#ADOR - бляскавата перла в короната на луксозния хотел InterContinental Sofia, беше избран за "Най-добър ресторант за 2024" на юбилейното десето издание на GO GUIDE Food&Drink Awards. Статуетките за най-добрите места в София и Пловдив бяха раздадени в четвъртък вечерта. Отличието за превърналия се в хит ресторант "зад опашката на коня" е за цялостния му принос в издигането на българската гастрономия до световни висоти.

"Тази награда е много повече от статуетка - тя е признание за сърцето, което нашият екип влага във всяка чиния," сподели развълнувано Виолета Милушева, директор "Продажби и маркетинг" на InterContinental Sofia, получавайки наградата заедно с Ирина Карадакова, мениджър "Храна и напитки". "Благодарни сме на всеки гост, който избра да създаде своите специални моменти с нас и ни даде доверието си. Признанието, че сме сред лидерите на добрия вкус, е най-висшата оценка за екип, отдаден на кулинарното съвършенство."

Снимка: ADOR

В година, когато организаторите на GO GUIDE Food&Drink Awards поставиха специален фокус върху заведения, доказали се като истински стожери на качеството и иновацията, ADOR блесна със своята последователност, превръщайки се от просто ресторант в истинска кулинарна институция и то за много кратко време. Под креативната палка на шеф Бояджиев, всяко ястие в ADOR разказва история - елегантен танц между традиция и иновация, където българската душа се прегръща с европейски финес.

Снимка: ADOR

Ресторантът на емблематичният площад Народно събрание не е просто място за хранене, а сцена за гастрономически спектакъл, където храната е главният герой, а всеки гост - специален зрител с най-добрите места. Към днешна дата ADOR се е превърнал в дестинация за онези, които търсят повече от храна - истинско пътешествие на вкусовете, където кулинарното изкуство се среща с топло българско гостоприемство, създавайки преживяване, което остава в сърцето дълго след последната хапка.

Съдържание на: ADOR