Answear казва "Hello, Moto!" в една различна, стилна и вдъхновяваща колаборация. Партньорство, насочено към всички онези, които обичат да диктуват собствени тенденции и да бъдат безпогрешно верни на себе си. Без граници. С повече екран и повече стил.

Настанете се удобно. Усмихнете се. Предстои ви незабравимо преживяване, което ще започнем с танц. Всъщност, кое е първото нещо, с което асоциирате думата "танго"? За нас тази дума вече далеч не се изчерпва с безкрайната еротика в танца между Ал Пачино и божествената Габриел Ануар от филма "Усещане за жена". Сцена, от която и до днес настръхваме в захлас. В думата "танго" остава красотата, но я допълваме с вълнуващата иновация от света на технологиите. И пак настръхваме. Този път от допира на иконичния Motorola Razr до кожата в дланта ни.

Изглежда, че партньорите в този необичаен танц сa изключително добър тандем. Заедно стартират вълнуваща колаборация, която обещава да предефинира пресечната точка между иновативната смартфон технология от Motorola и модата в лицето на Answear: с повече екран и повече стил.

Източник: Моторола България

Вдъхновениeто им идва от наскоро представените Motorola Razr 40 Ultra и Motorola Razr 40, а двата бранда реализират съвместният си проект с фокус върху себеизразяването, модата и най-новите тенденции. Правят го с чар, доза шармантна кокетност и без задръжки, което обаче не им дава шанс да се спасят от зяпачите. И не трябва. Защото партньорството им е насочено към всички онези смели потребители, които не се притесняват виртуозно да изразяват себе си чрез открита демонстрация на уникален стил. Именно с мисъл за тях е специалната оферта, която двата бранда предоставят на притежателите на емблематичните сгъваеми устройства от серията Motorola Razr.

Източник: Моторола България

А именно, собствениците на новата серия Razr имат ексклузивната възможност да спечелят ваучер за отстъпка до -50% в сайта на Answear.bg. Като всяко страстно танго и този процес има няколко лесни, но задължителни стъпки:

Всеки, купил Motorola Razr 40 или Motorola Razr 40 ultra в периода 10.08 до 30.09 може да посети https://www.motorola.com/bg/motoanswear 

• Да регистрира серийния номер (IMEI1) на устройството си.

• Веднага след регистрацията, потребителят ще получи имейл с информация за своята награда и ваучер, който печели и който дава достъп до най-модерните Answear находки, сред които до -50% отстъпка за пазаруване на Answear.bg и мобилното приложение.

Източник: Моторола България

В основата на колаборацията между Motorola и Answear застават и специално създадените стайлинг колекции, които вплитат в себе си цветовете на емблематичните Razr устройства. Модната селекция е вдъхновена от три смели, различни, но еднакво любими български инфлуенсъри - Андреа Банда Банда, Антоанет Пепе и Бибонс - част от лицата на Motorola Razr за България. Главно действащо лице в проекта е и смартфонът - аксесоар с ярък стил, който ни дефинира и отличава. Razr 40 Ultra се предлага в смела цветова палитра, която вдъхновява стилистите на Answear да предложат различни идеи за стайлинг, с които да допълним своята индивидуалност.

Стилното и грациозно Glacier Blue носи енигмата на Андреа Банда Банда. Чаровната Viva Magenta ни намигва кокетно и ни зарежда с оптимизъм. Точно като Антоанет Пепе. И за финал...Infinite Black демонстрира класа и мощ. В унисон със силно изразената персоналност на Бибонс.

Едно напомняне - модата не се изразява единствено в ефектната комбинация от цветови палитри, но и с форми и функционалност. Благодарение на напълно функционалния екран на Razr 40 ultra, например, може да си направиш перфектното селфи или пък да скролваш на воля из любимите си модни находки в Answear - без дори да отваряш своето сгъваемо бижу. Да, точно толкова готин е! Повече екран, повече стил. Повече функционалности.

Източник: Моторола България

Говорейки за функционалности, напомняме, че серията Razr разполага и с по-достъпен, но също толкова впечатляващ модел - Razr 40. Компактен и също толкова красив, Razr 40 се различава с по-малък дисплей, но запазва всички основни функции, присъщи за ultra половинката му. Съчетаващ Gorilla Glass и "облечен" във веган кожа, Razr 40 ще допълни перфектно визията ви, обагряйки я с някой от своите модерни цветове - нежен Vanilla Cream, кокетно Summer Lilac и изкусен Sage Green.

А, и един факт - за всяко страстно танго са необходими двама, но трябва единият да покани другия. Hello Moto!

Източник: Моторола България

Съдържание на Моторола България