#Заразителна усмивка, блясъци в очите и много смях. Това ни донесе гостуването на актрисата Рая Пеева в новия епизод от оnline шоуто на Dir.bg - "Матине" с Рени и Вяра.

След години на театралната сцена, куп роли в сериали и филми, Рая посрещна есента в чисто нови обувки - тези на телевизионен водещ. Актрисата се присъедини към симпатичното дуо Деси Стоянова и Сашо Кадиев в предаването "Преди обед" по bTV, за да среща зрителите пред малкия екран с родни знаменитости и интересни, актуални герои. 

"Много ми е добре, аз се чувствам все едно там съм се родила, наистина. Това е семейство. Дори и да съм една седмица в този екип, аз осъзнах, че това е семейство и мога да разчитам на тях по всяко едно време в денонощието, защото съм им звъняла и в 3 часа през нощта, за да им кажа "изпуснах си самолета от Варна, пичове, какво правим сега с този сценарий?".

В крайна сметка Рая пристига в студиото минути преди ефирът да започне, а ние се шегуваме, че най-накрая някой ще закъснява повече от Сашо Кадиев (да му мисли Деси). Изглежда, че чаровната блондинка се чувства повече от комфортно в новата си професионална сфера, но гордо изтъква, че на първо място завинаги ще остане актриса. А паралелно с телевизионните изяви, Рая посрещна и старта на нов театрален сезон, който изглежда особено неясен в очите на повечето артисти.

"На 19 септември започва първото ми представление. Аз преди всичко съм актриса, не съм водеща. Искам публиката да ме запомни с това, че съм актриса. Сега влизаме в една странна есен. Надявам се публиката да бъде по-смела и да влиза в салоните, защото те са много смели, когато влизат в моловете, а мен това много ме скандализира. Те така и така влизаха трудно в театралните зали, защото телевизията до такава степен ти смиля храната... Театърът е храна а душата и ние сме духовните лекари за човека. Така че аз каня всички на театър, защото това е изключително преживяване, което не трябва да се пропуска."

Водещите на "Матине" не пропускат също, че Рая изглежда истински щастлива и в хармония със себе си и с живота си. А всички знаем, че в тази формула задължително присъства голяма любов. Години наред Рая Пеева и актьорът Явор Бахаров споделят живота, професията и усмивките си. И, разбира се, не можем да пропуснем дежурният в подобни ситуации въпрос: Ами деца кога? 

"Майка ми е забременяла на трийсет и четири години. Аз тепърва сега влязох в едно много сериозно нещо - "Преди обед". Това не е само от 09:30 до 12:30, то е нон-стоп. Освен това съм и актриса. Аз нямам време да пера.. Децата - когато дойдат. Аз сигурно ще съм една готина майка, така си се представям. Явор естествено иска деца, той вече е на 35 години. Но аз му казах, че скоро няма да стане. Аз се чувствам добре със себе си, но искам да съм спокойна и в професията си и да имам опора. Освен мъжката - Явор, да имам и вяра в себе си." 

Можете да видите цялото интервю с актрисата Рая Пеева в епизода на "Матине" с Рени и Вяра, за да разберете за приключенията на Рая в Корея, какви кучета са питбулите и коя е баба Ранга, която гледа на уши.