Няма дефиниция за успеха, която да не включва каузата да си в услуга на другите, казва 41-ят президент на САЩ Джордж Буш. Така той обвързва завинаги успешните хора с техните каузи. В петото издание на емблематичната селекция He`s The MAN 2023 eкипът на Dir.bg издига каузата на няколко забележителни мъже в съвременния свят в очите на аудиторията с мисията да обърнем внимание на добрите примери в обществото.

Знаете ли, че точно 12 са факторите на успеха, които са и каузи за всеки един от участниците в He`s The MAN 2023? Страст, мъдрост, влияние, развитие, амбиция, воля, вяра, постоянство, истина, всеотдайност, фокус и себепознание!

В две онлайн интервюта, два видеоразговора и два разговора на живо на сцената пред погледите на публиката шестима забележителни мъже ще ви разкрият своята лична философия и цел в живота. Ето и кои фактори на успеха носят господата от селекцията за 2023 година!

Страст и мъдрост: Стефан Цанев

Стефан Цанев

Снимка: БТА

Не казвайте утре ще бъдем щастливи. Не казвайте утре ще бъдем... Тази страст за живот, в съчетание с мъдростта на себепознанието и катарзиса пази с думите си повече от половин век вечният Стефан Цанев. Още в младите му години Рангел Вълчанов се обръща към него с думите "Поете", а половин век по-късно единодушно е определян за жив класик. Стефан Цанев приема журналистката Кристина Димитрова в дома си в Балчик, където разказва за своите страхове, уроци и споделя какво всъщност за него е любовта. Тази година Стефан Цанев издаде и стихосбирката си "Небесна гледна точка", през чиято призма представя целия си живот в стихотворения, събирани две декади. Видеоинтервюто очаквайте на 1 ноември - в Деня на народните будители!

Влияние и развитие: Стефан Командарев

Стефан Командарев

"Никога не трябва да оставаш доволен от себе си!" Това казва в интервюто си за Галина Чолакова Стефан Командарев - режисьорът, който превърна своето изкуство в заявка за позиция, показвайки реалността, в която живеем през очите на човека в ежедневието. Тази година донесе пореден успех на Стефан Командарев - за филма му "Уроците на Блага" се говори и отвъд Океана, а на Стария континент вече събира награда след награда. Влиятелен и вечно развиващ се, за да бъде успешен - това са факторите, за които ще ви разкаже самият Стефан Командарев във видеоинтервюто си за dir.bg на 13 ноември!

Воля и амбиция: Андрей Марков

Андрей Марков

Снимка: Личен архив

Наистина са нужни воля и амбиция, за да се бориш за по-добро здравеопазване, във време, осеяно с трудности. Андрей Марков е съосновател и управител на Аджибадем Сити Клиник, а в интервюто си на 6 ноември пред Галина Чолакова той ще разкаже за трудните стъпки, които не би успял да извърви без факторите на успеха воля и амбиция. Неговата кауза е всеки български граждани да има равен достъп до качествени медицински услуги и адекватна грижа за здравето. Затова и неговото място е в селекцията He`s The MAN 2023: Мъже с кауза!

Фокус и себепознание: Д-р Николай Михайлов

Д-р Николай Михайлов

Снимка: Светослав Куцаров за "Жената днес"

Д-р Николай Михайлов е психиатър, богослов, политически анализатор и олицетворение на факторите за успеха - фокус, себепознание и критично мислене. От неговите прозрения, споделени пред Галина Чолакова, ще научите какво е бъдещето на човека, на политическия ни елит в един все по-турболентен свят. Защо късномодерният човек не търпи истината или по-точно вярва в нищото като в истина? Ще научите на 10 ноември на dir.bg

Вяра и постоянство: Група МОЛЕЦ

Група МОЛЕЦ - Юли и Крис

Снимка: Личен архив

Все по-често чуваме вдъхновяващите текстове и докосващите музикални ритми на Крис и Юли , познати като група "Молец". След като напълниха няколко стадиона с десетки хиляди фенове през изминалата година, а песните им станаха любими на няколко поколения, сега ги посрещаме и на сцената на He`s The MAN 2023: Мъже с кауза, за да ни разкажат за своите ключови фактори за успеха: Вяра и постоянство. Пред водещия на събитието - Деян Веселинов, двамата ще споделят за своите уроци и каузи, които предават на обществото чрез творчеството си. Интервюто с тях ще може да гледате на видео в портала на dir.bg в края на ноември!

Истина и всеотдайност: Иван Бърнев

Иван Бърнев

Добрият актьор успява да спечели публиката си със сюжети, прекарани през собствените му истини. Тези думи със сигурност важат за актьора Иван Бърнев, който тази година вдъхна живот на нов образ във филма "Васил". Всеотдаен към работата и семейството си, постоянен в изборите си и органичен в превъплъщенията си, Иван Бърнев ще се качи на сцената на He`s The MAN 2023: Мъже с кауза, за да сподели за своя мироглед и философия пред водещия Деян Веселинов. Очаквайте с нетърпение и неговото видеоинтервю в портала dir.bg в края на ноември!

***

Както всяка година, и през 2023 година dir.bg насочва погледите на своите близо 2 милиона читатели към добрите примери в българското общество. Това е каузата на целия екип, посветил времето си в търсенето на най-подходящите лица от публичния живот.

He`s The MAN! се провежда за пета поредна година след старта си през 2019-а. В първото издание на поредицата от срещи под мотото "Ум, дух и тяло" се включиха д-р Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Стойчо Младенов, Teoдосий Теодосиев, Денислав Коджабашев и Иво Христов.

През 2020 година, въпреки световната здравна криза, Dir.bg продължи традицията със серията "Време за мъже", в която влязоха проф. Иво Петров, Графа, Михаил Билалов, Лазар Ангелов и Велизар Величков.

През 2021 година He`s The MAN! събра на тайна галавечеря Лазар Радков, Пламен Русев, Христо Мутафчиев и Стефан Вълдобрев в селекцията "В обувките на успеха!".

През 2022 година He` The MAN представи правилата на успеха на проф. Мартин Вечев, проф. Атанас Щерев, Найден Тодоров, Георги Господинов, Малин Кръстев и Димитър Бербатов.

Ежегодното специално събитие He`s The MAN! може да следите и на платформата тук>>>

 *He`s The Man! се осъществява с подкрепата на Филип Морис България, Дейзи Тех АД, HONOR, Chivas Regal, Katarzyna Estate, Devin, Subaru