#Да изглеждате добре, докато тренирате, може да не е ваш приоритет, но все още се надяваме, че това има някакво значение дори когато сте в залата. Последният модел на емблематичния аdidas Ultraboost 21 е голяма работа за всеки, който спортува за удоволствие и тонус, но и като професия! 

За непросветените, Ultraboost е маратонка за сериозни бегачи повече от 5 години.  Advertisement

Кениецът Денис Кимето счупи световния рекорд по време на маратона в Берлин през 2014 г. с чифт AdiZero Adios Boost.

Ultraboost е и предпочитаната маратонка от звездите - не само, за да излязат до магазина. 

Кание Уест постави началото на т.нар. Yeezy-мания през 2015 година, с Triple White Ultra Boosts - лакмус за усет към модата и качеството. 

Ultraboost 21 са хит с дебелата си, емблематична подметка! Какво му е новото с Adidas Ultraboost 21?

Е, шестият епизод от поредицата разказва история за усъвършенстването, започвайки с 6% повече пяна, която поема тежестта при всяка крачка. Точно тази пяна направи обувката революционна още преди десетилетие.

Ако досега не сте носили обувка от серията UltraBoost на adidas - усещането при стъпване наподобява ходене по батут. Необходимо е малко свикване с преработения LEP (Linear Energy Push) с 15% увеличение на твърдостта при огъване в предната част, а обувката е създадена с 50% пластмаса Parley Ocean. Преработената система ADIDAS LEP (Linear Energy Push) е по нова технология в Torsion системата с подсилени материали в средната подметка. Това означава, че тя е още по-отзивчива, особено в предната част на крака. Това би трябвало да направи Ultraboost 21 по-добър за по-бързо бягане.

Горната част на Ultraboost 21 е направена от Primeknit + на аdidas - материя, която обвива стъпалото плътно като чорап, но има подсилени секции, за да се гарантира, че кракът ви не се плъзга, когато правите резки завои. Това дава и повече свобода на движението.

Моделът е с изработен от интегриран текстил Primeblue, направен частично с Parley Ocean Plastic - това означава, че е създаден от материали, които съдържат до минимум 50% рециклирана пластмаса от океаните.

Както при повечето маратонки на аdidas, подметката е направена от гума Continental, която осигурява отлично сцепление дори на мокри настилки и се е доказала като изключително издръжлива през опита в годините.

Снимка: ADIDAS

Освен, че е подходяща за всякакви климатични условия, GQ я нарекоха "ретро-футуристична естетика"!

Моделът в „слънчево жълто“ носи усещане за Дени Вилньов -канадският режисьор без слаб филм. Моделите в бяло и тъмносиньо са подходящи за неглиже ежедневно облекло. 

С дизайн, подобен на чорап, те са много по-удобни от типичната обувка за бягане, но и носят усещане за лукс.

Въпреки, че тежи малко повече от обичайните 353 грама, Ultraboost 21 няма никакви проблеми да направи обичайния ви маршрут още по-приятен.  

Снимка: ADIDAS

Освен всичко, което знаете за adidas и серията Ultraboost, запомнете, че обувки като тези носят радост. Така поне твърдят професионалните спортисти, които избират точно тази обувка! 

Снимка: ADIDAS

Независимо дали искате да разходите краката си със стил или да ускорите темпото  - Ultraboost 21 отговаря на вашите изисквания.

*Материалът е подготвен за adidas!