сочен за едно от чудесата на Европа.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

След Пантеона следва почивка на малък площад, който местните наричат "филмовия площад". Там обикновено туристите правят 30-минутна почивка, преди да се отправят към Ватикана.

Почивката на площадчето до единия обелиск е достатъчно освежаваща, за да продължим с обиколките. Опитвам пиците на парче, които се оказват много по-вкусни от тези в ресторанта (учудващо, има и пица с картофи, и с малки кюфтенца...). Остава ми време и за италиански сладолед - нещо, което не трябва да пропускате в Рим.

Оказвам се съвсем случайно в любимата джелатерия на холивудските актьори - Quinto Gelateria - разбирам за това от цяла стена снимки със знаменитости и карта, на която с цветни габърчета посетителите означават мястото, откъдето идват.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Сядам до снимката на Венсан Касел и минавам на селфи режим. Обръщайки телефона към себе си, за мен най-голямата изненада относно по-плоския дизайн на Samsung Galaxy S23 Ultra беше усещането, че дисплеят изглежда по-голям. Когато телефонът е включен, това е по-очевидно. Получавате малко повече въздух отдясно и отляво на текста, което от своя страна прави дисплея да изглежда по-голям от реалния си размер - 6,8-инча.

Криси Димитрова и сладоледа на известните

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Докато се наслаждавам на сладоледа си - традиционен страчатела и пистачо със силен вкус на шам фъстък, се замислям защо наричат "филмовото площадче" така?

Марката Samsung подкрепя културния живот в Италия

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Показвам ви веднага със Samsung Galaxy S23 Ultra - тук са снимани почти всички холивудски продукции - от "Яж, моли се и обичай" , през "Ангели и Демони" до "Когато си в Рим".

Това е ресторантът от филма с Джулия Робъртс! Той работи, но трябва задължителна резервация.

Ресторантът от "Яж, моли се и обичай"

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

А това - фонтанът от "Ангели и Демони"!

Фонтанът от филма "Ангели и Демони"

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Tук е сниман целият филм "Когато си в Рим" - фонтанът ди Треви, естествено! Хубаво е да пазите чантите си по време на снимки, както и да не позволявате да ви изнудват за 5 евро кадър с "Полароид" или африканска гривничка. Първо те подлъгват, че ти я подаряват, после започва нетърпим пазарлък!

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Едни от любимите ми снимки на Рим са именно на фонтаните. Samsung Galaxy S23 Ultra разполага с 12-мегапикселова предна камера в допълнение към ултрашироката, 10-мегапикселовата 3X телефотo камера и 10-мегапикселова теле 10X (оптична) камера. Улавяш цялата картина панорамно, без да се налага да се отместваш встрани. Успяваш да приближиш малко или да получиш по-обстоен поглед само с докосване на екрана. Мога да превключвам между различните зрителни полета чрез предварително зададените настройки или с цифрово увеличение, телефонът поддържа до 100x зуум.

Абсолютен фен съм на 100-кратното увеличение - да, успях да уловя детайли, които нито окото ми, нито който и да е друг зуум на камерата можеха да видят. С максималното увеличение и подходящо мащабиране ще получите някои впечатляващи снимки, ако не и идеално ясни - както се вижда в това 100% изрязване на 10-кратно увеличение на тази снимка.

Вижте Луната в късния следобед, например:

Камерите не са единствената област, в която този телефон "показва мускули". От фините промени в дизайна като по-ъглова форма и по-малко закръглен екран до забележимо подобрен дисплей (по-студени, по-малко наситени цветове), всичко оказва влияние за хубавия кадър в тези 23 000 крачки на ден в Рим - особено, когато ръцете и краката ми вече треперят от умора.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Камерите не са единствената област, в която този телефон "показва мускули". От фините промени в дизайна като по-ъглова форма и по-малко закръглен екран до забележимо подобрен дисплей (по-студени, по-малко наситени цветове), всичко оказва влияние за хубавия кадър в тези 23 000 крачки на ден в Рим - особено, когато ръцете и краката ми вече треперят от умора.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Луна над Рим

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Какво е това, според вас? Един от ангелите на моста пред замъка Сант Анджело, построен преди около два века на десния бряг на Тибър. Всеки един от тези внушителни ангели носи метафора, скрита в самото изображение.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Това, например, са заровете, които едва ли ще забележите, ако не ви обърна внимание - аз използвах 30-кратното увеличение за тази снимка. Тези зарове символизират съдбата.

Наричали са мостът Сен Анджело най-красивият мост в света

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Мостът на Сант Анжело има 10 статуи на ангелите на Бернини, всяка от които има лично послание за вас. Само трябва да го видите. Това е и най-красивият древен мост в света от онова време, построен от император Адриан.

Ангелите на моста към Ватикана са дело на Бернини

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Приложението Expert RAW (за ръчно управление и снимане в RAW формат), достъпно изключително за Galaxy, вече интегрира Adobe Lightroom, така че завършвам с него редактирането на снимките, които може да разгледате в галерията тук >>>

Ползвам и приложението Remaster, с което виждате моментално разликата с опцията "Преди" и "След".

Снимка: Ангел Юруков

Ползвам и приложението Remaster, с което виждате моментално разликата с опцията "Преди" и "След".

Снимка: Ангел Юруков

Вече сме на светофара към Ватикана - виждам стените и кулите, а часът е около 16.

Влизането във Ватиканските музеи, Сикстинската капела и Катедралата "Свети Петър" трябва да се случи преди 16 часа и да отделите поне 4 часа, като се пригответе за големи опашки на влизане и за билети, ако не сте резервирали предварително на официалния сайт. Тук осъзнавам, колко важно е да имаш екскурзовод - Елизабет Ферара, която набавя билети за минути, както и слушалки, за да я чувам през цялото време на обиколката. Аз имам и още една екстра - моят персонален навигатор Samsung Galaxy S23 Ultra в джоба. И слава Богу, защото след Ватикана очите и главата ми са толкова пълни с информация, както и непосилна умора от ходенето, че едва ли щях да запомня всичко, ако не бях снимала.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Във Ватиканските музеи тествам снимането с по-високи разделителни способности (200-мегапикселовите изображения изглеждаха сходни на 50-мегапикселовите). Отварям скоба - в първия текст (вижте тук) ви споделих наблюдението си, че италианците са фенове на Samsung? Във всичките им музеи, включително Ватикана и Капитолий, марката е изписана или под всяко произведение на изкуството, или в приветстващото фоайе е поставен голям LED екран. Докато си правя селфи след селфи със Samsung Galaxy S23 Ultra, цяла група туристи се е събрала зад мен. Чудя се какво става, когато една от дамите ме пита настоятелно:

"Ама какъв е този телефон?" и дърпа внука си, за да му го покаже: "Гледай как снима само! Виж, цветовете са същите, а не като от твоя телефон". Пита ме за модела и заявява: "Ще си го купя още днес, вчера откраднаха моя, а имам само още два дни тук. Ще ми изпратиш ли снимките?". Предупредих ви, че със Samsung Galaxy S23 Ultra, често ще чувате точно това изречение.

Фигурата, впечатлила Микеланджело

Снимка: Samsung Galaxy S23 Ultra

Не знам дали дамата изпълни намеренията си относно покупката, но със сигурност беше въодушевена и проверяваше как е станала всяка една моя следваща снимка до Сикстинската капела, където трябваше да го прибера и да пазим гробна тишина.

Камерите не са единствената област, в която този телефон "показва мускули". От фините промени в дизайна като по-ъглова форма и по-малко закръглен екран до забележимо подобрен дисплей (по-студени, по-малко наситени цветове), всичко оказва влияние за хубавия кадър в тези 23 000 крачки на ден в Рим - особено, когато ръцете и краката ми вече треперят от умора.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Музеите на Ватикана

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Първата зала от музеите на Ватикана се нарича "Зала за дребни и малки скулптури". Една от тях е древногръцки оригинал. Казват, че когато я видял, Микеланджело се вманиачил в начина, по който е скулптурирано движението от създателя ѝ. Дори направил дубликат и го продал, за което бил преследван от закона...

Залата със скулптури във Ватикана

Снимка: Samsung Galaxy S23 Ultra

Във Ватикана научаваш много за саркастичния нрав на Микеланджело и гениалния му, красив ум. Често е изографисвал в шедьоврите си онези, които са му вредили - голи, в Ада, като демони, но с техните лица ... Това е причината за всички сини и червени шалчета, закриващи дупетата на героите му от "Сцената на Страшния съд" - върхът в творчеството му. Въпросните шалчета са добавени от асистента му, след нареждане от високо ниво, именно заради голите дупета, както вече казахме. Снимките не са разрешени, а в тишината обследваш с поглед и затаяваш дъх пред гения на Микеланджело. Но пък насладете се на кадрите от музеите на Ватикана тук >>>

Музея на текстила

Шедьовър от Музея на текстила

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Девата и младенеца на Микеланджело - вижда се как от лявата страна гънките на дрехата наподобяват формата на сърдечния орган. За изображението на Девата Микеланджело е имал за модел 13-годишно момиче.

Девата и Младенецът на Микеланджело

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Камерите не са единствената област, в която този телефон "показва мускули". От фините промени в дизайна като по-ъглова форма и по-малко закръглен екран до забележимо подобрен дисплей (по-студени, по-малко наситени цветове), всичко оказва влияние за хубавия кадър в тези 23 000 крачки на ден в Рим - особено, когато ръцете и краката ми вече треперят от умора.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Базиликата "Свети Петър" и скандалния балдахин на Бернини.

В Базиликата Свети Петър

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

В Базиликата Свети Петър

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

В моментите във Ватикана предпочитах да се снимам сама - някак си са повече "поп" стил - по-живи, по-ярки и със своя интерпретация на реалността. Получавайки в допълнение Pro и Expert RAW режими, с които да си играете, снимките са готови за следваща профилна в социалните мрежи. Всъщност "Вече виждам новата профилна" звучи в главата ви всеки път, щом се видите на снимка от Samsung Galaxy S23 Ultra.

Камерите не са единствената област, в която този телефон "показва мускули". От фините промени в дизайна като по-ъглова форма и по-малко закръглен екран до забележимо подобрен дисплей (по-студени, по-малко наситени цветове), всичко оказва влияние за хубавия кадър в тези 23 000 крачки на ден в Рим - особено, когато ръцете и краката ми вече треперят от умора.

Снимка: Ангел Юруков

Що се отнася до обработката по подразбиране извън камерата, независимо от това къде се намирате по отношение на познанията си по фотография, има много обективни подобрения в снимките на Galaxy S23 Ultra, които забелязвате моментално. Изображенията вече са значително по-отчетливи чак до ъглите на рамката. Подобрена е и шумовата производителност. Разбира се няма грешка и при снимане с ISO 100 или в тъмни зони - Samsung Galaxy S23 Ultra го прави без проблем!

Oцених цветовете на основната камера особено в последните часове на втория ми ден в Рим, когато снимах храна. Това изображение на равиоли изглежда апетитно благодарение на живите си, добре балансирани цветове - и дори по-апетитно от реалността! Някой иска ли да опита?

Вкусни Бънс в Jimmys Rooftop Bar

Снимка: Aвторът

Намирам се в кокетното заведение Wine House на границата между Рим и Ватикана, след като с треперещи нозе стигнах до него благодарение на Google Maps! Повярвайте ми, Google Maps знае най-прекия път до най-яките места - онези, до които няма как да стигнете без да ви ги покажат, а трябва. Ristorante Wine Bar De' Penitenzieri e едно от задължителните местенца с най-добрата кухня и вино в града! Радващо се на 5 звезди в Trip Advisor, това място може да те задържи дълго време с приятната си атмосфера!

Масичките отново са малки, дотолкова, че разгорещен англичанин те заговаря на майчиния си език със зачервени бузи на втората (или третата) бутилка все едно сте в една компания. От другата ти страна се сменят групи от по 6-10 човека, които си поръчват еднакви плата с разядки и големи, ярки чаши аперол - не престояват повече от час и половина, както вече ви споделих, че е характерно за италианците.

Prego и Saluti са думите, които чуваш навсякъде, а когато си тръгваш, чувстваш онзи уют и топлина като след дългоочаквана среща с близки приятели.

Вървейки из нощен Рим, вече не ти се прибира. Небето е теменуженосиньо, времето е прохладно, а местните се събират на множеството площади, огласяйки със звучните си реч и смях града. Има едно нещо, което не разбрах за Рим - защо ползват кошчетата на колелата под наем за кофи за боклук, но предполагам, че това е една от местните мистерии.

Падащата вода е навсякъде в Рим - фонтаните работят и те очакват насред малките улички. Всеки ъгъл разказва история с част от статуя, останка от римска колона или надпис. Тълпи жизнерадостни ученички пресичат неправилно с кикот и се спират на тротоара, за да благодарят с "Grazie Mille", удължавайки последната сричка, докато фаровете на колата потъват в безкрайната тясна улица.

Искам да погледна Рим от покрива му!

Решавам импулсивно да изпия традиционно "Негрони" и питам Google Maps къде е най-близкия Roof Top Bar. Този гид няма грешка!

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Оказвам се точно на 5 минути от Jimmy`s Roof Top - най-популярният бар на покрива, разкриващ гледка към Парламента и Националната банка, където се наслаждавам на напитките на барман номер 1 в Италия - Федерика Джеирола.

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

На уютния градски покрив влюбена двойка играе на карти, завити с пухкави одеяла под светлината на топлите външни лампички, придаващи празнично настроение. Докато пия коктейла си и вдишвам римския въздух, обхождам с поглед покривите на сградите - Roof Top баровете са вайръл тренд в социалните мрежи и вече разбирам защо. Дават ти онова усещане за волност абсорбирайки с поглед приказната, мъждукаща панорамна гледка под купола на небето.

Негрони в Рим

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Запечатвам момента със Samsung Galaxy S23 Ultra, за да проверя какво е подобрението в Nightography възможностите и оставам удивена! Кажете сбогом на неясните и мъгливи изображения и видеоклипове, тъй като режимът за нощни снимки с транформиращ AI позволява да правиш безупречни кадри в условия на слаба светлина. Най-модерният сензор на камерата и бързият процесор на Galaxy работят в тандем, за да намалят шума и бликовете (отблясъци) и създават шедьоври. Перфектният портрет е възможен само с едно докосване на функцията - "Нощен портрет" - може леко да замъглите фона и да фокусирате обекта с дълбочина и измерение като на DSLR. Всъщност не отстъпват по нищо на дневните селфита. Samsung Galaxy S23 Ultra разполага с нов алгоритъм за обработка на изображението (ISP) , базиран на AI, който подобрява детайлите на обекта и цветовия тон, което е полезно, когато се снима на слаба светлина.

От покрива на Jimmys Rooftop Bar

Снимката е направена със Samsung Galaxy S23 Ultra

Барът на покрива на Рим се нарежда в топ 3 на преживяванията ми във Вечния град. Но има още два текста време, за да ги подредим в класация!

Очаквайте историята ми от ден 3 в Рим!

*Специален проект на #URBN & Samsung Galaxy S23 Ultra