#Ако сте фен на линията маратонки за бягане Ultraboost на adidas, със сигурност вече залагате коя ще бъде първата знаменитост, която ще бъде изловена „да разхожда“ най-новия модел. Той излезе на пазара в края на януари и се очаква за поредна година да се окаже на челно място в класацията на сп. „People” за най-предпочитаните спортни обувки на звездите.

През 2019 година Кендъл Дженър се разписа в класацията, като първата знаменитост, която се появи с Ultraboost 19.  Advertisement

През 2020 херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл бе забелязана в удобния нов модел на Ultraboost по време на завръщането си в Лондон, където подготвяше фамозно тържество за очакването на първо си дете. Ultraboost бяха елегантния завършек на модното ѝ облекло за бременни. Малко след това точно този чифт се превърна в един от най-често разпродадaдените във веригите на adidas.

Ако сте фен на линията маратонки Ultraboost, това е по две причини.

Първо: Дизайнът на маратонката, който е стилен завършек както за ежедневно облекло, така и за бягане.

Второ: Омекотяването при стъпване – BOOST, което ви позволява да изминете километри в пълен комфорт.

Ако сте активно спортуващи във фитнес, вече вероятно сте чували, че нападите и клековете зависят изключително много от добрите маратонки, с които ги правите. Обикновено това е реплика на треньора, който ви е помогнал в избора на маратонки, препоръчвайки ви модел за бягане.

Ultraboost 21 идва и с тази цел, но и с подобрен външен вид и още по-подходящи цветове.

Това са маратонките, които издържат на интензивна амортизация, а новата версия на обувката със сигурност ще ви развълнува.

Оптимизираната подметка е подплатена с още повече Boost Пяна за съвършен микс от опора и удобство. Така новият модел Ultraboost21 осигурява повече мекота при стъпване от предходните модели!

Снимка: ADIDAS

Друга характеристика на обувката е преработената система ADIDAS LEP (Linear Energy Push) – нова технология в Torsion системата с подсилени материали в средната подметка. Това означава, че тя е още по-отзивчива, особено в предната част на крака. Това би трябвало да направи Ultraboost 21 по-добър за по-бързо бягане.

Горната част на Ultraboost 21 е направена от Primeknit + на аdidas – материя, която обвива стъпалото плътно като чорап, но има подсилени секции, за да се гарантира, че кракът ви не се плъзга, когато правите резки завои. Това дава и повече свобода на движението.

Моделът е с изработен от интегриран текстил Primeblue, направен частично с Parley Ocean Plastic - това означава, че е създаден от материали, които съдържат до минимум 50% рециклирана пластмаса от океаните.

Както при повечето маратонки на аdidas, подметката е направена от гума Continental, която осигурява отлично сцепление дори на мокри настилки и се е доказала като изключително издръжлива през опита в годините.

Заедно с дълготрайната пяна Boost, Ultraboost 21 изглежда е обувката, с която ще можете да изминете стотици щастливи мили, без да се износва - точно като предшествениците си.

Дебютирайки в началото на 2015 г., adidas Ultraboost е безспорно една от най-популярните маратонки за бягане на всички времена. Маратонци, спринтьори и любители избират тези обувки от ходенето до магазина до най-активните си тренировки.

Това, което пишат за Ultraboost в цял свят е , че „тази маратонка ви гарантира лояност“ – след като носите чифт, ще разберете защо. През последните шест години този акцентиращ върху комфорта и сигурността дизайн имаше няколко основни актуализации.

Снимка: ADIDAS

Най-новият наследник на трона Ultraboost 21, вече е и в България.

За да го приветстваме, сме избрали 8 любими разцветки на този модел От уникалните, монохромни цветове Ultraboost до ярките комбинации!

Чисто черно

Изцяло черният модел поставя фокуса върху рационализирания, нов силует на обувката.

Ярко жълто

Ако използвате Ultraboost 21 за тренировки, а не за ежедневно износване, изберете този смел цвят, който е идеален дори за нощно бягане.

Черно и сребро

Ако тройно-черният цвят ви е прекалено тъмен, за да ви се хареса, комбинацията му със сребърни, метални секции и слънчево жълто по подметката ще ви свършват перфектна работа.

Облачно бяло

Така нареченото „облачно бяло“ е комбинирано със слънчевите жълти секции до горната част – идеален модел за тренировка в залата или на открито в пролетните месеци.

Черно и бяло

Черно-белият модел е олд скуул и класика в едно. Тази комбинация предразполага както за носенето по време на редовни тренировки, така и за ежедневието.

Непорочно бяло

Може да се престрашите да заложите на този светъл модел без проблем, защото горната част е безупречна – в комбинация с облачно бяло. Със сигурност покупката на този модел е приветстване на лятото.

3 нюанса сиво

Една от цветовите пътеки, която отведе оригиналният модел на adidas Ultraboost до емблемтична слава е съчетанието на графитено сиво, светло сиво и сиво-бяло.

Сребърно

Изцяло сивият модел с малко слънчево ударение по подметката създава усещането, че сте в състояние да изпреварите и най-големия си противник.

И още...

През последните години някак спортуването се превърна в мода. Независимо дали фитнес, танци и или бягане - опциите са много, a в София може да намериш всякакви занимания, които да повдигнат тонуса и духа ти. Ако търсиш компанията на хора с начин на живот, подобрен на твоя, общността на бегачите adidas Runners Sofia е новото ти любимо място за среща. Общността може да намериш на две места в София - Националния стадион "Васил Левски" и Южен Парк, бул. „Петко Каравелов“ 12, а онлайн може да ги намериш във Facebook, за да следиш за графика на седмичните тренировки. Те са напълно безплатни, а едно от най-важните неща, когато предприемаш ново начинание, е да се срещнеш правилните хора, които да се посрещнат приятелски и без предразсъдъци – професионални треньори с лично отношение. Кръгът на бегачите на adidas се включва в значими каузи и организира редовно спортни събития и лагери. Повече на страницата във Фейсбук.

*Материалът е подготвен за adidas и съдържа продуктово позициониране!