#Само водещите на #Maтине Рени и Вяра ли са останали с впечатление, че мъжете са спрели да ловуват или междуполовата дистанция настъпва още по-страшно при стеклите се коронавирусни обстоятелства?

Компетентни по тази тема се оказаха двамата актьори от Народния театър, които спрягат за желани ергени в арт средите. Ергени на второ раздаване, би казал Христо Терзиев, тъй като и двамата мъже имат прекрасни дечица от първото. 

"Аз не съм забелязал нито мъжете, нито жените да са спрели да ловуват", категоричен е Христо, който е студент на покойния проф. Стефан Данаилов и сочен именно от него за плейбой. 

Затова пък най-секси гласът от дублажа - Виктор Танев, озвучавал ангелоподобния Къванч Татлъту в турските сериали, е категоричен, че жените определено са станали по-настъпателни. За да ни убеди в тезата си, Виктор дори разказва лична история за това кой го причаква в забутан бар и изскача изневиделица. 

"Eдно момиче, с което нямахме никакви общи лични отношения, ме издебна една вечер в един бар. Мислех, че доста успешно съм се скрил и точно се бях отпуснал с компания и питиета, и на третия час тя се появи в нишата, в която бях седнал и ми каза:

"Аз те хванах, че излезе"!

Глътнах си граматиката! Не знаех какво да отговоря", разказва Виктор.

А какво ѝ е отговорил - ще разберете от видеото!

Не по-малко невероятна е историята на Христо Терзиев по време на крайбрежна разходка, когато непозната дама му отправя неустоимо предложение - да се възползва от множеството антитела, които твърди, че е развила покрай пандемията

"Седях на плажа сам. Беше валяло. Знам, че след дъжд морето е тепсия и се възползвам да поплувам. Изведнъж едно момиченце, русо, симпатяга, с едно кученце - пекинез, обикаля, обикаля и хоп! Цопна се до мен точно на празния плаж. Няма какво да правиш в тази ситуация. Започнах: "Здрасти, здраствуй, хелоу", понеже не знам каква народност е...И тя на мен ми заходи с думите: "Ти знаеш ли, че аз имам антитела!" Имаш ли антитела се оказва новата свалка всъщност", споделя откровено и Ицо. 

И Виктор, и Христо твърдят, че са много умерени във флирта. Единият от двамата, обаче, признава, че обича да провокира дамите със странни изказвания за външния им вид. Терзиев ни разкрива коя е репликата, с която мацките със сигурност биха си свалили маските.

Как да ги накарате да го направят и вие - може да видите във видеото. 

"Например, мой приятел използва моя реплика и свали момичето, което аз харесвах много. Затова вече си ги пазя за себе си, но... Репликата беше провокативна. Приближаваш се до момичето и ѝ казваш:

"Много си хубава, ама защо са ти тия изкуствени вежди?!"

И съответно тя започва да обяснява: "Ама как изкуствени, истински са..." и така започва всичко", разказва още Христо. 

В епизода на "Матине" тази седмица ще видите и един от вайръл скечовете на двамата актьори, в който Христо влиза в ролята на 100 Кила, а Виктор - на опитен таксиджия, който дава всичко от себе си, за да си овладее нервите. Превъплъщенията на двамата джентълмени са толкова истински, че съседите на актьорите въобще не схванали, че всъщност актьорите снимат скеч.

Какво ги попитали комшиите и кои са най-въздействащите реплики за свалка от доброто старо кино - гледайте Виктор Танев и Христо Терзиев в "Матине" с Рени и Вяра.