#Повече от месец не сме се виждали в #Maтине. Липсвахме ли ви? Вече сме тук, връщайки се в студиото в най-подходящия ритъм - с певицата Виктория Георгиева. След като пусна два видеоклипа в края на 2022 година, които бързо набраха стотици хиляди фенове и определeно са на световно ниво, срещаме се с нея, за да разкрием историите зад песните и вече пътува ли с мотор от София до Варна! 

"Все още пътувам с колата, но се надявам скоро да мога и с мотора", издава певицата, която видяхме на две колела във видеоклиповете. Оказа се, че това не е част от сценария, а реална част от живота ѝ. 

Споделя, че хората са позитивно настроени към двете песни и, говорейки за високи скорости, издава, че "How To Ruin a Life" e най-бързата ѝ песен. 

Още снимки на Вики Георгиева ВИЖТЕ ТУК>>>

"Тя беше от създадена в онлайн сесия през Zoom и заминах само за ден за Швеция, за да я запишем. След това я довършихме и си казах: "Да, това е стъпало нагоре!", казва Вики. 

За нея е важно музиката ѝ да има специално послание. 

"Забавното е, че досега не съм написала нито една щастлива песен. Повечето са за депресия, раздяла, приятелство, което не се  получило. За проблеми. Аз имам моите моменти и на мелахолия, и на лудо щастие, но признавам, че бърза музика не слушам. Много е вероятно, колкото повече потъваш в меланхолията, токова повече да не можеш да излезеш от нeя. При мен, за да изляза от тези състояния, работи апатията. Все едно натискам едно копче и изчиствам или временно замазвам положението", разкрива Вики. 

Не е учудващо, че любимите и примери от световната музикална сцена са Били Айлиш, Оливия Родриго и Майли Сайръс, заради която започва да пее. 

Снимка: Евровизия

"Всеки артист мечтае за световната сцена, но гледам да не прескачам етапи", казва Вики по повод мечтите за "Грами". 

Подчертава, че музиката ѝ не се влияе от комерсиалните тенденции, а от нейното настроение. 

"Гледам да не се водя от модерното. Няма как да направя диско, ако не съм диско", казва певицата. 

Засега няма планове за трети клип към серията с актьора и секссимвол Филип Буков. Очаквала е огромният отзвук, заради неговата популярност от сериалите "Откраднат живот" и "Татковци", но казва, че с него са били най-леките и забавни снимки. 

Снимка: Ligna Studios

"Приемам го като част от играта. Хората винаги се вълнуват и от това, което се случва в живота ти извън работата. За щастие, в България все още не е такава лудост, с папараци, каквато е в САЩ, например. Пазя слабостите си само за себе си. Гледам да ги превръщам в творчество, а не в обществено достояние", споделя Вики. 

Снимка: Евровизия

Една от мечтите ѝ е албум през 2024 година, като вече работи в тази посока. А какви може да откриете в плейлиста ѝ и какво прави в един свой ден: Чуйте в #Matine!