#Шапка и пуловер на марката La Ligne и класически, ниски кецове Converse! Това са акцентите във визията на най-новата холивудска двойка Хари Стайлс и Оливия Уайлд, заради които VOGUE ги обяви за една от най-стилните двойки на 2021 година. 

Папарашките снимки на двамата, за които вече се говори, че са влюбени, са на агенцията BackGrid. На тях Хари е с яркорозова кашмирена шапка на La Ligne, която струва 110 долара.

Оливия върви до него в изрязан кариран пуловер на същата марка на стойност 375 долара, като е завършила визията си с нисък, бял класически CONVERSE, който си е набавила за 50 долара. 

Може да са минали само няколко дни от новата 2021 година, но Хари Стайлс вече се е погрижил да я започне ударно. Първо пусна видеоклип към последния си сингъл, в който се превъплъщава в кабаретна звезда заедно със създателката на сериала "Fleabag" Фийби Уолър-Бридж. Лъскавите им визии са дело на Gucci.

След това, през уикенда, Стайлс беше забелязан на сватбата на агента си Джеф Азоф с невестата му Глен Кристиансен в Монтесито, Калифорния.

И докато неговият пищен костюм на GUCCI  с папионка и западен привкус бе напълно достатъчен, за да фокусира  погледите към себе си, за капак се появи ръка за ръка със секссимвола Оливия Уайлд, облечена в дълга, флорална рокля Gucci, с който запечата една от първите им появи заедно. 

Двамата работят заедно и по новия филм на Уайлд, която е и режисьор на продукцията.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тези дни те отново бяха забелязани на разходка из Санта Барбара, Калифорния в атрактивно облекло. VOGUE дадоха на Стайлс бонус точки за симпатичната, кафява качулка на суичъра и спортните сиви панталони в комбинация с яркорозовата му шапка на култовия лейбъл La Ligne, както и за аксесоарите му чифт -  слънчеви очила в стила на Кърт Кобейн и бандана вместо маска за лице.

Уайлд междувременно се носеше неглиже в пуловера, който споменахме, съчетан с панталон в кафяво кадифе и кецовете. 

Въпреки че слуховете, че Стайлс и Уайлд са гаджета тепърва ще се потвърждават, то вече е ясно, че двойката има перфектна и кореспондираща формула за съчетаване на стила, обобщава VOGUE!