#"Няма любов, по-искрена от любовта към храната", казал го е Джордж Бърнард Шоу, напълно резонирайки на усещанията през влюбения Февруари.

Храненето заедно е един от най-качествените начини да прекарате времето си с близките. Традицията открай време повелява любовните срещи да са всъщност изискана вечеря, а семейното огнище и уюта да стоплят душите около масата. Няма нищо по-хубаво от завършека на работен ден в приятен разговор в успокояващия се, нощен град, когато светлините заслепяват очите, а сетивата са изострени за аромати и вкусове.

Използваме поводите за празници, за да насочим вниманието ви към най-новото място в София - гурме бижуто Maison's Premium Sofia!

Освен комплиментите за небцето, които менюто на новооткритият fine dining ресторант предлага, преживяването ще остане незабравимо в тон със стилната, изискана градска атмосфера. Разположен в Студентски град, Maison's Premium Sofia предлага достатъчно място за паркиране, което го изстрелва на челните позиции в списъка "Предпочитани" именно заради това удобство.

След като вече сте прибрали ключовете за колата, без да се опасявате за нея, предлагаме ви да разгледаме заедно някои от най-предпочитаните блюда.

Талантливите шеф готвачи на Maison's Premium разбират не само от съчетание на вкусове, но и от визия! Това е перфектното място за любовна среща, личен празник или сбирка с най-близките приятели!

Блюдата са viral и заслужават позиция в Инстаграм-а ви, особено ако сте foodie! Предлагаме ви топ 7, според нашата дегустация!

Баничка с аспержи и сос Холандез

Баничка с аспержи и сос Холандез

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Maison's Premium Sofia предлага любимите ни, традиционни закуски под формата на модерен брънч. Затова и баничката с апсержи и сос Холандез се нарежда сред предпочитанията ни за неделна сбирка, която да е естествено продължение с другарите от съботното парти.

Качамак

Качамак

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Какво си мислите, когато чуете Качамак? Аз винаги се сещам за косата на Джепето от "Пинокио", защото именно така я е описал Карло Колоди. Поглеждайки в чинията на Maison's Premium, обаче, думата придобива абстрактни измерения. Убедени сме, че този Качамак ще събере лайковете на любителите на гурме.

Гаспачо с баничка с праз

Гаспачо с баничка с праз

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Никога не бихте казали, че това е баничка с праз, ако само я видите. Това попадение е храна не само за очите, но и за душата! Примамлива, хрупкава, апетитна и топяща се в устата!

Пъстърва

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Здравословното хранене е винаги на почит, а както знаем, пъстървата има отредено място в подобно меню. Готова за дегустация е и тази гурме порция, която препоръчваме за ранния следобед, някъде между обяда и вечерята.

Сарма от манголд

Сарма от манголд

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Обърнете внимание на това европейско предложение - сарма от манголд. Манголдът е листен зеленчук, често срещан в средиземноморската кухня и особено популярен в Италия. Той е супер храна, а във версията на Maison's Premium е страхотно предястие.

Телешко с гъши дроб

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Блюдо, достойно за финалите на кулинарно риалити. Точно така изглежда не само чинията, но и качеството на това ястие, което е препоръчително за любителите на гурме кухнята. Аранжираната като в списание порция е достатъчна, за да остави незабравими спомени, както по небцето ти, така и в сърцето ти.

Бургер с дърпано свинско и кисело зеле

Бургер с дърпано свинско и кисело зеле

Снимка: Maison`s Premium Sofia

Бургерът с дърпано свинско е перфектният обяд за изгладнелите. Традиционният вкус на киселото зеле, в комбинация със сочното свинско е предложение за по-студените месеци и върви перфектно със студена бира или чаша от специалната селекция червени вина на Maison's Premium!

Ако искате и вие да откриете своята топ-селекция с гурме храни от фюжън менюто на Maison's Premium, посетете най-новото градско място за хапване и сладки приказки. Сигурни сме, че има някой от вашите близки, който ще оцени подобна покана!