#Как да изберем подходящите уреди за козметични процедури у дома? Безопасни ли са всъщност, имат ли ефект и с колко ще олекне месечният ни бюджет покрай тях? За какво мечтае тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов и къде се изгубиха Рени и Вяра миналата седмица?

Тези и още теми ви поднася новият епизод на "Матине" с Рени и Вяра - online предаването на Dir.bg, в което всяка сряда искаме да ви заредим със свежи разговори, приятни гости и, както се случва в последните няколко епизода - мечти за пллажове и морета. Ето и какво ви очаква в епизод №6:

Какво им се случи на Рени и Вяра миналата сряда и защо пропуснаха собственото си предаване?

(Можете да гледате темата от 1-ва до 4-а минута)

Не са били на почивка - да не си помислите нещо. Водещите на "Матине", които в последно време не се колебаят да изразяват желанието си и те да влязат в "отпускарския сезон", все още могат само да се надяват, както се казва. За сметка на това, обаче, миналата сряда бе много специална не само за тях, но и за цялото на семейство на Dir.bg, тъй като на 15 юли се проведе второто издание на She's The One - събитието, което дава трибуна на успелите дами в България, които знаят как да вдъхновяват, да мотивират и да ни дават много теми за размисъл. Тази година на една сцена се качиха Татяна Лолова, Биляна Савова, Деси Стоянова, Петя Колчева, д-р Кристина Чачева, Здравка Евтимова и Надежда Дерменджиева, и всички те доказаха, че за една жена невъзможни неща просто няма. 

Кои са последните beauty джаджи за домашни процедури, безопасни ли са те и какъв бюджет да си подготвим за целта?

(Можете да гледате темата от 4-а до 27-а минута)

По време на социалната изолация много дами имаха голям проблем с поддържането на външния си вид. Затворени у дома без разходки навън, без чист въздух, витамин Д, физическа активност и, да бъдем честни - посещения при специалисти, кожата на повечето жени също се разсърди на коронавируса и дамите започнаха смело да експериментират с иновативни и модерни уреди у дома. В днешния епизод ще ви представим 7 от най-популярните устройства, а специалистът по дерматология д-р Гергана Манолова ще даде експертната си оценка за това какъв ефект се очаква реално да постигнем с тях и най-вече - какви рискове поемаме, доверявайки се на модерното в интернет. Като например да си изгорим лицето, шията или да си изсушим кожата до неузнаваемост... 

Едно 18-годишно, смело момиче със Синдром на Даун стана рекламно лице на световен бранд и сложи Instagram в малкия си джоб

(Можете да гледате темата от 27-а до 36-а минута)

В традиционната ни рубрика #VIRAL ще ви запознаем с Ели Голдщайн - новото рекламно лице на GUCCI Beauty. Ели се превърна в истинска Instagram сензация, след като счупи всички рекорди по харесвания в страницата на популярния бранд. Младата дама, диагностицирана със Синдрома на Даун, стана поредното доказателство, че красотата и модата не бива да вървят редом до остарели стереотипи. Освен за новото вдъхновение на Gucci, ще си поговорим и за талантливия Pharrell Williams, който отново събра погледите, но не с нов хит, а с иновативен мини-сет от прибори за хранене, изработен от рециклираните му CD-та. Особено в извънредна ситуация на засилена продукция на еднократни пластмасови изделия, наложила се заради световната пандемия, Фарел и новото му изобретениe категорично заслужават аплодисменти. Че и някой друг танц в студиото на "Матине". От видеото ще разберете какво имаме предвид.

Андрей без Иван, но пък със страхотна нова платформа, която идва с големи заявки

(Можете да гледате темата от 36-а до 59-а минута)

Знаем, че обикновено сте свикнали да ги виждате в комплект, но пък ние решихме малко да разнообразим, затова в студиото на "Матине" пристига Андрей, ама без Иван. С тв-водешия/продуцент/бизнесмен или иначе казано - симпатичен господин Андрей Арнаудов, ще си поговорим за новата платформа Bulgaria Wants You. Поредната инициатива на Иван и Андрей има за цел да привлече българите зад граница обратно у дома, като предостави разнообразни кариерни възможности, богато видео съдържание и специален калкулатор, с помощта на който най-общо казано можете лесно да си направите сметка какъв стандарт имате в чужбина и как да го пренесете на родна земя. С Андрей ще си поговорим и какво ново се случва около "Фермата", що е то патриотизъм през 2020 г. и каква е успешната формула, за да работи една кауза със смисъл.

Гледайте "Матине" с Рени и Вяра всяка сряда от 08:00 часа в dir.bg и urbn.dir.bg