Имаме чудесна новина за всички ценители на виното, алкохолните напитки и гурме изкушенията. Първият бутик на VIDA в България отвори врати в град София. Вече можете да откриете любимите си напитки не само OnWine, но и във VIDA Multispot на бул. "България" 113.

Очаква Ви превъзходна селекция от над 1000 етикета, сред които великолепни бели и червени вина, елегантни розета и бели вина, нежни пенливи вина, премиум спиртни напитки, гурме деликатеси и луксозни аксесоари. Ще откриете и страхотна селекция от подръчни комплекти, прекрасни за специални поводи и събития.

В бутика на VIDA е проектирана и впечатляваща хладилна стая, специално създадена за съхранението на премиум червени вина от Бордо, пенливи и десертни вина. В стаята са осигурени атмосферните условия, подобни на тези в пещерите, като се поддържа постоянна температура от 14°C и 60% влажност на въздуха. Симулирайки среда като тази във винарските изби, се гарантира запазването на отличните качества на вината.

Уиски любителите ще открият впечатляващ асортимент от на лофт нивото в бутика. В луксозно обзаведената уиски лаундж зона можете да се насладите на великолепна селекция от лимитирани уискита, а скоро пространството ще бъде и място за интересни обучения и дегустации.

В бутика ни можете както да купите любимите си напитки за вкъщи, така и да им се насладите на място. На бара можете да опитате и топли напитки с кафе или чай, а съвсем скоро ще миксираме и любимите Ви коктейли.

Бутикът на VIDA е нещо повече от магазин за вино, алкохол и гурме. Нашата мисия е да създадем пространство, в което заедно да споделяме знания, да оценяваме и да се наслаждаваме на великолепни напитки. Multispot пространството, което създадохме специално за Вас, събира в себе си бутик, бар и център за дегустации и обучения. Предстоят вълнуващи моменти и събития, които нямаме търпение да споделим заедно с Вас!

Публикацията е предоставена от VIDA.bg