#"Важно е да имаш настроение, както за хоби, така и за роли. Важно е да обичаш себе си, да си фокусиран и да се грижиш за здравето и тялото си. Един ден искам да бъда майка и това ми е много по-важно от това дали съм S или XS размер". Думите са на Христина Джурова - едно от най-обаятелни лица на сцената в България. 

Христина Джурова се включва в специалния проект на #URBN & Eucerin DERMOPURE, насочен към дамите в двадесетте и техните изящни кожи...

Бъдете и вие като Христина Джурова и тази година поставете себе си на първо място. Като актриса в активните си кариерно 20 години, младата дама вече вижда резултатите от ежедневната рутинна грижа със серия на Eucerin DERMOPURE  -  иновативна и ефикасна, предназначена за кожа, склонна към акне. 

Снимка: Радина Гaнчева за #URBN/Dir.bg

В следващите седмици тя ще ви покаже как се отразяват продуктите на лицето ѝ със специални daily vlog-гове,  които ще откриете в нашите социални мрежи ТикТок & Инстаграм! Но има нещо повече! 

Вие също може  да сте във фокуса на EUCERIN, като се включите в играта, което идва точно на време! 

Заедно с актрисата носителка на Икар Христина Джурова и Eucerin Bulgaria ще зарадваме един от вас с комплект грижа от новата серия Eucerin DERMOPURE.

Снимка: Радина Гaнчева за #URBN/Dir.bg

Ето как да се включиш:


1. Снимай своя любим Eucerin продукт и отбележи @urbn.bg и @eucerin_bg. Можеш да качиш стори, видео, пост - каквото пожелаеш!

2. Последвай @urbn.bg и @eucerin_bg

3. Дай шанс и на приятел да се включи - отбележи го в коментар!

Ще изтеглим победител само в Инстаграм @urbn.bg на 24 април 2023 г.!

Успех на всички! 

*Специален проект на Eucerin & #URBN! Съдържа продуктово позициониране!  Мнозина засегнати търсят точните продукти за лице против пъпки, които да им помогнат, и серията DERMOPURE е идеалното решение. Серията разполага с разнообразни продукти, които могат да се използват за леко акне и такива, които са предназначени за допълваща терапия на медикаментозно лечение на акне. Серията включва леки, но доказано работещи почистващи продукти за лице според поредица клинични и дерматологични проучвания.