#Това е #Матине, но не с водещите Рени и Вяра, а с актьорите от Народния театър Христо Терзиев и Виктор Танев. Онлайн шоуто на Dir.bg им отправи предизвикателство и двамата са нагърбени с тежката задача да проверят как се флиртува по време на коронавирус.

Както сами казват, и двамата актьори са ергени на второ раздаване. И след като по време на първото им участие в #Матине Рени и Вяра категорично ги отрязаха, Христо и Виктор слизат от сцената, за да ни покажат как да си осигурим среща за Свети Валентин.

Спускаме се по оживените улици на София, наглеждайки двамата Дон Жуани, които са се подготвили с китка и добро настроение за наплива от красиви жени без маски! 

Как се котират лафовете от типа: 

"Предлагам ти общ PCR", "Не те питам как изглеждаш, а как се чувстваш" и "Искаш ли да си направим антигенен тест и да проверим дали ни съвпадат гените" са само част от шеметния флирт, който се заформи с Виктор и Христо в култовия парк край НДК. 

Кои дами се навиха да празнуват с тях, пък било то и на лозето? Разпознаха ли Виктор само по гласа и стар ли е за закачки "Ицо Хубавеца"?

Изгледайте видеото, защото така, уважаеми, се флиртува в днешно време – предпазливо, от дистанция и с добри намерения!